Dolunay epilasyonu

akrepcim yardım et yeni üye oldum ben her yerim şuan acayip kıllı 25 de kına gecem var ben 24 dünde almayı düşünüyordum ne yapacagım lütfen geç çıkmsını istiyorum

yardımcı olmayı çok isterdim canım fakat kına gecenin olduğu gün tam da dolunay gerçekleşiyor ayın 26 sında sabah erkenden git bi kuaföre 1 saat sürmez vücudun kuaförle önceden anlaş unutma yok olmaz diyorsan düğününden 1-2 gün önce git , hızlı uzayacaklardır fakat yapacak bişey yok bundan sonraki tarihlere uyarak telafi edersin artık

27sinden önce en azından olayı nötr etkileyecek başka tarih yok mu önümüzdeki hafta için falan

maalesef canım , 26 sında küçülen faza geçiyoruz, 26 sında epilasyon tarihi yok fakat 26 sında alırsan nötr olur. 26 sında alacağına 27 sinde epilasyon tarihi var o zaman al

kaşlar için bu tarihler uygun değil mi akrepcik? ya üşendiğimden bir haftadır kaşlarımı aldıramadım ya

epilasyon olmayan her tarih kaş için uygundur. büyüyen fazda kaşlar hızlı uzar, küçülen fazda ise geç uzar . şu an büyüyen fazdayız , bu dönem ayın 26 sında küçülen faza geçecek

ben buraya bayadır gelmiyormuşum yaaa

geçen tarihde epilasyon yaptırıp kaş ırtası ve bıyık aldırmıştım :
8inde yine kaş ortası ve bıyık yaptırdım kırıklar cıkmışlardı sanırım..
26 siından sonra da kaşlarımı aldırcam ayh ne olur bitsinler artııkkk

akrebim nasılsın bu arada hala sözünden fotoları göremedim şekerimm

Dinimizde kaşlarından 1 tel alan lanetlenmiştir zaten. dağınıkları ve iki kaş ortasını aldırabilirsin. fakat şekil veya kavis haram.

bazen 1 ay beklersin çıkması için bazende benim gibi 2-3 ay beklersin uzamasını Faydasını göreceğine eminim

ay canım valla hep yoğunluktan dur telime hatırlatma olarak ekleyeyim yoksa uçup gidiyor yine :26:

artık epilasyon tarihlerinin yanı sıra, saç boyama , saç kesim ve göğüs büyültme-küçültmeye uygun tarihleri de ilk mesaja ekledim. öpüldünüüüüüz

selam akrepcik ben de ara ara takip ediyordum okuyordum ama cok yogunluktan dolunay epilasyonu tarihlerini kacirdim 27sine kadar nasil beklicem bu halde bilemedim
toniklerine maskelerine bayildim canim. simdik sana sorum su benim t bolgem yagli, hemen sivilce mod diyebilrim, karma cilt icin mi tonikten yapayim yoksa soda teknigi mi cildimin beyazlamasini da istiyorum cunkum bi yandan da bugday tenliyim hatta sari gibi bi renk tenim acik olsun cok istiyorumm
bi de sivilcelerimi kendimi durduramayip sikiyorum dolayisiyla leke de var 3-5 onlara da limon suyu ve 2. maskeni yapicam

sadece t bölgesi yağlı ise karma ciltlisin demektir. karma cilt toniğini yap canım. her sabah cildini temizledikten sonra 1 şişe soda ile yıka ve kurutma, onu cildin çeksin. toparlama ve yumuşama hissedeceksin. sivilce lekelerine göre çeşitleri var, başlığımda açıkladım. eğer ki küçük kahverengi gibi ise lekelerin limon suyu tekniğini kullan.

epilasyon içinse ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen diyorum ya 27 mayısı bekle ya da aldır, aldırırsan hızlı ve güçlü çıkacaklar karar senin

aynen canim kucuk khverengi gibi limon suyunu aksamlari yparim o zaman yatmadan. soda olayini da aksamlari yapsam bi etkisi olmaz mi sabahlari okula cok erken gidiyorum nasil ciktigimi bilmiyorum da evden
canim ben bioder kullaniyorum da, normalde ayda bir alirdim simdi iki aya bire cikti baya ise yaradi bende, 27 mayisi beklersem kendimden nefret edicem, ama gozum de korktu koklu koklu cikarsa diye pifff bilemedim simdi:26:

evli değilsen, veya evli olsan bile aşırı şekilde tüy yoksa 27 mayıs'ı bekle

evli değilsen, veya evli olsan bile aşırı şekilde tüy yoksa 27 mayıs'ı bekle

yok canim degilim evli falan. aslinda asiri da yok dedigim gibi bioder cok azaltti bolge bolge yok bile diyebilirim
tamam o zaman beklicem 27 mayis'i. sodayi o zaman aksam yapiyorum, sonra lekelerin ustune limon suyu ve yatiyorum:):)

haftaya Eurovision var kızlar 11 senedir çok sıkı bir esc takipçisiyim bugün favorilerimden olan FİNLANDİYA'nın 2. provası gerçekleşti Ben de sizinle paylaşmak istedim, çok tatlı bir şarkı

[video=youtube;ygRdu8XIx1M]https://www.youtube.com/watch?v=ygRdu8XIx1M[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…