Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

kızlar siz şimdi yatıyomusunuz
yani tüp bebekten sonra hep yatılıyo dimi hiç kalkmadan
bi deeeeee son sorum sigara kullanıyomusunuz

öncelikle sigara kullanmıyorum sende kullanıyorsan acilen bırakmalısın...ilk 3 gün sürekli yattım şöyleki yemeğimi getiricek kimse olmadığı için yemeğimi hazırladım bulaşıklarımı yıkadım ve hemen uzandım... ama 2 gündür ayaktayım artık, bugün yine yattım sayılır ama dün 3 makine çamaşır yıkadım evde onları çamaşırllığa sirkelemeden astım banyomuda yaptım... ilk denememde annemde kalmıştım tabi bu durumu söylememiştim ama sürekli yattım 5 gün boyunca herşeyim önüme geldi sonrasında da evde çok hareketli olmadan geçirmiştim... sonuç negatifti ama o zaman biraz rahatsızdım öksürüğüm vardı bilmiyorum artık etkisi oldumu ama bildiğim tek şey demekki zamanı değildi... rahat ol en büyük tavsiyem bu olur....

ya kusura bakmayın bende direk daldım konuya ama bu konuda tecrübeli olduğum için fikrimi söyledim.dediğim gibi dr.a ulaşamıyorsan tüp bebek merkezlerinden birini ara..çok önemli iğneler onlar

canım bugükini yaptım zaten
artık doğrumu yaptım bilmiyorum
yarım doktorumu arıcam

darkinlife sayfama girer ve görürsün umarım, senin geçmiş bi yazını gördüm bebeğin sana bu yaşına kadar aldığın en güzel doğum günü hediyen olmuş... benim doğumgünümde 12 nisan allahımdan diliyorum 7 nisan günü bu sefer erken doğarım ve en büyük hediyemi alırım...

benimde henüz tüp bebek denemelerimde olumlu bir sonuç yok.en son mart 19 da blastokist transfer yapıldı.3 nisan sonuç belli olacak.inşallah olur bu defa.bizde hiçbir problem yok.nedeni bilinmeyen infertilite olarak dr lar teşhis i koydular...her zaman benden çok umutluydu dr.lar .fakat ben stres yapıyorum.rahat ol.güzel düşün.bir de tavsiyem relax ol.

inşallah canım bebişin sana doğum günü hediyen olur.

21.günü başladım yani ayın 12 sinde başladım sanırım 20 gün oldu

e senin bu hafta yumurtaların toplanır o halde????adetinin kaçıncı günündesin şu an?14-16 gibi toplanıyor. yani benimki öyle olmuştı.bazılarının 12. günü toplanıyor.kişiye göre değişiyor aslında

kızlar ben daha önce 2 kere hamile kaldım normal yolla fakat düşük yaptım
çok zor hamile kalıyorum 7 yıllık evliyim ve hiç korunmadığım halde 2 kere hamile kaldım

1 günün kalmış.hayırlısı olur inşallah.ayy bizim daha çoook var...benim ki ne de 9 u dediler.

o zaman bol bol proteinli yiyecekler ye.özellikle biftek,pirzola,yumurta,süt,yoğurt.....zaten yumurta toplandıktan sonra dr.da söyleyecektir...

bugün adetimin 10. günü perş. dr.um çağırdı ama toplanıcak demedi
o zaman dediğin gibi 14-16 gibi toplanır

myangel desene sende bizdensin stresssss en büyük düşman hayatımızın her alanında malesef inşallah bu sefer bebişine kavuşursun... günlerini ne şekilde geçirdin hep yattınmı?

butterfly's canım teşekkür ederim... bu arada mesajını aldım hemen yolladım :) duygusal açıdan yükseldiğiniiz bir dönemdesiniz, kendinize olan güveniniz artacak, partnerinizle aranızda yaşanan anlaşmazlıklarda artık ortadan kalkacak diyor ve ben bunları yazarken sevgili kocamla atışıyorum :) ne kadar doğru bilemem

çok hep çalıştım.:) çünkü diğerlerinde en az 5 gün yattım.ya yatmaya da bakmıyor zaten.stres yapma.kitap oku.allaha dua et.başka umudumuz yok zaten.Herşeyi yaradan O'dur.dediğim gibi birde et ve süt ürünleri tüket.hatta bol bol ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…