Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

canım benim zoru başardın rahat ol artık bebeğin o kadar zor aşamayı atlattı bunumu atlatamıycak dimi! ben çok kilolu diilim o yüzden biraz daha rahatım sanırım, sana tavsiyem mutlaka ve mutlaka bol bol balık soya fasulyesi süt vs. tüket çok faydalı... curly'cim hiç transfer sonrası ilk günlerde hiçbirşey hissetmeyip umutsuzluğa kapıldınmı? bazen korku sarıyor beni :1no2:

slm gülseren ve butterfly transferiniz hayırlı olsun heyecan yapmayın sakin olun inş bu kez olcak ALLAHIN izni ile

çok sağol canım sakinim ama düşünmedende edemiyorum valla yapan varsada takdir ediyorum yani a.s . sen neler yapıyorsun görüşemedik uzun zamandır sende birşeyler yokmu?

Hayır kapılmadım kapılsamda hemen başka şey düşündürdüm kendime sildim kafamdaki kötü düşünceleri.Romantik komedi kitaplar okudum , kafam bomboş oldu çok eğlendim.Haberleri bile izlemedim,hiçbir şeyi kafama takmayayım diye.Beni düşündüren şey hiçbir belirti olmamasıydı,çok tuhaftı normal bir gün gibiydi ağrı yok sızı yok.Sessiz sedasız geldi bebiş yani.Demekki herşey olabiliyor,her şekilde gelebiliyor bebişler,takmamak lazım.Bu arada soya fasulyesine çok güvenme genetiğiyle en çok oynanan bitkiymiş garibim artık önermiyorlar.Yiyecek güvenilir birşey bırakmadılar ortada.

evet canım aynı fikirdeyim.daha zahmetsiz bir tedavi süreciydi.benim de çok sayıda yumurtam toplanıyor ve sonrasında çok ağrım oluyor ,karnım şişiyor.çok rahatsız oluyorum yani.bu işlem daha rahatmış.curly ve sibelce cidden bizlere çok cesaret verdiniz,ben dondurulmuşlarla gebeliğe pek mümkün gözüyle bakmıyodum.sürecinizi paylaştığınız için teşk. ben de bir umutla bekliyorum bakalım nasip...

sağol canım ben de senin güzel haberlerini umutla bekliycem.test tarihim 9 nisan seninki niye 7 si ? aramızda 1 gün var oysa.????
ya haklısın utanmamak lazım ama ne bileyim işte.
ben de evin içinde dolaşıyorum valla .kabız olacam diye çok korktum çok şükür az önce gittim lavaboya. annem var sağolsun yanımda,ben de 1-2 kişiye söyledim konuştukça sıkıntı oluyo insan.ben de bişiy hissetmiyorum,bu sefer göğüslerimde bile ağrı yok.

çok sağol canım sakinim ama düşünmedende edemiyorum valla yapan varsada takdir ediyorum yani a.s . sen neler yapıyorsun görüşemedik uzun zamandır sende birşeyler yokmu?
slm ben varım canım transfer sonrası test gününe kadar hiç düşünmedim ozaman test günü çok gergin olmuştum neyse bana aşılama yapılcak aramalarını bekliyorum umarım nisan ayında başlarlar 6 ay oldu beklemekten yoruldum canım inş bu kez olcak dualarım seninle hadi ALLAH yardımcın olsun bitanem a.s.

AAA senin bugünlerde aşılaman yok muydu? Dur bakalım ne microsu.Aşılaman tutacak bu sefer yok sana micro falanKötü Kazen
Evet canım doktorum Erol Bey ama sana lazım olmayacak:))

canım benim görmemişim. desteğin için sağol canım yaaaaa. umarım dediğin gibi olur ama sana birkaç sorum olabilir bornova şifa ile ilgili . umarım aşılama tutar da hamilelikle ilgili sorarım canım a.s

Canım takdir ettim o zaman seni Şeniz neden aşılama oluyor?

vallahi canım bende belirti olmadığından işgillendim kaçırdığım bütün dizi bölümlerini izliyorum a.s onada dokundular demek klava:

12. günü 7 sinde oluyor aslında ben test yaptırmak istemiyorum bekleyerek öğrenmek istiyorum ama ilaç kullanmak zorunda olduğum için yaptırıcam mecburen.... hiç ama hiç kimse bilmiyor böylede zor oluyor gerçekten... valla çok şükür kabız olmadım ama azıcık ıkınmadanda olmuyor hani öyleside ishale girer heralde ki oda iyi değil, böylesi en normali sanırım.... kıızlar bilgisayarınız masaüstümü laptopmu?

ya kısslar ben 5 kere filan kontrole gittim ama tabiyki zahmetsizdi sadece bant kullandım o kadarcık....:mymeka:

Kısslar saat 16.30'da progestanı koydum 2 tane 1 saat kalkmadım sonra tuvalete kalktım ve hapın 1 tanesi geri geldi yarılmıştı ama aynı duruyo gibiydi, acaba yeterince ileri itemiyormu? yardımcı olurmusunuz lütfen!

Canım takdir ettim o zaman seni Şeniz neden aşılama oluyor?
canım bütün tahliller yapıldı eşimde bende sorunsuzmuşuz devlet hast gidiyorum ilk kez önceden hep özele gitmiştik burası en az 2 aşılama istiyor yaptırıcaz bakalım her şeyin hayırlısı sen neler yapıyorsun bu bekleme esnasında Şeniz

benimki laptop canım.
progestanları ileri itmeye çalış hemşire bana öyle demişti.daha önce de söylemiştim resmen çamur gibi oluyo çok iğrenç....e zamanla ileri itmesi zorlaşıyo tabiii.bişiy olmaz canını sıkma.

Gülserencim içimden geldi bi daha diyim dedim inşallah hayırlısıyla tutarlar canım inşallah Allah uğraşlarını boşa çıkarmasın, okudukça ben heyecanlanıyorum valla:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…