Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

Gülserencim içimden geldi bi daha diyim dedim inşallah hayırlısıyla tutarlar canım inşallah Allah uğraşlarını boşa çıkarmasın, okudukça ben heyecanlanıyorum valla:1hug:

ya canım benim allah razı olsun güzel dileklerin için. kimsenin uğraşları boşa çıkmasın dilerim herkes güzel haberler verir en kısa zamanda.... inann bende heycandan bazen saçma sapan sorular soruyorum a.s

ya canım benim allah razı olsun güzel dileklerin için. kimsenin uğraşları boşa çıkmasın dilerim herkes güzel haberler verir en kısa zamanda.... inann bende heycandan bazen saçma sapan sorular soruyorum a.s

Amiiin, sor canım yaaa boşver saçma olsun, sapan olsun nolcak, yeterki bebiş olsun, sor sen boşver,
heee bu arada çamaşırları da sen asma çamaşırı asarken eğilip eğilip kalkcan, çamaşırları çırpcan falan, astır birine yada mecbursan çok yavaş hareket et ne olur ne olmaz bu kadar sabrettin sabret biraz daha

Amiiin, sor canım yaaa boşver saçma olsun, sapan olsun nolcak, yeterki bebiş olsun, sor sen boşver,
heee bu arada çamaşırları da sen asma çamaşırı asarken eğilip eğilip kalkcan, çamaşırları çırpcan falan, astır birine yada mecbursan çok yavaş hareket et ne olur ne olmaz bu kadar sabrettin sabret biraz daha

canım silkelemeyi düşünmüyorum, birde evde asıcak var onun üstüne atıcam öyle a.s . dün yorganımın üstüne çaydanlığı koymuştum üstündede mutfak havlusu vardı sıcak kalması için kocamda karşıma oturdu yanıma gel otur sofra yakın olsun dedim oda yorganı bi kaldırdı (çaydanlığı görmedi tabi benim söylememede fırsat kalmadı) ne battaniye ne yorgan ne çarşaf o yüzden çamaşır çıktı birde yün yorgan maf oldu :çok üzgünüm: artık yaza iş çıktı kayınvalideme....

canım silkelemeyi düşünmüyorum, birde evde asıcak var onun üstüne atıcam öyle a.s . dün yorganımın üstüne çaydanlığı koymuştum üstündede mutfak havlusu vardı sıcak kalması için kocamda karşıma oturdu yanıma gel otur sofra yakın olsun dedim oda yorganı bi kaldırdı (çaydanlığı görmedi tabi benim söylememede fırsat kalmadı) ne battaniye ne yorgan ne çarşaf o yüzden çamaşır çıktı birde yün yorgan maf oldu :çok üzgünüm: artık yaza iş çıktı kayınvalideme....

eyvah tam zamanında olmuş yani, aman işte nekadar iş yapmiyim desende olmuyoki, erkek milletine kalırsa işimiz yandık, kirlenen kirlensin dökülen dökülsün boşver onların hepsi yapılır elbet takma kafana yorma kendini

merhaba canlarım, bu gece çok korktum kocam gece kusmaya banyoya gitti ve bi gümbürtü koptu koştum yere uzanmış gözleri açık ama boş boş bakıyordu bayılmıştı ama çok feciydi :KK43: elim ayağım birbirine dolandı ve mutfağa koştum sonra durdum ve ben napıyorum dedim neyse yüzünü filan yıkadım kendine geldi.... allahım inşallah bebeklerime can vermiştir ve dilerim bir sorun çıkmaz..... dualarınıza çok ihtiyacım var....

merhaba canlarım, bu gece çok korktum kocam gece kusmaya banyoya gitti ve bi gümbürtü koptu koştum yere uzanmış gözleri açık ama boş boş bakıyordu bayılmıştı ama çok feciydi :KK43: elim ayağım birbirine dolandı ve mutfağa koştum sonra durdum ve ben napıyorum dedim neyse yüzünü filan yıkadım kendine geldi.... allahım inşallah bebeklerime can vermiştir ve dilerim bir sorun çıkmaz..... dualarınıza çok ihtiyacım var....

Geçmiş olsun Gülserencim.Bence artık saklaman biraz zorlaştı transferini.Baksana eşin de çok hasta ve senin fazla yaklaşman doğru değil ona .Allah korusun bulaşma riski var.Onun da yardıma ve bakıma ihtiyacı var.Bari sadece kayınvalidene söyle.

geçmiş olsun gülseren.sen de dikkat et canım kendine....

Neden böyle oldu canım sadece midesi bulansa kussa üşütmüştür deriz.Ama yere boş boş bakarak yatması :uhm:
Dr.a gitsin mutlaka ihmal etmeyin canım.Çok geçmiş olsun<.

Önce sağlık tabiki herşeyin başı biziz.

İnşallah herşey gönlünce olur.a.s.

merhaba canlarım ilginiz için çok teşekkürler, ateşi vardı o yüzden oldu büyük bir ihtimalle, dün öğlen geldi ve annesinde yattı orada baktılar allah razı olsun akşam iyidi çok şükür.... ben 1,5 ay önce imuneks kullanmıştım galiba o yüzden geçmedi bana :) ya kısslar ben dün itibariyle yemek filan yapmaya başladım akşamda tuhaf bir sancı girdi bıçak saplanması gibi rahimmi kasıkmı bilmiyorum neresi orası bugündee oldu özellikle ayaktayken nedir acep bugün daha çok yatıyorum...

Herşey olur Gülserencim takma kafana tabii dayanılmayacak kadar değilse.Dinlenmene bak.Kendine de iyi bak, bu arada ben birkaç gün giremeyeceğim nete.Kayınvalideme gidiyorum kalmaya.

Herşey olur Gülserencim takma kafana tabii dayanılmayacak kadar değilse.Dinlenmene bak.Kendine de iyi bak, bu arada ben birkaç gün giremeyeceğim nete.Kayınvalideme gidiyorum kalmaya.

tamamdır canım döndüğünde görüşürüz sende hamişliğin tadını çıkar elini sıcak sudan soğuk suya sürme :dance:

iyiym canım.tv izlemekten bi haller oldum yata yata kafamçokkarıştı.
benim de sol tarafımda bazen ağrım oluyo.sanırım normal amaaan ne biliiim işte.sen nasılsın????

Son düzenleme:
iyiym canım.tv izlemekten bi haller oldum yata yata kafamçokkarıştı.
benim de sağ tarafımda bazen ağrım oluyo.sanırım normal amaaan ne biliiim işte.sen nasılsın????

valla canım artık olan olmuştur die düşünüyorum yani tuttuysa bugüne kadar tutmuştur zaten doğru değilmi? aslında cuma günü filan test yaptırmak istiyorum yani daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum eğer olmadıysa yani 2 gündende birşey çıkmaz tabi ama nebilim işte kafam karıştı birazcık... bu arada benim ilaçlarım 200 ytl'yi buldu nerdeyse

yani daha belli değil öylemi inş. pozitiftir
ilk tüp bebek mi
benim ilk lukrin ve pregon kullandım sende kullandınmı
kusura bakma çok soru sordum galiba

yani daha belli değil öylemi inş. pozitiftir
ilk tüp bebek mi
benim ilk lukrin ve pregon kullandım sende kullandınmı
kusura bakma çok soru sordum galiba

canım benim 2. denemem dondurulmuş embriyoyla bu sefer... evet bende kullandım sorabilirsin canım ne demek benden çok soru soran olmaz sırnaşık şey

X