Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

Test yapsaydın bakarsın Darkinlife gibi sürpriz yaparsın.

Evet Hazirancım hayat sürprizlerle dolu.olmaz diye birşey yok.
Susam yağı içmiştim ben.Kadında tıkanıklara iyi geliyomuş.Gerçi fazla içemedim ama olsun psikoljik de olsa işe yaradı.İğrenç bi tadı var ama :kafamçokkarıştı

Beni 4 saat boyunca karnıma yastık koyarak rahim yukarıda kalacak şekilde kıpırdamadan yatırdılar.Amaan boşver takılma bunlara kişiden kişiye değişiyor işte yöntemler.Gaz sorunu bende hala var.Progesteron yapıyor.Bir de ben 3 bardak falan süt içiyorum günde o da yapıyor.sen de süt iç bol bol,ya da ayran yoğurt falan.

canım kafama takmıyorum ama acaba demedende geçemiyor insan tabi. süt içmiyorum ama çok sevdiğim ayranlı soğuk çorba var ondan yaptım kendimee koca bir kova onu içiyorum sürekli hatta ben acaba omu gaz yapıyor die düşünüyordum :roflol: ya sabahtan beri neler yediğimi anlatsam inanamazsınız çenem boş durmuyor, oturmaktan habire yiyom :eek:klava: yiğenimiz ne kadarlık oldu?

Beni 4 saat boyunca karnıma yastık koyarak rahim yukarıda kalacak şekilde kıpırdamadan yatırdılar.Amaan boşver takılma bunlara kişiden kişiye değişiyor işte yöntemler.Gaz sorunu bende hala var.Progesteron yapıyor.Bir de ben 3 bardak falan süt içiyorum günde o da yapıyor.sen de süt iç bol bol,ya da ayran yoğurt falan.

canım kafama takmıyorum ama acaba demedende geçemiyor insan tabi. süt içmiyorum ama çok sevdiğim ayranlı soğuk çorba var ondan yaptım kendimee koca bir kova onu içiyorum sürekli hatta ben acaba omu gaz yapıyor die düşünüyordum :roflol: ya sabahtan beri neler yediğimi anlatsam inanamazsınız çenem boş durmuyor, oturmaktan habire yiyom :eek:klava: yiğenimiz ne kadarlık oldu?

hazirancım bence biran evvel bir test al yap varsada yoksada için rahatlar adetinde gelir eğer hamiş diilsen tabi, bu kadar kafana takıcağına dimi!

Sağol canım yiğeniniz gayat iyi.İyi olması için elimden gelen herşeyi yapıyorum ben de.Hatırladığım kadarıyla meşure dediğin arkadaşta benimle aynı merkezde yaptırmıştı mikrosunu.Bornova şifa diye biliyorum onu da .Hatta doktorlarımız da aynıydı galiba.
Haziran sen de adetinle beraber başlayacaksın değil mi tedaviye?Kaç embriyon vardı senin dondurulmuş?

canım merhaba. hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini
bende yaza bornova şifada micro düşünüyorum. dr hangisi acaba. erol bey mi?

canlarım benim yaaa...inşallah rabbim bu heyecanlarınızın mükafatını verir...müjdeli haberlerinizi sabırla bekliyoruz...

Dilerim Allah bu sefer sizlere güzel haberler vermemi nasip eyler.... bugün sol boşluğum çok ağrıdı heralde rahat yatamıyorum ondan oldu.

Evet Hazirancım hayat sürprizlerle dolu.olmaz diye birşey yok.
Susam yağı içmiştim ben.Kadında tıkanıklara iyi geliyomuş.Gerçi fazla içemedim ama olsun psikoljik de olsa işe yaradı.İğrenç bi tadı var ama :kafamçokkarıştı

bende içsem banada iyi gelir mi acaba. bekleyeceğim bakalım hala tık yok yarın da olmazsam pazartesi test alacağım. darkcım nasıl gidiyor hamişlik

bende içsem banada iyi gelir mi acaba. bekleyeceğim bakalım hala tık yok yarın da olmazsam pazartesi test alacağım. darkcım nasıl gidiyor hamişlik

Walla çok iğrenç geldi bana devam edemedim.Bi de ben aktardan aldım.Aldıktan sonra acaba bu tezemidir,bayat mıdır? Rafta güneşte mi bekledi? Gibi sorular beynimi kemirdi bıraktım.Günde bir yemek kaşığı içtim.Bi kaç gün en fazla.
Aslında değişik bitkiler var da ben isimlerini yazmıştım ama kağıdı nereye koydum.Yoksa tıkanıklık için başka şeylerde faydalıydı.Bulursam yazarım inş.

Hamişlik iyi canım,bulantılarım azaldı şükür iyiyim.Pazartesiyi bekliyoruz.Yakın olsaydın bende test çok yapardık :))
Kocam bi sürü test aşmış gelmişti geçen ay hala duruyo bikaçı :)

merhabaaa kııızlar.bakıyorum da ben yokken bayağı bi kaynatmışsınız. :eek:klava: dün transferim yapıldı.4 embriyom vardı.ikisi gayet sağlıklıymış biri orta kalite diğeri de küçülmüştü biraz.gördüm bebişlerimi kocaman ekrana yansıtmışlardı.hatta o kadar araştırmıştım ki daha dr gelmeden hemşirelere 2si bayağı iyi durumda dedim hemşireler şaşırdı.4 ünü de yerleştirdi dr.belki zayıf olanlar da rahimde gelişir dedi.kısmet artık.bu sefer transferim biraz uzun sürdü..biliyosunuz transferden önce vajinal temizlik yapıyor dr progestan tablete erken başlamıştım ya . progestan iğrenç bişiy çamur gibi oluyo eriyince.o yüzden biraz uğraştı dr.çook utandım kızlaar :eek:
dua eden yanımda olan herkese teşekkür ederim.allah hepinizden razı olsun.
Allah hepimizi evlat sahibi yapsın.
bu sefer daha sakinim sanki.ben de fazla yatmayı düşünmüyorum bu sefer.3-4 gün yatsam yeter sanırım.kader kısmet işi bunlar artık rabbim hayırlısını versin.çok heyecanlı değilim şu an ama sonra ne olur bilemem.
gülseren cim senin transferin de hayırlı olsun.emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. :nazar:
haziran 15 hadi bakalım belki bebiş vardır bi test yap bence.adetten tarihinden 1 hafta sonra idrar testleri sonuç veriyor canım. Şeniz
bu arada ebrizme çok sevindim darısı bize.................

slm gülseren ve butterfly transferiniz hayırlı olsun heyecan yapmayın sakin olun inş bu kez olcak ALLAHIN izni ile

canım merhaba. hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini
bende yaza bornova şifada micro düşünüyorum. dr hangisi acaba. erol bey mi?

AAA senin bugünlerde aşılaman yok muydu? Dur bakalım ne microsu.Aşılaman tutacak bu sefer yok sana micro falanKötü Kazen
Evet canım doktorum Erol Bey ama sana lazım olmayacak:))

Hayırlısı olsun butterfly.Canım ne utanıyorsun doktorundan,hayret birşeysin yani.Nasıl gerçekten insan daha rahat oluyor değil mi bu transferlerde.Ben biraz da yumurta toplama işleminin stresinden ve çok yoğun kontrol döneminden uzak olmamıza bağlıyorum rahat olunmasını.Siz ne dersiniz?

Hayırlısı olsun butterfly.Canım ne utanıyorsun doktorundan,hayret birşeysin yani.Nasıl gerçekten insan daha rahat oluyor değil mi bu transferlerde.Ben biraz da yumurta toplama işleminin stresinden ve çok yoğun kontrol döneminden uzak olmamıza bağlıyorum rahat olunmasını.Siz ne dersiniz?

canım daha önce de sordum ama sorduğum yeri bulamıyorumfisfisfis sanırım sen bornova şifadan bahsetmiştin. doktorum kimdi canım? bende yaza aynnı yerde micro düşünüyorum da.

9 haftamız doluyor yarın artık. :nazar:Ah bir de 10. haftayı atlatsam sağ salim pek endişem kalmayacak.Ya da ben öyle sanıyorum.Fazla karbonhidrat alma istersen, ben kilolu olduğum için mecbur dikkat etmem lazım.Bol protein,kalsiyum ve vitamin almak lazım diğerleri boş bebeğe yaramıyor,bize de zararlı.Aslında herşeye bakmak lazım bebeğin ne işine yarar diye düşünüp öyle tüketmek lazım.

merhabaaa kııızlar.bakıyorum da ben yokken bayağı bi kaynatmışsınız. :eek:klava: dün transferim yapıldı.4 embriyom vardı.ikisi gayet sağlıklıymış biri orta kalite diğeri de küçülmüştü biraz.gördüm bebişlerimi kocaman ekrana yansıtmışlardı.hatta o kadar araştırmıştım ki daha dr gelmeden hemşirelere 2si bayağı iyi durumda dedim hemşireler şaşırdı.4 ünü de yerleştirdi dr.belki zayıf olanlar da rahimde gelişir dedi.kısmet artık.bu sefer transferim biraz uzun sürdü..biliyosunuz transferden önce vajinal temizlik yapıyor dr progestan tablete erken başlamıştım ya . progestan iğrenç bişiy çamur gibi oluyo eriyince.o yüzden biraz uğraştı dr.çook utandım kızlaar :eek:
bu sefer daha sakinim sanki.ben de fazla yatmayı düşünmüyorum bu sefer.3-4 gün yatsam yeter sanırım.kader kısmet işi bunlar artık rabbim hayırlısını versin.çok heyecanlı değilim şu an ama sonra ne olur bilemem.
gülseren cim senin transferin de hayırlı olsun.emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. :nazar:
haziran 15 hadi bakalım belki bebiş vardır bi test yap bence.adetten tarihinden 1 hafta sonra idrar testleri sonuç veriyor canım. Şeniz

Hadi hayırlısı bakalım çifter çifter tutunurlar inşallah :-)1rolleyes:fazla oldu galiba çifter çifter olunca ama) Allah hayırlısını versin

Hayırlı olsun canım güzel haberlerini dört gözle bekliycem... valla benimde temizledi ama ben görmediğim için ne var ne yok bilmiyom a.s ayrıca utanmamda noolcak sanki onlar neden olduğunu biliyorlar zaten... bende bu denememde daha sakinim ama yatmaktan sıkıldım o yüzden biraz ruhum daraldı, yemek hazırlamak için kalkıyorum camdan dışarı bakıyorum o arada değişiklik oluyor işte, birde kayınvalidem görümcem filan geliyor onlarada ne diyceğimi şaşırdım artık illede aşşağıya in diyorlar fisfisfis... ya bu arada ben hiçbirşey hissetmiyorummmm :1no2: hayırlısı 1 hafta kaldı artık ne çabuk geçiyor zaman... ebrizm için inan bende acayip sevindim allah mutluluğunu daim etsin darısı tüm isteyenlere...

X