Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Transfer günü değil canım. Hani adetin başlayınca transfer sürecine ilaç veya iğneyle başlanıyor ya. İşte doktor önce tahlil istiyor mu ilaç yazmadan?
Herkesde ayri canm eger bsyden şüphelendiyse isteyebilir herseyden emin olmak icin

Herkesde ayri canm eger bsyden şüphelendiyse isteyebilir herseyden emin olmak icin
Yarın gideceğim de doktora canım.3 te randevu alabildim. Kan tahlil sonucu ertesi güne kalır, ilaç da ertesi güne kalırsa diye sordum.

hayir canim iğne vermemisti. Cumartesi gelsin artık
Allah islah etsin o adami butun tup bebeklerde progestan igne veriyo neden yazmadi nasl bi doktor bu ya valla cok kiziyorum ya
Kızlar, ben 2 defa tüp bebek tedavisi gördüm. Doktorum da çok iyi,herkese tavsiye ederim. Çok tanınmış, işinde çok iyi bir doktor. Daha şimdiye kadar hiç progestan iğne kullandırmadı. Ama transfer öncesinden başlayarak, hamileliğin 12. haftasına kadar günde 3 defa progestan fitil kullandırdı önceki hamileliğimde. Çok şükür bir sorun yaşamadık. Şimdi yine aynı şekilde progestan fitil kullanıyorum. Daha hiç progestan iğne kullanmadım. Ama folik asite transfer öncesi başlamaması ilginç, ona diyecek bir şey bulamıyorum...

Yarın gideceğim de doktora canım.3 te randevu alabildim. Kan tahlil sonucu ertesi güne kalır, ilaç da ertesi güne kalırsa diye sordum.
Buyuk ihtimal kan tahlili istemicekte eger yanlis hatirlamiyorsam kusura bakma canm yardmci olamadim aradan 4 ay gecti tam hatırlamıyorum burda yeni transfer olup hamile kalan arkadaslar var onlar girince eminim yardmci olucaklardr

Ozmn doktordan doktora degisiyo tedavi demkki fitil cok etkiliymis canm belki ondan vermemistr

Buyuk ihtimal kan tahlili istemicekte eger yanlis hatirlamiyorsam kusura bakma canm yardmci olamadim aradan 4 ay gecti tam hatırlamıyorum burda yeni transfer olup hamile kalan arkadaslar var onlar girince eminim yardmci olucaklardr
Peki karından mı alttan mı baktılar adetin 2. Günü? Hatırlıyor musun canım?

iğne kullandırmaması ile iyilik arasında bir ilişiki yok bence. Dondurulmuş transferinde hormonların kontrol altında olduğu için progesteron hormon takviyesi ile yükselir ancak (yumurtlamadığın için). Eğer progestan fitil bu hormonunu yeteri seviyede yükseltmede yetersiz kalırsa daha emin bi yol olan iğne kulanılır. Transfer öncesi değeriniz düşük olsaydı verirdi eminim.

Bana igne verdi. Iki tane vuruldum. Oturamiyorum, yatamiyorum.

Zaten ben de öyle bir şey kastetmemiştim. Herkese göre farklı bir tedavi şekli olabilir. Sizin değerlerinize göre farklı olur, bana göre farklı olur, doktordan doktora bile değişir, bunu söylemek istemiştim. İllaki progestan iğne kullanılır diye bir zorunluluk yok yani, anlatmak istediğim buydu...

Bnm yazdigim yanlis anlasilmasin arkadaslar illaki zorunlu demedim bnm calistigim yerlerde proluton igne veriyorlardi bnde dusuk tehdidi yasayan arkadasa neden yazmadi diye sordum cok guvenli bsy oldugundan

Kızlar Transfer öncesi rahim kalınlığı en az kaç olmalı?

Hımmm iyi o zaman illa 14 olması gerekmiyor demek ki.. Rahim kalınlaştırmak sanırım en zoru.
Bnm rahim kalinligim 11 idi yani 9,10, olmasi gerekiyor onun icin estrofem, klimara fotre kullandriyorlar soylemeden gecmiyim doktordan doktora degisiyo

Bnm rahim kalinligim 11 idi yani 9,10, olmasi gerekiyor onun icin estrofem, klimara fotre kullandriyorlar soylemeden gecmiyim doktordan doktora degisiyo
cnm b3n bugub doktora gittim rahim kalinligi 8.2 dedi ama benim tek embriyom vardi biraz gelisimi yavas gidiyordu 3. gun dondurdular insaallah tutunur dedi bana ama sanki suratinda olumlu olabilir gibisinden bir ifade yoktu doktorun pazartesi cozulecek o zaman sansini soyleyebilirim dedi insaallah gelisimini gosterir dedi ama gostermez gibi bakti sanki suratima yaa eger olmazsa hemen tup bebege baslamak nasil olur acaba yipranirmiyimki

İnşallah olumlunolur inşallah gelişir sen guzel dusun dualarini eksik etme bu kacinci denemen bak burda bi kac arkadas var ikinci ucuncu denemesinde hamile kalmis umudunu kaybetme inşallah Allah sanada nesip etsin canm

İnşallah olumlunolur inşallah gelişir sen guzel dusun dualarini eksik etme bu kacinci denemen bak burda bi kac arkadas var ikinci ucuncu denemesinde hamile kalmis umudunu kaybetme inşallah Allah sanada nesip etsin canm
ilk deneme cnm bu doktor oyle konusunca moralim cok bozuldu bastan soylesemiydi diyorum ama ne bilim yaa kafam cok karisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…