Domates ve Limonsuyu diyeti

daisybaby

D£RY@
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
1.258
0
40
Domates ve limon suyu diyeti
Her şey bir gün Ali Kırca'nın yepyeni bir görüntüyle ekranlara gelişiyle başladı. İşte o gün ve o günü takip eden diğer günlerde kadınlar arasında en çok konuşulan konu şu “sarı-kırmızı diyet” oldu. Tüm kadın dergileri bu mucizenin perde arkasını ve mucizeden faydalananların fotoğraflarını sayfalarca yayınlayıp durdular. Bu mucizenin size de yansımasını görmek istiyorsanız, hemen bugün domates ve limon suyuyla dost olmaya karar verin. Faydasını göreceksiniz.

Kalkar kalkmaz 1 bardak suya 3 çorba kaşığı limon suyu ekleyip için
Bir saat sonra 1 bardak domates suyu
Bir saat sonra 1 adet haşlanmış patates
Bir saat sonra yarım bardak domates suyu, 4 tane kiraz
Bir saat sonra 1 dilim karpuz
Bir saat sonra 1 bardak domates suyu
Bir saat sonra 1 tas sarmısaklı az tuzlu cacık
Bir saat sonra bir bardak domates suyu
Bir saat sonra bir bardak suya 4 çorba kaşığı limon suyu ekleyip için
Bir saat sonra bir haşlanmış patates
Bir saat sonra 18 adet kiraz
Bir saat sonra 1 küçük kase light yoğurt
Bir saat sonra 1 dilim karpuz ve 30 gr. tuzsuz beyaz peynir
Not: Her saat arasında gelişigüzel bir şekilde az yağlı herhangi bir zeytinyağlı sebze yemeği veya bol sirkeli salata yenebilir.

ay valla ben bu olayi sevdim ne güzel iki kilo verdiydim misafirler gelipte grill yapmaya baslayinca hopppp hepsini geri aldim bide ben bir sey sorucam bu domates suyu ile limon suyunu hazirmi aldiniz yoksa ekstra kendinizmi SIKTINIZ cevap yazarsaniz bende sevinirim bende bugünden itibaren basliyorum sonuclarini yazarim arkadaslar

taze limin hazir domets suyu iciyorum 4 günden sonra beraz yavasladi kilo vermem günde yarim kilo didiyor ama olucak bu sefer bu diyet ac birakmiyor arkadaslar ben her diyeti 3 üncü gün bozmustum

taze limin hazir domets suyu iciyorum 4 günden sonra beraz yavasladi kilo vermem günde yarim kilo didiyor ama olucak bu sefer bu diyet ac birakmiyor arkadaslar ben her diyeti 3 üncü gün bozmustum

ben konuyu acmıstım ama denemedim bende deneyeceqim seni tekrar tebrik ediyorum

ayisigi merhaba bu diyetler süper kilo vermissin kac kiloyla basladin simdi kac kilosun canim acaba mahsuru yoksa sora bilirmiyim birde sadece bu listedekilerimi yaptin ekstrada sebze yemegi felan yedinmi cünkü hic yemek yok bu listede biraz neler yaptigindan bahsedersen sevinirim bizde yararlanmis oluruz canim tesekkürler

sebse yemegi ilk gün yedim sonra acikmadim cnm saat basi bir sey aldigin icin gerek kalmiyor 4,5 kilo verdim bir haftada durdu simdi 10 gün daha devam edecegim sonucu yazarim

bende dün basladim canim sebze yemegi yemedim ben sadece listedekileri yaptim aciktim biraz ama olsun genede dayanabiliyosun benim bir günde 2 kilom gitti suanda bakalim 5 gün yapacagim ne gösterecek sonuclar tekrar tesekkürler bilgin icin umarim sende devamini getirirsin canim

salataya yag ve tuz koyabiliyormuyuz birde sirkesiz olurmu ben sirke yiyemem hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…