Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

evet vajinal.o kapsül gibi bişiymiş.önemli olan içi demişti bana hemşire.dökülmesi gayet normal korkma.ben yarım saat yatıyorum hareket etmemeye çalışıyorum.Allah yardımcımız olsun.

kızlarrr dualarınıza ihtiyacımız var.Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.

merhaba kısslar daha yeni oturdum bütün gün koşturdum yemekti temizlikti alışverişti hepsini hallettim dolapta yer kalmadı :) komposto dahi yaptım.... çok yoruldum ama duş aldım şimdi bide uyudummu yorgunluğum geçer herhallll.... yarın 10.30 11.00 arası transfer bir sorun çıkmazsa 6 adet embriyomu çözdürücekler bakalım kaç tanesi hayatta kalabilicek ve tabi kalitesi hayırlısı diyorum artık.... hepinizi çook öpüyorum ha bu arada transfer sonrası yatıcağım için nette olucam sürekli :) sık sık görüşüceğiz yani.

Bol şanslar canım,öpüyorum seni.Dikkat et kendine......

merhaba canlarımmmm, saat 12.00'da 3 adet embrio transferim yapıldı... çok keyifli başladım ama kocam transfer sonrası almaya gelicekti parayıda o getiricekti, muhasebedeki hanım olmaz filan dedi sinirlendim neyse doktorum geldi neden olmasın canım dedi olayı yatıştırdı transfer anında gözlerim doldu sinirden doktorum sakinleeştirmeye çalıştı neyseki, bu sefer bebişlerimi yerleştirirlerken gördüm ve çok heycanlandım bian olsun sıkıntılarımı unuttum... odaya çıkardılar normalde 1 saatin sonunda çıkarıyorlar ama kocişim saat 3'te geldi eve geldim başım çatlıyor uyku uyuyamıyorum miğdeme vurdu yemek yiyemiyorum 2 saat uyudum ve şimdi iyiyim :) ancak uyumadan önce progestanı koydum biraz evvel tuvalete gittim ve kahverengi lekeler gelmişti umarım sinirden olmamıştır.... böyle işte dakika dakika yaşadıklarımı anlatim dertleşicek kimsem yok zati :)

hayırlı olsun gülserencim kendine çok dikkat et inşallah 12 gün sonra hayırlı haberini veririsin canım

Harika hem de üç tanesi transfer edilmiş.Süper valla.Bak Gülseren eşinin gecikmesi iyi olmuş bence biraz daha fazla kalmışsın hastanede:)).Kahverengi lekeden korkma.Progestan atılırken bazen kahverengine dönüşüyor.Haydi hayırlısı bakalım Gülseren anne...

HAyırlı olsun canım inşallah bebişlerin annelerine tutunur ve bu sefer hamile kalırsın ben henüz dr gidemedim hastalanamadığım için 5 gün geçti ben sabırsızlandıkça hastalığımda geçikiyor. hayırlı haberlerini alırız inşallah gülserencim

Butterfly cim bugün seninde transferin var bol şanslar kendine iyi bak dualarımız seninle olacak canım. inşallah hamiş olarak geri dönersin tatlım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

çok Sağolun Kisslar Yanimda Olduğunuzu Bilmek Beni çok Mutlu Ediyor. Allahim Herşeyin Hayirlisini Versin.... Ya Ben Hiçbirşey Hissetmiyorum :) Yemeğimi Filanda Evde Kimse Yok Bildiğiniz Gibi Hazirlayip Yiyip Kaldirip Yikiyorum Bu Kadardan Birşeycik Olmaz Heralde! Birde Yatarken Sirtüstü Yatmaktan Tutuldum Gece Sağa Sola Yattim Bunlarin Bir Zarari Varmidir Sizce? Büyük Gün 7 Nisan :)
Butterfly's Da Güzel Haberlerle Gelir Inşallah...
Haziran'cim Kafana Taktiğindanda Gecikir Rahat Olmaya çaliş 10 Gün Normal Gecikmesi Sikma Canini.

Gülserencim biliyorsun tek bir embriyo transfer edilmişti bana.Ve transfer sırasında sol tarafa koyduğunu gördüm doktorun.Ben de hep soluma yattım 12 gün boyunca.Sol tarafım delinecek sandım bir ara:)) Tabi bunun bilimsel bir geçerliliği yok olsa doktor der soluna yat diye.Ama ben onu o tarafta görünce sanki yerişnden oynatacakmışım gibi geldi tuhaf işte.Ama keseyi görmeye gittiğimizde yakın bir <amanda hep soluna yatman gerekecek çünkü bebek sol tarafa yerleşmiş dedi doktorum.Bence yine de ya öyleyse diye düşünüp ne tarafa bıraktıysa bebişlerini hep aynı yöne yat.Biraz uyuşuyorsun ama olsun:icecream:

Butterfly sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah ,herşey yolundadır.Bak Gülseren bir de transfer arkadaşın var ne güzel beraber sabırsızlanacaksınız.

curly'cim ben ne taraf olduğunu bilmiyorum ortalarda biryerdi heralde :) en iyisi mümkün oldukça sırtüstü yatim popom kurudu zaten transferden çıkarken sen aklıma geldin ve doktoruma yüzüstü yatmakmı gerekir gibi bir soru sordum oda sen şimdi sırtüstü yatta sonra öyle yatmanın bir sakıncası yok dedi... transfer sonrası 1 saat sırtüstü yatırıyorlar yani.... bu arada acayip gaz sorunum var !

Butterfly sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah ,herşey yolundadır.Bak Gülseren bir de transfer arkadaşın var ne güzel beraber sabırsızlanacaksınız.

evet canım artık birbirimizi yer dururuz acaba acaba die kafamçokkarıştı naaptı butterfly's acep hayırlı haberlerle döner inşallah

Beni 4 saat boyunca karnıma yastık koyarak rahim yukarıda kalacak şekilde kıpırdamadan yatırdılar.Amaan boşver takılma bunlara kişiden kişiye değişiyor işte yöntemler.Gaz sorunu bende hala var.Progesteron yapıyor.Bir de ben 3 bardak falan süt içiyorum günde o da yapıyor.sen de süt iç bol bol,ya da ayran yoğurt falan.

slm kızlar curly cim selam nasıl gidiyor hamişlik yiğenizimiz nasıl. gülserencim geçen sefer sormuştum sağa sola dönerek yatmamın bir sakıncası olur mu diye doktorum istediğin gibi yatabilirsin demişti. Bide aklıma meşure nin 4 saat karnının üzerine yatırmışlardı klinikte bilmiyorum kişiden kişiye tedaviden tedaviye değişkenlik gösterebilir. sadece rahat ol stres yapma olacak yada olmayacak diye düşünme normal hayatına bak şekerim bu sefer ben öyle yapacağım ve hatta 4. gün işe bile başlamayı düşünüyorum. Neden olmuyor tutacak mı tutmayacak mı diye çok stres yapıyoruz. Herşeyin hayırlısı.
deli olacam hala hastalanamadım hiç böyle olmazdı erken gelirdi geç gelmezdi

Sağol canım yiğeniniz gayat iyi.İyi olması için elimden gelen herşeyi yapıyorum ben de.Hatırladığım kadarıyla meşure dediğin arkadaşta benimle aynı merkezde yaptırmıştı mikrosunu.Bornova şifa diye biliyorum onu da .Hatta doktorlarımız da aynıydı galiba.
Haziran sen de adetinle beraber başlayacaksın değil mi tedaviye?Kaç embriyon vardı senin dondurulmuş?

Başlayacağım da canımcım pazar günü olmam gerekiyordu hala tık yok ama karın bölgemde daha önce olmayan kasılmalar ağrılar var biraz da bel ağrım var normalde bu ağrıları hayatım boyunca hissetmedim gayet normal geçerdi hastalığım ve gayet gününde olurdum hep şuanda acayip içimde kasık ve karın bölgemde kasılmalar var. benimde 3 embriyom var dondurulmuş

Test yapsaydın bakarsın Darkinlife gibi sürpriz yaparsın.

Keşke umutlanmıyor değilim ama bi tüpüm yok diğeride açılamayacak kadar tıkalıymış. Tabii bir mucize olup Rabbim verirse inşallah ne güzel olur. hergün dua ediyorum kendim ve aynı durumda olan herkes için. İki bir lavaboya gidiyorum bakıyorum bişey yok hala ama kasılmalar fazlalaştı bi ara dışarı çıktım başım nasıl döndü düşecektim az kalsın. aman ne biliyim işte ümit dünyası acaba hamile olabilirmiyim diyorum yok diyorum onca seneden sonra kendi kendine olur mu olur Rabbimin işi belli olmaz diyorum bugün acayip ikilemlerdeyim bi test alıyım diyorum sonra vazgeçiyorum hemen belli omaz diye. böyle işte şekercim.bu arada ben eylül canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…