Dolunay epilasyonu

akrebimmm geçmiş olsun kuzcum. sana kekik bas, aspirin koy... falan filan demicem çünkü hiçbiri geçirmiyor, hemen doktora git sonra daha çok çekersin. fatih seni götürsün acilen.

dedi zaten götüreyim diye bende yok ben korkup ağlarsam sana rezil olurum asla olmaz dedim :26:

vardıyalar ha bire dğeişiyor kardeşim yüzünden, o yüzden bir gün full burdayım ( sabah 6 gece 12 ) ertesi gün hiç yoğuuuum

vardıyalar ha bire dğeişiyor kardeşim yüzünden, o yüzden bir gün full burdayım ( sabah 6 gece 12 ) ertesi gün hiç yoğuuuum

akrepcik çalışıyosun, artık fatih te var, sen ne ara bakım falan yapıyosun? hadi bakımı geçtim ağdayı yetiştirdin mi? bak az kaldı düğününe çok çalışma bakım yap pırıl pırıl parla ay gibi düğününde. kardeşine söyle kaytarmasın. ev falan ayarladınız mı, eşya meşya ne ara bakacaksınız çok işin var çok.

artık epilasyon tarihlerinin yanı sıra, saç boyama , saç kesim ve göğüs büyültme-küçültmeye uygun tarihleri de ilk mesaja ekledim. öpüldünüüüüüz

göğüs küçültme konusunu açalım lütfen :26: geçmiş olsun bide. sen uğraşsan evde doğal saç boyası yapımıda öğrenirsin diyorum

Son düzenleme:

fatih'in kendi evi var canım. ağdamı yapamadım, gece 1 de kapattık o gün marketi ve ben çok yorgundum bakım olarak çok gerilerde kaldım. banyo bile yapabildiğime şükreder durumdayım ama fatihin yanına giderken süslenip püsleniyorum

akrepcik'in dişi ağrıyor onu konuşalım

ah akrepcik geçmiş olsun sen bu tüy meselesinde bize yardım ettin ,bende bi diş hekimi olarak sana yardım edebilseydim ama sen taa kayseride'sin snrm ?sakın ihmal etme korktuğu için diş hekimine gitmeyince dişin ağrısı geçmeyecek:) aksine sonra tedavi daha zorlaşıyor mutlaka bir an önce git yaşında genç erkenden dişlerinden olma:)

ama acıyo :26::26::26:

ama acıyo :26::26::26:

çok gelişti dişhekimliği aletler anesteziler öyle berber gibi kasap gibi hekimler yok sen rahat ol en ama en fazla şimdi çektiğin kadarını bir kerede çekip kurtulcan:)çürük dişler ağız kokusunun ilk sebeplerinden biridir erkenden önlemini al :)bi güzellik uzmanı tanıdığım derdi acı olmadan cici olmaz diye:)

akrepcim bencede ihmal etme dişini benim ağzımda 8 tane dolgu var söylemesi ayıp :) bazıları baya derin çürüktü onları toparlayana kadar doktora git gel vs çok uzun ve daha kötü acılı oluyor. ihmal etme ilerlemeden tedavini ol

doğru demiş, çürük değil 20 likler şişti. 5 senedir çıkmaya çalışıyor. ilk defa ağrı yaptı

aslında bende de var çürük :26: 20 liklerin yanındaki dişlerime baktım da delinmiş üstten

aslında bende de var çürük :26: 20 liklerin yanındaki dişlerime baktım da delinmiş üstten

Çürük başlangıcı varsa kesin git canım zaten pıt diye iğne batırıyolar sonra hissetmiyosun. yaklaşık 10 kere o iğneyi yemiş biri konuşuyo çürük derinlere inerse çok büyük sıkıntı pişman olursun daha önce gitseydim keşke diye

yarın gideceğim ama dişçi kapalıdır, pazartesi sabah 6 gece 12 full çalışıyorum. ancak salı gidebilirim. bari şu ağrım gitseydi

diş ağrısı kabir azabını tatmaktır denir
aman nolur gidin kızlar dişçiye konu nolursa olsun
öyle bişeyki bugün geçer yarın gene başlar ilerletmeyin sorunu

diş ağrısı kabir azabını tatmaktır denir
aman nolur gidin kızlar dişçiye konu nolursa olsun
öyle bişeyki bugün geçer yarın gene başlar ilerletmeyin sorunu

şu salı günü bi geleydi, hem salı akşamı eurovision u izleyeceğim umarım ağrı yapmaz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…