- 18 Eylül 2007
- 1.332
- 2
-
- Konu Sahibi gulseren4434
Gülserencim içimden geldi bi daha diyim dedim inşallah hayırlısıyla tutarlar canım inşallah Allah uğraşlarını boşa çıkarmasın, okudukça ben heyecanlanıyorum valla:1hug:
ya canım benim allah razı olsun güzel dileklerin için. kimsenin uğraşları boşa çıkmasın dilerim herkes güzel haberler verir en kısa zamanda.... inann bende heycandan bazen saçma sapan sorular soruyorum a.s
Amiiin, sor canım yaaa boşver saçma olsun, sapan olsun nolcak, yeterki bebiş olsun, sor sen boşver,
heee bu arada çamaşırları da sen asma çamaşırı asarken eğilip eğilip kalkcan, çamaşırları çırpcan falan, astır birine yada mecbursan çok yavaş hareket et ne olur ne olmaz bu kadar sabrettin sabret biraz daha
canım silkelemeyi düşünmüyorum, birde evde asıcak var onun üstüne atıcam öyle a.s . dün yorganımın üstüne çaydanlığı koymuştum üstündede mutfak havlusu vardı sıcak kalması için kocamda karşıma oturdu yanıma gel otur sofra yakın olsun dedim oda yorganı bi kaldırdı (çaydanlığı görmedi tabi benim söylememede fırsat kalmadı) ne battaniye ne yorgan ne çarşaf o yüzden çamaşır çıktı birde yün yorgan maf oldu :çok üzgünüm: artık yaza iş çıktı kayınvalideme....
merhaba canlarım, bu gece çok korktum kocam gece kusmaya banyoya gitti ve bi gümbürtü koptu koştum yere uzanmış gözleri açık ama boş boş bakıyordu bayılmıştı ama çok feciydielim ayağım birbirine dolandı ve mutfağa koştum sonra durdum ve ben napıyorum dedim neyse yüzünü filan yıkadım kendine geldi.... allahım inşallah bebeklerime can vermiştir ve dilerim bir sorun çıkmaz..... dualarınıza çok ihtiyacım var....
merhaba canlarım, bu gece çok korktum kocam gece kusmaya banyoya gitti ve bi gümbürtü koptu koştum yere uzanmış gözleri açık ama boş boş bakıyordu bayılmıştı ama çok feciydielim ayağım birbirine dolandı ve mutfağa koştum sonra durdum ve ben napıyorum dedim neyse yüzünü filan yıkadım kendine geldi.... allahım inşallah bebeklerime can vermiştir ve dilerim bir sorun çıkmaz..... dualarınıza çok ihtiyacım var....
Herşey olur Gülserencim takma kafana tabii dayanılmayacak kadar değilse.Dinlenmene bak.Kendine de iyi bak, bu arada ben birkaç gün giremeyeceğim nete.Kayınvalideme gidiyorum kalmaya.
iyiym canım.tv izlemekten bi haller oldum yata yata kafamçokkarıştı.
benim de sağ tarafımda bazen ağrım oluyo.sanırım normal amaaan ne biliiim işte.sen nasılsın????
yani daha belli değil öylemi inş. pozitiftir
ilk tüp bebek mi
benim ilk lukrin ve pregon kullandım sende kullandınmı
kusura bakma çok soru sordum galiba