- 18 Eylül 2007
- 1.332
- 2
-
- Konu Sahibi gulseren4434
canim insallah bu sefer tuttar bebisin seni birakmaz..tüp bebek hakkinda pek bilgim yok ama senin icin dua edecegim..Insalah burdan guzel haberlerini verirsin kocaman baslik at bebisim geldi diye :)
Canım hayırlı olur,yüzün bu kez güler inşallah.Kalbimiz dualarımız seninle...
sağol canım benim allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin.... seninde bebişini sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. hamişlerin duası kabul olur kıssssssss Şeniz
Merhaba canlarım, beni tanıyanlar bugüne kadar yaşadıklarımı az çok bilir. Aralıkta negatifle sonuçlanan 1. tüp bebek denememden sonra 2 ay ara verdik 3. adetim dün başladı bugün doktora gittim ve climara forte'a başladık, haftaya salı tekrar kontrol... Hiçbirşey hissetmiyorum fisfisfis allahım umarım bu sefer sağlıklı hayırlı bir evlat verir... Bu sefer daha güçlü ve tecrübeliyim amaaa...
Canım inşallah seninde Curly gibi tutar hayırlısıyla, bende bidahaki ay dondurulmuş kullanıcam sanırım, Curly'den sonra seninkide dondurulmuşla tutarsa bana acayip moral olacaksınız inşallah Allah yardımcın olsun a.s.
O dediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama östrojen hormonu için olan bantlardan bahsediyosun sanırım eğer oysa bişey olmaz kabarcıklarından üstünden düzelt elinle, açıp kapama mümkün olduğu kadar
canım benimki tutsada tutmasada mutlaka denemelisin, hepimizin yazısı farklı bunlar sadece sebep.... önce yüce rabbimin istemesi gerek... güzel dileklerin için çok sağol yanımda olduğunuzu hissetmek bana güç veriyor. ya birşey sorucam bu climara fort flasterinde kabarcık olunca birşey olurmu acaba birde bir kısmı çok kabarmıştı düzeltmek için orasını kaldırıp yeniden yapıştırdım? CADIARZU
hadi hayırlısı olsun canım inşallah bu kez bebişin sana sıkıca tutunur güzel sonuçlar alman dileğiyle
Canım benim hepinize dua ediyorum Allahım en kısa zamanda size de yaşatsın inşallah.Gerçi hala masal gibi geliyor ya:))
canım tedavin hayırlı olsun inşallah busefer pozitif sonuç alırsın bende dondurulumuşlar için 3. adetimi bekliyorum allah bu sefer yüzümüzü güldürsünMerhaba canlarım, beni tanıyanlar bugüne kadar yaşadıklarımı az çok bilir. Aralıkta negatifle sonuçlanan 1. tüp bebek denememden sonra 2 ay ara verdik 3. adetim dün başladı bugün doktora gittim ve climara forte'a başladık, haftaya salı tekrar kontrol... Hiçbirşey hissetmiyorum fisfisfis allahım umarım bu sefer sağlıklı hayırlı bir evlat verir... Bu sefer daha güçlü ve tecrübeliyim amaaa...
Merhaba canlarım, beni tanıyanlar bugüne kadar yaşadıklarımı az çok bilir. Aralıkta negatifle sonuçlanan 1. tüp bebek denememden sonra 2 ay ara verdik 3. adetim dün başladı bugün doktora gittim ve climara forte'a başladık, haftaya salı tekrar kontrol... Hiçbirşey hissetmiyorum fisfisfis allahım umarım bu sefer sağlıklı hayırlı bir evlat verir... Bu sefer daha güçlü ve tecrübeliyim amaaa...