Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

ben 4 tane pregon kullandım
lukrın de zaten 100 küsür
yaa bi de bişey daha sorucam lukrını günde ne kadar kullanıyodun

mrb..ilk yumurta toplandığı zaman kullanılan ilaçlar çok pahalı oluyor.dondurulmuş ta daha az tutuyor ilaç fiyatları..allah emeklerimizin karşılığını verir inş...

ayaz karışmış olmayım canım ama bizim tedavimiz farklı.yumurta toplama işlemi falan yok.senin transferinden sonra kullacağın ilaçları kullanıyoruz sadece.rahimi kalınlaştırmak için ilaç alıyoruz.senin kullandıkların yumurtalarını geliştirmek için.önceki tedavimizde kullanmıştık lucrin,puregon.........o zaman neg. sonuç aldık.dondurulmuş embriyolar vardı onlarla deniyoruz şu an.tedavin hayırlı olsun bu arada...

mrb..ilk yumurta toplandığı zaman kullanılan ilaçlar çok pahalı oluyor.dondurulmuş ta daha az tutuyor ilaç fiyatları..allah emeklerimizin karşılığını verir inş...

inş canım inş
ya kızlar ben bi şey sorucam
ben lucrını 5 çizgisine kadar yapıyodum
bugün yeni iğne aldım u 100
eski kullandığım şırıngada u 100 dü
fakat bugünkini 5 çizgisinde 10 yazıyo
öncekilerde 5 yazıyodu nasıl olcak bilimiyorum doktora da ulaşamadım
10 yaptım ben de
kafanızı karıştırdım galiba
yarın arıyıp sorcam da bi de size sorıyım dedim

gülseren ben ilaçlara para vermedim canım.emekli sandığı karşılyor

canım bende sigortaya yazdırim dedim progestanı karşılıyor ama kadın doğum uzmanı olmalı yazan , fakat öyle bir memlekette yaşıyoruzki yakınımızdaki polikliniğe gittim adam bi beni dövmediği kaldı nereye yaptırdıysan ona yazdır burada yaptırsaydın diyo sanki orada yapıyorlar bide bu sinirlerimi alt üst etmişti gebelik testi içinde para vermiyim oraya gidim diyorum ama canımı sıkıcak yine kaldıramıycam galiba ana sağlığında da yapıyorlar ama 2 gün sonra sonuç veriyorlar...

o konu çok önemli dr.danışmanı tavsiye ederim...ya da prospektüsü oku.eğer hiç birini yapamadıysan herhangi bir tüp bebek merkezini ara ...çünkü o ilaç yumurta gelişimini etkiliyor...

ne demek canım karış tabi anladım inş bu sefer pozitif sonuç alırsınız
ben ilk defa yaptırdığım için bi kaç soru sorıyım dedim sadece

ben 4 tane pregon kullandım
lukrın de zaten 100 küsür
yaa bi de bişey daha sorucam lukrını günde ne kadar kullanıyodun

valla canım çok iyi hatırlamıyorum ama ilk önce sanırım 10 la başladım sonrada 5 e düşürdük ama süreyi filan bilmiyorum... ama doktoruna güven için rahat olsun.

nasıl bir şırınga acaba bilemicem.sana bir tavsiye tedavi olduğun yerden bir ya da iki hemşirenin tlf nosunu al canım.dr u aramasan da onlar sağlıklı bilgi verir.özelde yaptırıyosan bunu sana sağlamak zorundalar.böyle aksilikler oluyor.ben de 1-2 kere iğnemi saatinde yapmayı unutmuştum.stres yapma olan olmuş artık.bu tedavi de en önemli şey (bende bu konuda zorlanıyorum ama) pozitif olmak ve sakin olmak.yarın dr unla ya da hemşireyle mutlaka görüş,bilgilendir.onlar seni yönlendirir.

canım kafana takılan şeyleri mutlaka saat kaç olursa olsun uygulamadan önce doktorunu ara sor iğne farklı olabilir....

o ne saçma şey yaaaaa.valla ben de bi poliklinikte yazdırdım.terbiyesiz adam.başka yok mu canım yakınlarda.ayyy ne sinir yaa.

kızlar siz şimdi yatıyomusunuz
yani tüp bebekten sonra hep yatılıyo dimi hiç kalkmadan
bi deeeeee son sorum sigara kullanıyomusunuz

butterfly's sana çok katılıyorum benimde bir türlü başaramadığım şey pozitif olmak, olmaya çalışsamda sağolsun eşim stres yaptırıcak birşey çıkarıyor o yüzden tedaviye başlamadanda başladıktan sonrada hep diyorumki allahım istediğinde vericek ben ne kadar kendimi üzsem stres yapsamda bununla olmuycak... ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum en azından...

ne demek canım karış tabi anladım inş bu sefer pozitif sonuç alırsınız
ben ilk defa yaptırdığım için bi kaç soru sorıyım dedim sadece

sor tabi canım biz de sora sora öğrendik burdaki arkadaşlardan.sen gülserene sordun ya ben araya girmiş olmayım diye şeeetttirdim.:uhm:

kızlar siz şimdi yatıyomusunuz
yani tüp bebekten sonra hep yatılıyo dimi hiç kalkmadan
bi deeeeee son sorum sigara kullanıyomusunuz

3-4 gün yatmak gerekiyo.sonra da yorulmayacakmışız.ben zaten sigara kullanmıyorum.sen de inşallah bırakmışsındır. klava:

ya kusura bakmayın bende direk daldım konuya ama bu konuda tecrübeli olduğum için fikrimi söyledim.dediğim gibi dr.a ulaşamıyorsan tüp bebek merkezlerinden birini ara..çok önemli iğneler onlar

canım aynen.ben de çok stresli bi insanım.eşim de diyoki 'sen stres olacak bişiy mutlaka bulursun' haklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…