Domates ve Limonsuyu diyeti

2.5 kq vermişim ve daha 2 gün oldu inanmıorummmm :bbo:

şmdi 1 saatlik arada annem pazı yemeği yapmış ondan yedım yanındada 1 bardak myve suyu içtim süper gidio kızlarrr

sizin nasılll :p

Bende 3 gün deniycem.İşe yara sanırım.1 kaç hafta önce arım balım peteğimde bir adam "peynir kilo verdirmez,peynirin içinde kilo aldıran maddeler var"diyordu.Demek doğru değilmiş.

Bende 3 gün deniycem.İşe yara sanırım.1 kaç hafta önce arım balım peteğimde bir adam "peynir kilo verdirmez,peynirin içinde kilo aldıran maddeler var"diyordu.Demek doğru değilmiş.

bencede ,hem vücudumuzun her besine ihtiyacı var tabiki çlçüyü kaçırmadan yerimseniben

Ben anneciğimin ısrarları sonucund ayarın başlıyorum bugün gitti sadece salatayla idare ettim yne de dikkat ettm yani ama sonuçta yarın başlıyorum :)

başla canım gerçekten çok yararlı bi diyet görüceksin kaydirigubbakcemile2

2.5 kilo vermişsin faydasız olur mu :) ama bunun su olduğunu biliyorsun zaten sen :) ilerde de kilo vermeye devam edersen o zaman gercek kşlo kaybın olacak ki zaten biliyosun :)

yarın başlıyorum canım kesin inşallah bişey olmazsa :):eek:

2.5 kilo vermişsin faydasız olur mu :) ama bunun su olduğunu biliyorsun zaten sen :) ilerde de kilo vermeye devam edersen o zaman gercek kşlo kaybın olacak ki zaten biliyosun :)

yarın başlıyorum canım kesin inşallah bişey olmazsa :):eek:

heralde sudur yane :KK70: yanlız bişey yemediğim için hiçde su içmiorum. umarım diğer günlerdee kilo veririzz kızz zayıf incecik oluruz inşallah yaaaaaaaaaaaa:KK70:kaydirigubbakcemile2

15 vermişti :KK70: ben ozaman zayıf olduğum için umursammamıştım:KK70:

genelde 3 haftada 10-12 veriliyomuş. :KK70: cok güzel bi diyet gerçekten xD

oyyş maşalalh ayy bende vercem inşallah Allahımmm yüzümüze bak yarabbim :)

temmuz başında 73 fln olsam var ya ooof süper olur :)

olursun canım bu diyeti yaparsan kesin olursun çok gayret et 7o bile olabilirsinn :KK70: böle motive gerek bize :KK70::KK70:

kizlar ben bugün yaptim güzel ama bana göre degil yarin devam etmiycem ben listeye bagli kalamiyom ya cabuk SIKIliyorum birde domates suyu fazla geldi migdemi kaldirdi basimda agridi cok ama bas agrisi soguk alginligi yüzünden olabilir rahatsizim bu arlalar biraz bilmyorum

ozaman bırak canım sağLık herşeyden önemLi :s eğer zararı dokunuyosa kesinlikle bırak daha sağLıkLı yollarda denemeye çaLış.. geçmş oLsun opuyorumnanaktan

ozaman bırak canım sağLık herşeyden önemLi :s eğer zararı dokunuyosa kesinlikle bırak daha sağLıkLı yollarda denemeye çaLış.. geçmş oLsun opuyorumnanaktan

saol canim ben zaten bugüne kadar verdiklerimi az yiyerek verdim öyle devam edicem artik ama su 70 altina düsmek sitiyom artik onun icin bi deneyeyim dedim ama olmadi neyse gec olsunda güc olmasin

Canım geçmiş olsun. yine az yiyerek devam edersin ama biraz daha farklı ceşitlere yönel ki vücudun biraz şaşaırsın hep tek tip beslenmemelisin belki de sen bilirsin yne de :)

kızlar mrb. bişey danışcaktım size. aralarda haşlanmış patates diyo ya hani,günde 2 tane war sanırım.1 tanesinin yerine başka sebze yesem olur mu sizce? ya da çorba içsem 1 bardak? ve ben aralarda 2 saat bırakmayı düşünüyorum eğer çok acıkmazsam.sorun olur mu sizce? yardımcı olabilirseniz sevinirim,başlıcam bi diyete ama karar veremedim.bu diyet süpermiş =)

X