Canım arkadaşın dediği gibi sen bilirsin. Ama bence çok hayra alamet değil olanlar. Belki düşük yapıyorsun belki düşük değilse bile tehlikesi vardır. Allah korusun gerçekten. Ben taze embriyolarla yaptığımda böyle parça gelmişti adet oldum sanmıştım düşmüştü bebek. Geç kalma benceAma benim gibileri bulamıyorum.herkesin farklı
yarim saat sonra doktorumu arayip anlatıcam illa bisey der.Canım arkadaşın dediği gibi sen bilirsin. Ama bence çok hayra alamet değil olanlar. Belki düşük yapıyorsun belki düşük değilse bile tehlikesi vardır. Allah korusun gerçekten. Ben taze embriyolarla yaptığımda böyle parça gelmişti adet oldum sanmıştım düşmüştü bebek. Geç kalma bence
Anlamadim canm ya ne dediDoktorumla görüştüm ilaclarini icip gördüğün kesenin canlandığını seni cts çağırdığında gormeyi beklemen lazim dedi
ilaclarini almaya devam cumartesi seni çağıran doktora git dedi.Anlamadim canm ya ne dedi
Et parçası gibi bsy geldigini soyledinmiilaclarini almaya devam cumartesi seni çağıran doktora git dedi.
evet canım onları da söyledım.pıhtı dedım.ılla cts yı bekleyecekmşm.Et parçası gibi bsy geldigini soyledinmi
Progestan igne yapiyomusun canmLiviya fıtıl atsam mı bılemedım.zaten fıtıllerın ığnesın yapmıyorlar mı kötu olunca.
Canım ya bişey sorcam. Canım o kadar çok ton balıklı salata istiyor ki anlatamam. Ne yapayım ya yesem mi korkuyorum bi yandanProgestan igne yapiyomusun canm
Yok canm bisy olmaz bnce cunku baligin cok faydasi var bn balik yiyemedigim icin balik yagi hapi iciyorumCanım ya bişey sorcam. Canım o kadar çok ton balıklı salata istiyor ki anlatamam. Ne yapayım ya yesem mi korkuyorum bi yandan
Tamam canım çok sağolYok canm bisy olmaz bnce cunku baligin cok faydasi var bn balik yiyemedigim icin balik yagi hapi iciyorum
Canm ton baligi bi haftada iki kez yiyebilirsin ama cok yağlı olmasin şimdi afiyet olsun sanaTamam canım çok sağol
Bisey degl canmTamam canım çok sağol
hayir canim iğne vermemisti. Cumartesi gelsin artıkProgestan igne yapiyomusun canm
Allah islah etsin o adami butun tup bebeklerde progestan igne veriyo neden yazmadi nasl bi doktor bu ya valla cok kiziyorum yahayir canim iğne vermemisti. Cumartesi gelsin artık
Transfer günü değil canım. Hani adetin başlayınca transfer sürecine ilaç veya iğneyle başlanıyor ya. İşte doktor önce tahlil istiyor mu ilaç yazmadan?Ben hatırlamıyorum canm cunku adetin 20 gununde transfer oldum ne tahlilimis o
Yok canm ilac yazmadan once sadece guatr icin birde transferden iki gun once progesteron hormon icin tahlil istedi baskada bsy istemediTransfer günü değil canım. Hani adetin başlayınca transfer sürecine ilaç veya iğneyle başlanıyor ya. İşte doktor önce tahlil istiyor mu ilaç yazmadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?