- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
Hamile kalana kadar özel tüp bebek yaptırdım raporsuz ücretli aldım. hamile kalınca sigortadan yazdı reçeteyi doktor ücretsiz aldım
Cumartesiyi bekleme sali gune randevu al git devlet hastanesine
canim kapali burda hafta ici de calisiyorum carsamba işbaşı yapacağımCanım cumartesiyi niye bekliyorsun. İlk mesai gününde git doktorunun yanına, ilgilenmiyorsa iyi bir özel hastaneye git... Tabi bu süreçte de kendine ayrıca çok dikkat et. Ayakta çok kalma, yat uzan dinlen. Kendini yorma. İnşallah her şey yolundadır...
Ceinone jel bir kutu 120tlydi bn receteyle 20 tl ye aliyordum progestan igne 7bucuk tuKizlar crinone jel veProgestan igneyi sigorta ödüyor mu?
Sen nerde yaşıyorsun canım yacanim kapali burda hafta ici de calisiyorum carsamba işbaşı yapacağım
balıkesırın bır ılçesındeSen nerde yaşıyorsun canım ya
Ama devlet hastanesi bile olsa mutlaka vardır canım. Tabi sen bilirsin ama gitmekte fayda varbalıkesırın bır ılçesınde
Balıkesirin nereseinde canm bizim bi aile arkadas Balıkesir döne den arsa aldi yazlik yaptilar bizde bi ara geliriz orayabalıkesırın bır ılçesınde
bısey dıyeceklerını sanmıyorum canım ılla kramp ve kırmızı kanama olursa belkı mudahale ederlerAma devlet hastanesi bile olsa mutlaka vardır canım. Tabi sen bilirsin ama gitmekte fayda var
buranın acılında ıs yok canım bı bayan ığneden öldü bırısı ığneden sakat kaldı.pek vukuatlı.Balıkesirin nereseinde canm bizim bi aile arkadas Balıkesir döne den arsa aldi yazlik yaptilar bizde bi ara geliriz oraya
Nasl yani anlamadim canm yaLiviya ay canım bırazdan uyumaya çalışacağım ınsanların ne doğurduğunu hatta doğuramadığını da göruyorum.mahallede bır kız var ınsan sesı çıkmıyor resmen böğüruyor.Allah korusun yanı.normal elı ayağı duzgun ınsan şeklınde dünyaya getırmışler ama olmamış.
demek istediğim biz özene bezene. Dogurmak icin neler cekiyoruz.kimsinin elinde sıkıntı cekmeden doğuruyor.ama insan gibi bisey olmuyor o çocuk israf gibi oluyor resmen.bulumduklari yerde illallah ettiriyor insanlarıNasl yani anlamadim canm ya
Parcami geldi hmn hastaneye git canm hmn parca gelmemesi lazim geldiyse sorun varKahverengi. Ve siyaha devam siyah et kadar sert birsey geldi bir parça. Bir yandan adet. Takvimi uygulamasında yarın yumurtlama gününü göstermekte.
burası yetersiz. Bi yer.doktor bile kan olmadığı. İçin ilgilenmedi.çalışmasam öne aldırırdım.ranfevumu.daha iş yerine. Bildırmedım hamileyim. Diye. Allahtan cok ayakta beklemeli değil. İşim.bu aksam arayacağım. Dr u oda kana cevırmezse bısey. Olmaz derse oha dicemParcami geldi hmn hastaneye git canm hmn parca gelmemesi lazim geldiyse sorun var
Bu kadar rahat olma canm et gibi parca geldiyse Allah korusun düştü demk neyi bekliyosun git acile de parca geldi boyle olma canm yaburası yetersiz. Bi yer.doktor bile kan olmadığı. İçin ilgilenmedi.çalışmasam öne aldırırdım.ranfevumu.daha iş yerine. Bildırmedım hamileyim. Diye. Allahtan cok ayakta beklemeli değil. İşim.bu aksam arayacağım. Dr u oda kana cevırmezse bısey. Olmaz derse oha dicem
transferın ılk zamanı nasılsa sımdıde akıntı harıcı degısen bir sey yok gibi bulantılarımda başladı. Bu akşam. Arayacağım doktoru.o yönlendirir. Düşük. Olsa hissederim. 2 embriyodan 2.sı görünmedi. Ise ben ondan biliyorum içimde bir kuşku. Olsa hemen giderdim.Bu kadar rahat olma canm et gibi parca geldiyse Allah korusun düştü demk neyi bekliyosun git acile de parca geldi boyle olma canm ya
Peki sen bilirsin canmtransferın ılk zamanı nasılsa sımdıde akıntı harıcı degısen bir sey yok gibi bulantılarımda başladı. Bu akşam. Arayacağım doktoru.o yönlendirir. Düşük. Olsa hissederim. 2 embriyodan 2.sı görünmedi. Ise ben ondan biliyorum içimde bir kuşku. Olsa hemen giderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?