- 13 Ekim 2007
- 7.037
- 13
bişey soracağım...aralarda yemek yenebilir denmiş o zman fazla olmazmı..yani biz aslında bütün gün bu suları içip meyvelerimi yiyeceğiz yoksa yanında başka şeyledemi yiyeceğiz..bide bu 1 bardak domates suyu kaç domatesten çıkıyor benim katı meyve sıkacağım yokta kendisini yesem aynı sonucu almazmıyım ki
cnm arada yemekler yenebilir acıkırsan acıkmazsan bu tarifi uyqulayabilirsin tarifte yazılanlar cnm domates suyunu domatesin büyüklüqü ve küçüklüqüne qöre birde katı meyve sıkacaqn yoksa rendeleyebilirsin o olmazsa rondon varsa domatesliri soyup rondo yapabilirsin domates yenirken aynı sonuc alabilirmin bilmiyorum ama dün ben sabah suyunu deqil sadece domates yedim diqerlerini rendeleyip içtim karar senin cnm
bişey soracağım...aralarda yemek yenebilir denmiş o zman fazla olmazmı..yani biz aslında bütün gün bu suları içip meyvelerimi yiyeceğiz yoksa yanında başka şeyledemi yiyeceğiz..bide bu 1 bardak domates suyu kaç domatesten çıkıyor benim katı meyve sıkacağım yokta kendisini yesem aynı sonucu almazmıyım ki
:)) Sağlıklı bi şekilde istediğim kiloya varıp cocuk istiyorum bn de yaa :)) öncesndeevlenmek lazım tabi
slm kızlarrrrrr turkbayragi turkbayragi
cok sevinçliyim 1 kilo verdim...76,600 kiloydum sabah 75,600 cıktım cooooook sükür 75 düstüm bunada sükür kızlar :sm_cool: :dance:
kızlarya ben dün denemek için yaptım bende verebiliyormuyum diye buqün yapmadım evime yerlesince yapacaqım haaabirde ac bırakmıyor diyet hatta coook hafif hissediyorsun evime yerlesince kesinlikle devam edecqim ben de emziren annneyim azalma durumumolmadı bol bol su içtim 2,5 ve 3lt arası zaten bebbişm de fazla emmiyor beni
Şeniz teşekkürler canım...rendeleyeyim bari bende...
tebrikler canimalkisalkisalkis