denemekde fayda var ıyorsun yani.insallah yakmaz canım.birde yakarsa tam yandık o zaman
ohh masallah. bende amelıyatla buyuttum
mantıklı aslında :44:
dediğim gibi az bi yerde 5 dk. bekletelim , aşırı yanma ve şişme olmazsa tüm yüzeye sürebiliriz
halleettiiimişlem başarıyla tamamlandı
şimdi hepiniz yoluk mu oldunuzay bi kıllı ben kaldım desenize :26:
şimdi hepiniz yoluk mu oldunuzay bi kıllı ben kaldım desenize :26:
anacıım ne çok konuşmuşunuz bana yazılan cevabı bulmam saatler aldı
neyse akrebim yaa yüz temizliğim için hafta içi değerlendirebileceğim bi gün var mı
cumaya kadar 15 16sı gibi mesela
litfen var de liitfeeeenn :18::18:
evet yoluk tavuklar olduk :)))) kıllı bacım
sen de amma nazlandın valla. sımdı hepımız yolacaz senı tuysuz tavuk gıbı kalcan ortada
canımm sakın yüzünü elleme. ben de düğünümden 2 önce o hatayı yaptım, düğün günü makyajım yapılırken çıktı ortaya rezillik. alınan yerlerle alınmayan yerler fondöteni sürünce kabak gibi sırıttı. iki farklı renk oldu eşitleyemedik de. ikidebir pudra sürdüm. sonra hiç bakamadım aynaya ama çok germişti beni.
ooo yoooooooone yazık ki yok canımbu gece 3 buçuğa kadar vaktin var, ay büyüyen faza geçiyor. :18: aldın aldın almadın ayın 25 ine kadar bekleyeceksin
oku oku bitmdi yaw vıdı vıdı konuşmuşuz maaşallah, epilasyon günleri herkes burda tabi. şimdi tertemiz olduk artk ay sonuna kadar ne konuşuruz bilmem. biri bi konu açsında topiğimiz dağılmasın, vıdı vıdı konuşalım yine. :99::99::99::99: