- 18 Eylül 2007
- 1.332
- 2
-
- Konu Sahibi gulseren4434
benim merkezim 1 yıl ücretsiz donduruyor sonrasınıda bilmiyorum...yumurta dondurmanın fiyatı nedir arkadaşlar
bana 3 tane yumurta transfer edilcek
ama genelde 1i alınıyomuş ikiz olcak yani inş
allah dualarımızı kabul etsin inş hayırlısıyla
senin yumurtan toplandımı
butterfly ağrıların oluyormu.iğne batar gibi mesela..
canım sol tarafımda oluyo bazen ama bilemiyorum.umutlanmıyorum da .sakinim biraz daha
hayır daha toplanmadı 3-4 gün sonra toplanır heralde
tabi canım aşağı yukarı söylüyorlar.toplanmadan tam belli olmaz ama.dr a sorarsın gidince .ben de çok araştırma yaptım.buradaki arkadaşlar da çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar.hem bişey söyleyim mi sen ne kadar bilgiliysen dr da sana o kadar bilgi veriyor.Anlayacağını düşünüyor sanırım.bişey bilmiyorsan da kestirip atıyor.dersine iyi çalış herşeyi gidince bir bir sor canım hem için rahatlar. :dance:
slm canlarım bu gece içim çok sıkıldı sabah 6'dan sonra ancak uyuyabildim artık bu stresten kurtulmak istiyorum zaman geçmiyor
canım ya çok iyi anlıyorum seni.aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.uyku yok,stress tavan yapmış durumda,allahın izni ile inş.olumlu ve güzel sonuçlar ile karşılaşırız.
kızlar dün ben de uyuyamadım.bugün de midem çok feciii.karnım şişti kocaman.ben de gastrit var yıllardır.şimdi bu ilaçlar da azdırdı sanırım.inşallah sancıya çevirmez.hemşireyi aradım ilaç içmeyin dedi.napıcam bilmiyorum :1no2: ......acayip oldu midem sanki şişti davul gibi..... senağlama