merhabaaa kııızlar.bakıyorum da ben yokken bayağı bi kaynatmışsınız.
klava: dün transferim yapıldı.4 embriyom vardı.ikisi gayet sağlıklıymış biri orta kalite diğeri de küçülmüştü biraz.gördüm bebişlerimi kocaman ekrana yansıtmışlardı.hatta o kadar araştırmıştım ki daha dr gelmeden hemşirelere 2si bayağı iyi durumda dedim hemşireler şaşırdı.4 ünü de yerleştirdi dr.belki zayıf olanlar da rahimde gelişir dedi.kısmet artık.bu sefer transferim biraz uzun sürdü..biliyosunuz transferden önce vajinal temizlik yapıyor dr progestan tablete erken başlamıştım ya . progestan iğrenç bişiy çamur gibi oluyo eriyince.o yüzden biraz uğraştı dr.çook utandım kızlaar
dua eden yanımda olan herkese teşekkür ederim.allah hepinizden razı olsun.
Allah hepimizi evlat sahibi yapsın.
bu sefer daha sakinim sanki.ben de fazla yatmayı düşünmüyorum bu sefer.3-4 gün yatsam yeter sanırım.kader kısmet işi bunlar artık rabbim hayırlısını versin.çok heyecanlı değilim şu an ama sonra ne olur bilemem.
gülseren cim senin transferin de hayırlı olsun.emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah.
haziran 15 hadi bakalım belki bebiş vardır bi test yap bence.adetten tarihinden 1 hafta sonra idrar testleri sonuç veriyor canım. Şeniz
bu arada ebrizme çok sevindim darısı bize.................