valla super vermıssın sen. benım 10 kg gozumde buyuyo. yanı ılk basta kontrolu ele alıp 3-5 kg verseydım, 10 kg olmıcaktı bugun ama zor gelıyo ya sankı hıc verılemezmıs gıbı. verenlerı gorunce hırslanıyorum ben de verırım ya dıyorum sonra yarı yolda vazgecıyorum ooff ne olcak halım bılmıyorm ... resmın var mı burda? oncekı ve sonrakı halın :)
arkadaşlar merhaba bnde başladım bgn bu diete ve harfi harfine uydum herşeye inşallah kaldığım yerden devam eder ve veririm kiloları =) bu arada kimse kaç gündür bişi yazmamış ??
ben uyamadım malesef tam tamına gunde bı ogun sebze yemeden duramıyorum ... zaten verıyorm, kılo vermem durdugunda yaparım belkı . inş. istediğin kıloya ulasırsın en kısa zamanda :)
inşallah canım..bence çok doyurucu ve yararlı bi diyet gibi duruyor..domates ve limon midedeki kasları etkileyip tokluk hissi veriyormuş kiraz ve karpuzda çok yararlı bir meyve..geçen gün kiraz -karpuz diyeti die bişi duymuştum televizyonda,demekki var bir hikmeti (ahmet maranki anlatmıştı) .ayrıca domates kan akışını hızlndırıyormuş buda metabolizmanın düzene girmesi demek ve çabuk kilo vermek demek hihoyyytv ve kirazında idrar söktürücü özelliği var kısacası buda vücuttaki suyu atmak demek..
özetle bu diyette değiştirelecek bir seçenek göremiyorum ,her biri iyice düşünülüp oluşturulmuş bir diyet gibi duruyor cokacimcoook
haklısın doyurucu acıkmıyosun. ben gun ıcınde tum o lıstedekılerı yapıyorum zaten ama saat bası bısı ıcmek zor gelıo bıde domates suyu ıcmek =) yemek daha guzel. ayrıca benım sorunum bellı saatlerde bellı yıyecekler yemek bı lısteye sadık kalamıyorum.. cnm ıstedıkce acıktıkca az kalorılı seyler tuketıyorum. böyle de gıdıyo kılolar nasılsa :)
eehh taabi haklsın canımcım =) bu ssöylenenler dışında birde diyetin kişiye uyma faktörü var..ben domates suyu dilde rondodan geçirip içiorum sulandırmıyorum yani..katıyla sıvı arası bişi oluo heheh =) domateside sevdiğim için iyi atlttım ilk günü..evet haklısın kilolar gitsinde nasıl giderse gitsin kaydirigubbakcemile3 he bidhada geri gelmesin yasakkelime :)
hehehesaat başı olması hem iyi hem kötü..yani sürekli mutfağa git bişiler hazırla falan Bende çok üşengeçim ama olsun olsun vericem kararlıyım herzamanki gibi. .tabi bir engel çıkmazsa..2 ay önce gibi hollywood diyeti yapıyordum tansiyonumu düşürdüğü için bırakmak zorundakaldım bir hafta dolmadan..bıraktığımdan bu zamana kilo almadım hiç ama,görücez bakalım bu diyetle kaç kilo vericem =)kaydirigubbakcemile2
bu 3 gün uygulanıyormus sanırım. burdan bi arkadas 3 kg vermiş. bu sefer ben kararlıyım ya gidecek ya gidecek baska ihtimal yok. seneye mezunıyetım var yaa... balon gibi gezmek istemiyorum baloda =)
boyun kaçki kuzum 59 kilo çok diil merK etme bir senedede verirsin :) :dance:
ilk önce 55 sonra 50 dha sonra 45 :)) yavaş yavaş gider böyle hepsi merak etme =) vericez vericez yuppiii=) sabah kalktım hemen liomonlu suyumu içtim midem çok dolu gibi geilyor şimdi bana..domates suyumuda içtim ama bitti gideyimde biraz stoklayayım dolaba =))
=) valla lımon domates dayanmıo bunda