- 18 Eylül 2007
- 1.332
- 2
-
- Konu Sahibi gulseren4434
kızlar siz şimdi yatıyomusunuz
yani tüp bebekten sonra hep yatılıyo dimi hiç kalkmadan
bi deeeeee son sorum sigara kullanıyomusunuz
ya kusura bakmayın bende direk daldım konuya ama bu konuda tecrübeli olduğum için fikrimi söyledim.dediğim gibi dr.a ulaşamıyorsan tüp bebek merkezlerinden birini ara..çok önemli iğneler onlar
ya kusura bakmayın bende direk daldım konuya ama bu konuda tecrübeli olduğum için fikrimi söyledim.dediğim gibi dr.a ulaşamıyorsan tüp bebek merkezlerinden birini ara..çok önemli iğneler onlar
darkinlife sayfama girer ve görürsün umarım, senin geçmiş bi yazını gördüm bebeğin sana bu yaşına kadar aldığın en güzel doğum günü hediyen olmuş... benim doğumgünümde 12 nisan allahımdan diliyorum 7 nisan günü bu sefer erken doğarım ve en büyük hediyemi alırım...
ayaz kaç gün oldu tedavin başlayalı.lucrine adetin 21. günü mü başladın? 3. günü mü?
21.günü başladım yani ayın 12 sinde başladım sanırım 20 gün oldu
benimde henüz tüp bebek denemelerimde olumlu bir sonuç yok.en son mart 19 da blastokist transfer yapıldı.3 nisan sonuç belli olacak.inşallah olur bu defa.bizde hiçbir problem yok.nedeni bilinmeyen infertilite olarak dr lar teşhis i koydular...her zaman benden çok umutluydu dr.lar .fakat ben stres yapıyorum.rahat ol.güzel düşün.bir de tavsiyem relax ol.
e senin bu hafta yumurtaların toplanır o halde????adetinin kaçıncı günündesin şu an?14-16 gibi toplanıyor. yani benimki öyle olmuştı.bazılarının 12. günü toplanıyor.kişiye göre değişiyor aslında
1 günün kalmış.hayırlısı olur inşallah.ayy bizim daha çoook var...benim ki ne de 9 u dediler.
yumurta dondurmanın fiyatı nedir arkadaşlar