Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ama benim gibileri bulamıyorum.herkesin farklı
Canım arkadaşın dediği gibi sen bilirsin. Ama bence çok hayra alamet değil olanlar. Belki düşük yapıyorsun belki düşük değilse bile tehlikesi vardır. Allah korusun gerçekten. Ben taze embriyolarla yaptığımda böyle parça gelmişti adet oldum sanmıştım düşmüştü bebek. Geç kalma bence

yarim saat sonra doktorumu arayip anlatıcam illa bisey der.

Doktorumla görüştüm ilaclarini icip gördüğün kesenin canlandığını seni cts çağırdığında gormeyi beklemen lazim dedi

Liviya fıtıl atsam mı bılemedım.zaten fıtıllerın ığnesın yapmıyorlar mı kötu olunca.

Canım ya bişey sorcam. Canım o kadar çok ton balıklı salata istiyor ki anlatamam. Ne yapayım ya yesem mi korkuyorum bi yandan
Yok canm bisy olmaz bnce cunku baligin cok faydasi var bn balik yiyemedigim icin balik yagi hapi iciyorum

arkadaşlar transfer süreci için adetin 2. Günü gittiğinizde doktor kan tahlili yaptırdı mı?

Ben hatırlamıyorum canm cunku adetin 20 gununde transfer oldum ne tahlilimis o

Ben hatırlamıyorum canm cunku adetin 20 gununde transfer oldum ne tahlilimis o
Transfer günü değil canım. Hani adetin başlayınca transfer sürecine ilaç veya iğneyle başlanıyor ya. İşte doktor önce tahlil istiyor mu ilaç yazmadan?

Transfer günü değil canım. Hani adetin başlayınca transfer sürecine ilaç veya iğneyle başlanıyor ya. İşte doktor önce tahlil istiyor mu ilaç yazmadan?
Yok canm ilac yazmadan once sadece guatr icin birde transferden iki gun once progesteron hormon icin tahlil istedi baskada bsy istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…