Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Cumartesiyi bekleme sali gune randevu al git devlet hastanesine

canim kapali burda hafta ici de calisiyorum carsamba işbaşı yapacağım

Ama devlet hastanesi bile olsa mutlaka vardır canım. Tabi sen bilirsin ama gitmekte fayda var
bısey dıyeceklerını sanmıyorum canım ılla kramp ve kırmızı kanama olursa belkı mudahale ederler
Balıkesirin nereseinde canm bizim bi aile arkadas Balıkesir döne den arsa aldi yazlik yaptilar bizde bi ara geliriz oraya
buranın acılında ıs yok canım bı bayan ığneden öldü bırısı ığneden sakat kaldı.pek vukuatlı.

Liviya ay canım bırazdan uyumaya çalışacağım ınsanların ne doğurduğunu hatta doğuramadığını da göruyorum.mahallede bır kız var ınsan sesı çıkmıyor resmen böğüruyor.Allah korusun yanı.normal elı ayağı duzgun ınsan şeklınde dünyaya getırmışler ama olmamış.

Nasl yani anlamadim canm ya

Nasl yani anlamadim canm ya
demek istediğim biz özene bezene. Dogurmak icin neler cekiyoruz.kimsinin elinde sıkıntı cekmeden doğuruyor.ama insan gibi bisey olmuyor o çocuk israf gibi oluyor resmen.bulumduklari yerde illallah ettiriyor insanları

Kahverengi. Ve siyaha devam siyah et kadar sert birsey geldi bir parça. Bir yandan adet. Takvimi uygulamasında yarın yumurtlama gününü göstermekte.

Kahverengi. Ve siyaha devam siyah et kadar sert birsey geldi bir parça. Bir yandan adet. Takvimi uygulamasında yarın yumurtlama gününü göstermekte.
Parcami geldi hmn hastaneye git canm hmn parca gelmemesi lazim geldiyse sorun var

Parcami geldi hmn hastaneye git canm hmn parca gelmemesi lazim geldiyse sorun var
burası yetersiz. Bi yer.doktor bile kan olmadığı. İçin ilgilenmedi.çalışmasam öne aldırırdım.ranfevumu.daha iş yerine. Bildırmedım hamileyim. Diye. Allahtan cok ayakta beklemeli değil. İşim.bu aksam arayacağım. Dr u oda kana cevırmezse bısey. Olmaz derse oha dicem

Bu kadar rahat olma canm et gibi parca geldiyse Allah korusun düştü demk neyi bekliyosun git acile de parca geldi boyle olma canm ya

Bu kadar rahat olma canm et gibi parca geldiyse Allah korusun düştü demk neyi bekliyosun git acile de parca geldi boyle olma canm ya
transferın ılk zamanı nasılsa sımdıde akıntı harıcı degısen bir sey yok gibi bulantılarımda başladı. Bu akşam. Arayacağım doktoru.o yönlendirir. Düşük. Olsa hissederim. 2 embriyodan 2.sı görünmedi. Ise ben ondan biliyorum içimde bir kuşku. Olsa hemen giderdim.

Peki sen bilirsin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…