- 9 Mayıs 2013
- 16
- 0
ne yazık ki yok canımbu gece 3 buçuğa kadar vaktin var, ay büyüyen faza geçiyor. :18: aldın aldın almadın ayın 25 ine kadar bekleyeceksin
ooo yoooooooo
söz misal benim nasıl bir bahtsız bedevÎ olduğum konuşulabilir
hem de en tüylüsünden
hayrdır yetiştiremedin mi, yüzün vardı senin sanırım.
KILZAR BEN ne yapıcam yardım edecek olan yok mu bacaklarım acayip kıllı 1 aydır da almadım 25 de kınam var ne yapıcam ben 24 nu 25 bağalayan gece olmaz mı kıllarla başım belada
orayı alırsan mecburen diğer dudak üstü vs. almak zorundasınyoksa almadığın yerler sırıtır
yok canım yaa 3 yıldır hiç aldırmadım, aldıra aldıra inceldi şimdi incecik. şimdi düz kaşlar moda ya öyle istiyorum ama maalesef kavisli yerden kaşım çıkmıyor. çok kalın sevmiyorum ama bu ara düz kaşlara bayılıyorum, masum bi ifade veriyor, sanki yaşıda genç gösteriyor gibi.:106:
hayrdır yetiştiremedin mi, yüzün vardı senin sanırım.
Evet benimde kavisli yerden çıkmıyo . Aslında ilk aldığım sıralarda çıkıyodu ama ben onları yolduk sıra ordan kökü siyah kıllar çıkmya başladı . Bi daha çıkan yerleri almıyım diyorum boşlukları tamamlasın ama o kadar boşki tamamlaması çok zor .
3 yıldır hiç mi dokunmuyosun , o zman dolmuştur heralde seyrek yerler . ??
Evet canım düz kaşlar ve kalın kaşlar moda oldu . Artık herkes doğal haliyle kullanıyo , kenarlarını toplatıyo o kadar .
Bende hiç almıyım diycem ama işte benim elim durmaz mutlaka gider cımbıza . Heleki sinirli olduğumda kaş aldıysam vay halime kuşa çeviririm : ))
Ama bundan sonra almıycam kendi haline bırakçam boşluklar dolar belki .
en azından 1 ay sabret ne kakar çıkan var görürsün. ben daha aldırmadım sadece uzuyor ve üstten kesiyorum, ama kavis yeri hala boş, tek tük tüyler çıktı ince ve cansız. şu sarımsak olayını düzenli yapmak lazım.
yok canım yaa yetiştiremedim
aslında yetişmek değil de kararsızdım
çünkü bıyık ve çene çok çıkmamıştı
zaten tüm yüzümü ellemiyorum ama haftaya artacak ve o zaman almam gerekecek
neyse bi seferliğine uyamıycam
bi arkadaşım badem yağı kullanıyodu kaşı seyrk diye faydasını görmüştü çıktığı kadar kendi kaşınla çıkmayan yerleride kaşına uygun bi kalemle konturlarsanızda güzel şekil verebilirsiniz
ben hiç uyamadım dolunaya hep adetime denk geldi. ama geçen ay inat ettim almadım gezdim öyle kaç hafta, çok göze batanları makasla kısalttım sadece. çok kötü olmazsa sende bekle bence alma.
offf bugün dışarıda işler bitmedi benim ağda kaldı sabah yaparım diyodum akrepcik beni korkuttun gece gece ağda yapıcam şimdi
yaptım epilasyonumu tertemiz oldum.
şifa olsun dedim yapmadan önce ve başladım almaya. ağdayla alıyorum ama kalan küçükleri mecbur epilasyon aletiyle aldım kökten almıştır umarım :26:
kollarımı, bacaklarımı, koltukaltlarımı aldım ve ardından limon ve tuz karışımını sürdüm.
inanılmaz yaktı ama dayandım
birkaç kere sürdüm üst üste bakalım neler olacak.
gelişmeleri yazarım
oku oku bitmdi yaw vıdı vıdı konuşmuşuz maaşallah, epilasyon günleri herkes burda tabi. şimdi tertemiz olduk artk ay sonuna kadar ne konuşuruz bilmem. biri bi konu açsında topiğimiz dağılmasın, vıdı vıdı konuşalım yine. :99::99::99::99: