Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Bnm rahim kalinligim 11 idi yani 9,10, olmasi gerekiyor onun icin estrofem, klimara fotre kullandriyorlar soylemeden gecmiyim doktordan doktora degisiyo
Benim de inşallah ilaçlarla kalınlaşır canım evet dediğin gibi aralıklarda istenen mm'ler. Çok sağol.

ilk deneme cnm bu doktor oyle konusunca moralim cok bozuldu bastan soylesemiydi diyorum ama ne bilim yaa kafam cok karisim
Her doktor ayri demkki canm bnm doktorum ilk bastan şansım ne kadar oldugunu soyledi bncede soylemesi lazim insani umutlandrmadan

Selam
Dondurulmuş embiryo ile hamile kalan arkadaşlar estrofem ilacını ne zaman kestiniz?
Ben 7.haftaya kadar günde üç devam ettim
Şimdi 8.hafta itibariyle günde ikiye düştük
Doktorum 10.hafta keseceğini söyledi
Hamilelikte kullanımı sıkıntılı bir ilaçmış tedirgin oldum.

Arkadaşlar bugün adetin ikinci günü doktora gittim. Estrofem verdi. Günde 1 tane miydi sizin?

Mrb Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin bn tanlis hatrlamiyorsam 12 haftada kestim 7haftada 8haftada kesen de var

Canım benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar devam ettirdi. Günde 3 defa kullanıyordum.
7 hafta 3 günlükken gittiğimde kalp atışlarını duyduk çok şükür ve o gün estrofemi bırakabilirsin dedi.

Teşekkürler
Biz 6+3de duyduk kalp atımını
Bende bu hafta bıraksam daha içime sinecekti ama doktorun dediğinide yapmazsam vicdan yapacağım

Her doktor ayri demkki canm bnm doktorum ilk bastan şansım ne kadar oldugunu soyledi bncede soylemesi lazim insani umutlandrmadan
aynenn cnm yaaa bana bastan demedi embriyonun gelisimi yavas. soyle soyle olabilir diye embriyolog yavas ama kendini 5 gunde degilde 5 bucukta tamamlar sikinti degil demisti doktor tersini soyleyince sasirdim bende

Günde iki tane estrofem verildi kızlar. Sonra duruma göre 3 e çıkacakmış.

aynenn cnm yaaa bana bastan demedi embriyonun gelisimi yavas. soyle soyle olabilir diye embriyolog yavas ama kendini 5 gunde degilde 5 bucukta tamamlar sikinti degil demisti doktor tersini soyleyince sasirdim bende
Bizi hm embryolog hm doktorum arayip bilgi veriyorlardi doktorum ilk muayenede yuzde kac şansım oldugunu soyledi onceden soyliyim sonra yanlış anlasilma falan olmasin dedi garcekten doktor cok onemli canm ya hersey Allahtan inşallah sanada Allahim anne olmayi nasip etsin sen dua et Allahtan dile

insaallah cnm yaaa pazartesi aksam cozdurup sali trasnfer olucak bana dua et lutfen hamilelerin duasi kabul olurmuss

insaallah cnm yaaa pazartesi aksam cozdurup sali trasnfer olucak bana dua et lutfen hamilelerin duasi kabul olurmuss
Etmezmiyim canm herzmn dua ediyorum isteyen herkes icin suanki durumu anlayabiliyorum inşallah Robbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar kucagmiza alip hayirli sagli şekilde buyutmeyi nasip etsin sen icini ferah tut inşallah sende mutlu haberler verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…