Domates ve Limonsuyu diyeti

Bende pazartesi günü başlamaya karar verdim en az bi 4 kilo vermem lazım şuan 55buçuk kiloyum inşallah verebilirim :KK43:

bjk ben yapmiyorum canim cok istiyorum ama bu aralar hic istekli degilim keyfim yok spor yapmak istemiyorum hic öyle bazen yürüyorum alisverise giderken araba yerine yürüyerek gidiyorum gezmis oluyorum hem iyi oluyor

hmm bnde markete felan gittiğimde yürüyerek hızlı yürüyorum terlıyorum felan bende yapmıyorum canım yapsak dahamı yaralı olur acaba bu aralardaa pek bi halsızız yav. (=

bence daha cok yararli olur ben ilk gün yaptigim 1 bucuk saat yürümüstüm onunda etkisiyle belki 2 kilo gitmisti bilemiyorum ama kesin olur diye düsünüyorum ben

ben de bir deneyeyim diyorum bakalım ne olcak ama dikkat etmek lazım hızlı kilo verince geri almak da hızlı oluyor :eek:lmaz:

acaba her saat başı yemek yerine 2saatte bir falan yesek bi zararı olur mu kızlar yaa ?_

heh tmm ozmn rahat rahat başlıcam artık bikaç gün sonra. şu össyi atlatayım da =)

selam arkadaşlar hepinize kolay gelsin.. biçok diyet listesi okudum ama bu bana en uygunu gibi geldi.. çünkü ben de az az ve sık sık yeme taraftarıyım.. 56 kiloyum.. 50 kiloya düşmek istiyorum.. bu diyete bugün başladım... ama bişey sormak istiyorum.. domates suyunu domatesi rondodan geçirerek çıkardım ancak oldukça kıvamlı oluyor bu şekilde..
1 bardak domates suyunu kaç domatesten elde ediyorsunuz???...

bir de bu listede kahvaltı göremiyorum ben.. bugün başladım ancak kahvaltımı da yaptım.. yani 1 dilim ekmek, bikaç zeytin, domates , salatalık ve peynir.. tabiki 1 bardak ta çay... kahvaltı vardır umarım.. eğer yoksa diyete devam edemem galiba...
mafoldumben

eee kızlar nası gıdıyo diyet
benımkı cok sukur ıyı gıdıyorda
bısey sorcam sıze
ben cacık ögününü felan yukarı cektım
domates suyunu alta ittim felan sızce öğünlerin saatını degıstırırsek bısey olurmu acaba ıse yaramazmı bu dıyet , sacma ama merak ettım :)))

ben hep oynuyorum diyetle bi zararını göremedim

4. gündeym 2.5 aynı kızlar durdumu ne yaa :KK70:

durması noramla canım ki onun su kaybı olduğunu biliyorsun :) yağdan vermeye bi kaç gün içinde devam edersen başlayacaksındır bu her diyette böyledr.Ben başlayamadım cünkü regl oldum :) bitmesini beklicez artık :) gözüm üstünde Beşiktaşlı seni takip ediyorum :))

hadııı kızlar nerelerdesınız nasıl gıdıyo bakalım. benım kılom sabit duruyo oynama olmadı valla 3 gündür :S kaydirigubbakcemile3 sizin durumlar nasıl

ben başladım ama devam edemedim.. yalnız diyet yapmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.. oldukça rahat bir diyet..tek sıkıntısı ekmek yok.. bize gelen giden oldukça diyeti bozdum o yüzden bıraktım.. 1,5 gün falan yaptım.. 1,5-2 kg verdim... üstelik arada 1-2 dilim ekmek kaçamağı da yaptım...

X