Dondurulmus embriyo.

Allah razi olsun daha iyice cok sukur, amin canim ins. Hrpimiz guzel haberler aliriz

Canim sigarayi kesinlikle birkamaya calis, dendi kadar kolay olmadini biliyorum , kesinlikle yeter calisinca insanin kafasi dagiliyor, tabi isin cok beden gucu gerektiren bir meslek degilse, canim.burda transger masasindan kalkip yurume dinlenme odasina gidyosun transferden sonra yarim saat koltukta dinleniuon eve yolluyolar, 2-3 saadece dinlenmeni.fazla aktif olmamani tavsiye ediyilar.

Simdi eve geldim, hersey yolunda cok sukru yarin orda aksam saatlwri gibi transferim olcak ins. Buz bebeklerimle.. cok sakinim ama.bi yandan cok tedirginim , tarifo imaknsiz duygular icindeyim, oglumun hastaligindan birazda uykusuz ve gerginim... transferden sonra burda 5.gun kan aliyolar sanirim ona gore ilac dozunu tekrar gozden geciriyorlar... hayirlisi ile su transfer olsada bakalim mevlam ne eyler, ne eylerse eylesin bizim istedimizi degil, bize hayirli olani nasip etsin, hayirsiz olanida hayirlara cevirip hepimiz hakkinda nasip eylesin in.s

Canim.senin transfer gunu bugundu, aldin bebislri geldinmi eve, hayirli ugurlu olsun, annelerine tutunup 9 ay hic birakmasinlar.ins.

Çok sağol canım işte transfere kadar bırakmaya çalışıcam sigarayı, bende hastanede çalışıyorum ama çok aktif bişekilde ayakta kalmıyorum sadece arabayla işe gidip gelmeler beni sıkıyo işle ev azası 15 dakika ama ben yinede çok tedirgin oluyorum herşeye takar oldum yaaa

Günaydın arkadaşlar, bugün öğledensonra transferim olacak inşaallah :) hayır dualarınızı bekliyorum

Yeni tedavin hayırlı olsun canım nasıl geçti transver bebeğine kavuşmuşsun ne güzel inşallah değerlerin çok güzel çıkar bizlerede umut olursun

Canım sigara içerek kendine ve bebeğine haksızlık yapıyorsun tedaviden önce bırak lütfen dinlenme konusunda bende yorucu işler yapmadım ama çokta dikkat etmedim tüp bebek merkezinde karşılaştığım 2, 3 deneme yapanlar sonuç alana kadar dinlenmek gerktiğini söylüyorlar benim ilk negatif olunca 2. denememde bende sonuç alana kadar sürekli yatmasam bile dinlenmek istiyorum imkanın varsa sonuç gününe kadar izin almaya çalış güzel haberlerini bekliyoruz yeni tedavin hayılrlı olsun..

aynı dönemleri ve aynı duyguları yaşıyoruz canım herşey çok iyiyken tutunma olmamasi 2.denemeden korkutuyor bir yandanda ilaç kullanmadigimiz için rahim ve vücut dinlenmiş olacak daha iyi olacakmış gibi geliyor hayırlısıyla başla bizde arkamdan gelelim inşallah

ayyy hadi maşallah yine ve yeni umutlar için gözlerim sende takipteyim

güzel haberlerle dön ben de yine peşinden geleyim inşallah

mervecim sağol tatlım bekliyorum canım.inşaALLAH bu sefer yavrular önce göbüşe sonra ömrümüze girecekler

Arkadaşım inşallah transferden sonra yüksek yüksek değerlerinin haberini alırız Rabbim inşallah bu sefer yüzünü sonuna kadar güldürür, Allah yardımcın olsun

inşaALLAH tatlım Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsinsigaradan tiksinmeni dilerim ben felaket bir tiryakiydim arkadaşlarım bana ayaklı küllük diyorlardı ama şükür Rabbime 10 sene oldu içmiyorum istersen bırakırsın hadi canım azmet ve bitir sigaranın işini

canım maalesef insan negatif sonuç alınca hep aynı sonu yaşayacağını sanıyor ama denemeden de bilemiyoruz.inşaALLAH bu sefer herşey yolunda gider yavrularını kucağına alırsın

Amin canım inşallah hepimizin hakında hayırlısı olsun kavuşmana çok az kalmış hayırlısıyla al gel bebeklerini iyi haberlerini bekliyoruz

canım maalesef insan negatif sonuç alınca hep aynı sonu yaşayacağını sanıyor ama denemeden de bilemiyoruz.inşaALLAH bu sefer herşey yolunda gider yavrularını kucağına alırsın

Amin canım inşallah sende adet gününü mu bekliyorsun tedaviye başlamak için benim doktor şubat adetiyle başla diyor ama ben tutunma olmadı diye rahime bakiliyormus historoskopi ile acaba bu işlemden sonra mı başlasam diyorum kafam karıştı :26:

Allah yardimcin olsu ama kafana birakmayi koyman icin zcok guclu bir nedenin var canim bendearabayi uzun masefe kuklandik cok oldu transferden sonrs yine mecbur 3-4 gun sonra bende mecbur oyana buyana gitcem ins. Bisey olmaz allahin izni ile

canım ben adet oldum yumurta takibindeyim yumurta gelişirse çatlatıp transferi öyle yapacak doktorum eğer gelişme olmazsa estrofem içerek dondurulmuşları öyle transfer edecek.bende hamilelik oluşuyor ama sonra düşüyor bio kimyasal gebelik.sürekli kanamam oluyor ve düşük geçmişim var diye geçen yıl histeroskopi yapıldı.birşey çıkmadı inşaLLAH bu tedavilerimizde yavrularımız kucağımıza alırız.şimdiye kadar 5 kere pozitif sonuç aldım ama yaşayan bebeğim yok 4.düşükte sana histeroskopi yapalım dedi doktorum

Doktor bana historoskopiye gerek yok dedi ama tutunma olmayinca insan sebep arıyor kendince inşallah bu tedavimizde melegimize kavusuruz yeni tedavin hayırlı olsun senin düşüklerin sebebi araştırıldı mı bu durumlarda embiryoya genetik test yapılıp öyle transver yapılıyor sanırım benimle beraber tedavi gören arkadasinda embiryo gelişmediği için kürtaj oldu alınan parça araştırmaya göndermisler

Slm kizlar benim kanamam durmustu yine başladı bu nedir şimdi yaaa moralimi cok bozuyor insan bu kadar strese nasıl katlanır 4+4 teyim birinci ayı kanamayla gecen varmı cok Üzgünüm

Canım nasıl oldun bebekte.sende iyisinizdir inşallah

evet canım doktorumun dediğine göre yapılması gereken bütün testler yapılmış.ben pkos hastasıyım ama doktoruma göre sebepsiz ıvf miş.testlerimizin ve embriyo pgd miz temiz çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…