Dolunay epilasyonu

anacıım ne çok konuşmuşunuz bana yazılan cevabı bulmam saatler aldı :KK9:
neyse akrebim yaa yüz temizliğim için hafta içi değerlendirebileceğim bi gün var mı
cumaya kadar 15 16sı gibi mesela
litfen var de liitfeeeenn :18::18:

anacıım ne çok konuşmuşunuz bana yazılan cevabı bulmam saatler aldı :KK9:
neyse akrebim yaa yüz temizliğim için hafta içi değerlendirebileceğim bi gün var mı
cumaya kadar 15 16sı gibi mesela
litfen var de liitfeeeenn :18::18:

ne yazık ki yok canım :KK43: bu gece 3 buçuğa kadar vaktin var, ay büyüyen faza geçiyor. :18: aldın aldın almadın ayın 25 ine kadar bekleyeceksin :KK31:

canımm sakın yüzünü elleme. ben de düğünümden 2 önce o hatayı yaptım, düğün günü makyajım yapılırken çıktı ortaya rezillik. alınan yerlerle alınmayan yerler fondöteni sürünce kabak gibi sırıttı. iki farklı renk oldu eşitleyemedik de. ikidebir pudra sürdüm. sonra hiç bakamadım aynaya ama çok germişti beni.:KK53:

hadi yaa üzüldüm senin adına evet karar verdim ellemicem sağol canım uyardığın için :KK54:

offf bugün dışarıda işler bitmedi benim ağda kaldı sabah yaparım diyodum akrepcik beni korkuttun gece gece ağda yapıcam şimdi:KK43:

yaptım epilasyonumu tertemiz oldum. :KK69:
şifa olsun dedim yapmadan önce ve başladım almaya. ağdayla alıyorum ama kalan küçükleri mecbur epilasyon aletiyle aldım kökten almıştır umarım :26:
kollarımı, bacaklarımı, koltukaltlarımı aldım ve ardından limon ve tuz karışımını sürdüm.
inanılmaz yaktı ama dayandım :KK52:
birkaç kere sürdüm üst üste bakalım neler olacak.
gelişmeleri yazarım :KK16:

oku oku bitmdi yaw vıdı vıdı konuşmuşuz maaşallah, epilasyon günleri herkes burda tabi. şimdi tertemiz olduk artk ay sonuna kadar ne konuşuruz bilmem. biri bi konu açsında topiğimiz dağılmasın, vıdı vıdı konuşalım yine. :99::99::99::99:

ben anca bacaklarımı aldım ya :KK50: misafirim vardı diğer yerlleri ağda yapacaktım geç oldu uyku geldi offffffffffff napacam şimdi :KK52:

ne yazık ki yok canım :KK43: bu gece 3 buçuğa kadar vaktin var, ay büyüyen faza geçiyor. :18: aldın aldın almadın ayın 25 ine kadar bekleyeceksin :KK31:
ooo yoooooooo:KK50::KK50::KK50:
oku oku bitmdi yaw vıdı vıdı konuşmuşuz maaşallah, epilasyon günleri herkes burda tabi. şimdi tertemiz olduk artk ay sonuna kadar ne konuşuruz bilmem. biri bi konu açsında topiğimiz dağılmasın, vıdı vıdı konuşalım yine. :99::99::99::99:

söz misal benim nasıl bir bahtsız bedevÎ olduğum konuşulabilir
hem de en tüylüsünden :KK1:

X