2.5 kq vermişim ve daha 2 gün oldu inanmıorummmm :bbo:
şmdi 1 saatlik arada annem pazı yemeği yapmış ondan yedım yanındada 1 bardak myve suyu içtim süper gidio kızlarrr
sizin nasılll
kızlar mrb. bişey danışcaktım size. aralarda haşlanmış patates diyo ya hani,günde 2 tane war sanırım.1 tanesinin yerine başka sebze yesem olur mu sizce? ya da çorba içsem 1 bardak? ve ben aralarda 2 saat bırakmayı düşünüyorum eğer çok acıkmazsam.sorun olur mu sizce? yardımcı olabilirseniz sevinirim,başlıcam bi diyete ama karar veremedim.bu diyet süpermiş =)
ya arkadaşlar işe karpuz getirmek zor. Karpuz yerine başka meyve yiyebiliyormuyuz acaba.
diyeti 10 gün yaptim 6 kilo verdim cok rahat bir diyet ilk iki gün biraz basim agridi sonrasi cok rahat bu gün misafir geldi bozdum midem kücülmüs yarim tabak bir sey yesem doyuyorum 75 den 69 kiloya düstüm az yemek yiyerek kilo vermeye calisacagim olmassa 10 gün daha yaparim
kızlar bugun ıtıbarıyle bende basladım bu dıyete suan lımonlu suyumu ıcıyorum aranıza katılmak ıstıyorum
kilom 73 boy 1,70.
3 haftada ınsallah 65e duserım
ıns sızde düsersınız ıstedıgınız kıloyaaa
ewt cnm yenebilir kalorisi yüksek olmayanı tercih et
aramıza hosqeldin cnm basarılar insallah kilo verirsin turkbayragi
tsk canım ilk patatesımıde yedım sımdı
bugunu bı atlatsam alısırım
sizin ilk gün nasıl gectı kızlar hihoyyyt
selam kizlar nasil gidiyor diyetler banakalim gördügüm kadariyla katilan lar cogalmaa baslamis umarim verirsiniz ben birgün uyorum bigün uymuyorum dün hic uyamadim aksina bayada yedim kermes vardi burda ama cok sükür almamisim kilo 2 ,5 kilo verdim 4 günde bugun yine listeye uyuyorum bakalim ne olacagim