• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Benim kimsede yok canım ya. İki tane ablam var ikiside evlenir evlenmez kaldı. Annem biraz geç kalmış ama 24 yaşında evlenmiş 2 sene sonra kalmış belkide annemde de vardı bilemiyorum yaşasaydı sorardım :KK43:
Mekanı cennet olsun cnm sen moralini bozma güzel şeyler düşün : )

canım senın yaşın kaç.ben 2 embrio koymasını istedim ama dr tek olacak dedi. sen kendın mı karar verdın 2 ye yoksa dr mu dedi.35 yaş altına artık tek embrıo koyuyorlarmış güyaa:S
Yaşım 24 cnm doktorum da bende 2 istiyorum şans artması açısından

herkesin rahim içi yıkanıyor mu acaba ilk defa dıydum nasıl bişey miş o
Bana bugün yapıldı herkese yapılmıyor sanırım rahime bi sıvı gonderiyorlar 2 dklik bi işlem idrara sıkışık vaziyette yapiliyo boşuna telaş yapıp korkmusum

Bana bugün yapıldı herkese yapılmıyor sanırım rahime bi sıvı gonderiyorlar 2 dklik bi işlem idrara sıkışık vaziyette yapiliyo boşuna telaş yapıp korkmusum

Evet banada yapıldı ve gebelik aşısı olduğu söylendi.

Kaliteleri nasıldı canım embriyoların?

3tanesi için çok iyi dediler 1 tanesi geriden geliyordu diğerlerine göre. Kalite olarak nasıl değerlendiriyor açıkçası o şekilde bi bilgilendirilme yapılmadı maselef

3tanesi için çok iyi dediler 1 tanesi geriden geliyordu diğerlerine göre. Kalite olarak nasıl değerlendiriyor açıkçası o şekilde bi bilgilendirilme yapılmadı maselef

Bana yapıldı hergün aradılar 3. Gün donduruyoruz dediler 1 bitane 1. Kalite 2 tane 2. Kalite dedi 1. Kalite olandan umut var da digerleri de şansımız yükselsin diye koyacaz doktorum koyalım dedi

Bana yapıldı hergün aradılar 3. Gün donduruyoruz dediler 1 bitane 1. Kalite 2 tane 2. Kalite dedi 1. Kalite olandan umut var da digerleri de şansımız yükselsin diye koyacaz doktorum koyalım dedi
Kısmet işi kuzum aslında 3üncü gunu 5.günü yok allah yardımcımız olsun

Benimkilerde 3. Gün ilk denemede mi tuttu çok soru soruyorum kusura bakma insan ışık umut arıyor bu durumda hep

1 kızım var 13 yaşında ,2 tane yine doğal yoldan olan kürtajla sonuçlanan hamilelik ,hadi son bir şansımızı deneyelim dedik ve tüp bebek tedavisine başladım yani evet ilk deneme,6 yumurta toplandı 2tanesi 3.güne kadar ilerledi 2 side 8 hücreliydi,transferde Dr um senin embriyoların kaliteli korkma dedi.

Back
X