Domates ve Limonsuyu diyeti

bence herkesin bünyesi farklı olduğundan doyacağı sevdiği şeyler farklıdır ve kalorierini hesaplayark farklı şeyler cıkartıp ekleyeblrz listeye ufak ufak :)

bende böle yapıyorum canım gayette iyi vermeye devam edıyorum benım bunyemde bi zarar olmuyo bugun bi tane haşLanmış patates yedim 2. sini yemedm pazı yemeği yedm. ve bugun her saat başıda yemedim . ama domates ve limon sularını aksatmıyorum

diyeti 10 gün yaptim 6 kilo verdim cok rahat bir diyet ilk iki gün biraz basim agridi sonrasi cok rahat bu gün misafir geldi bozdum midem kücülmüs yarim tabak bir sey yesem doyuyorum 75 den 69 kiloya düstüm az yemek yiyerek kilo vermeye calisacagim olmassa 10 gün daha yaparim

kızlar bugun ıtıbarıyle bende basladım bu dıyete suan lımonlu suyumu ıcıyorum aranıza katılmak ıstıyorum
kilom 73 boy 1,70.
3 haftada ınsallah 65e duserım
ıns sızde düsersınız ıstedıgınız kıloyaaa

süper ve tebrikler cnm alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aramıza hosqeldin cnm basarılar insallah kilo verirsin turkbayragi

tsk canım ilk patatesımıde yedım sımdı
bugunu bı atlatsam alısırım
sizin ilk gün nasıl gectı kızlar hihoyyyt

cnm ben 1 qünlük denedim denemek amacıyla devam edemedim ev topluyorm tasınıyorum tasındıktan sonra devam edeceqqim 1 qün denedim ama zorlanmadım kolay qecti ve 1 kilo verdim devam etsem kac kilo veriridm bilmiyorum cnm

selam kizlar nasil gidiyor diyetler banakalim gördügüm kadariyla katilan lar cogalmaa baslamis umarim verirsiniz ben birgün uyorum bigün uymuyorum dün hic uyamadim aksina bayada yedim kermes vardi burda ama cok sükür almamisim kilo 2 ,5 kilo verdim 4 günde bugun yine listeye uyuyorum bakalim ne olacagim

oo süper cnm aynı benım gibisn benımde 3. gün oldu işte açlıktann ayıptır sölemesi GEBERiyorummmmmmmmm şuandada patatesimi.D afiyetle yiorm xD

bjk valla ben cok aclik hissetmiyorum bu listeye tam uydugumda ama iyi gidiyo tam uydumu güzel ben arada agzima baska seylerde atiyorum yani bakalim yavas yavas gittigi yere kadar neler gösterecek

arkadaşlar selam ,ben bugün diyete başlayamadım ,pek bi halsizim ,koşturmalı bir gündü,malesef bugün olmadı ,ama yinede sağlıklı beslenmeye devam ediyorum ,inşallah yarına başlarım ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…