ben anca bacaklarımı aldım ya misafirim vardı diğer yerlleri ağda yapacaktım geç oldu uyku geldi offffffffffff napacam şimdi
başka nirennn kaldı ki :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben anca bacaklarımı aldım ya misafirim vardı diğer yerlleri ağda yapacaktım geç oldu uyku geldi offffffffffff napacam şimdi
akrepcim yardım et yeni üye oldum ben her yerim şuan acayip kıllı 25 de kına gecem var ben 24 dünde almayı düşünüyordum ne yapacagım lütfen geç çıkmsını istiyorum
27sinden önce en azından olayı nötr etkileyecek başka tarih yok mu önümüzdeki hafta için falan
kaşlar için bu tarihler uygun değil mi akrepcik? ya üşendiğimden bir haftadır kaşlarımı aldıramadım ya
kozmik bakım günlerine göre saç kesimi hangi tarihlerde bilgilendirirseniz teşekkür ederim :)
Evet benimde kavisli yerden çıkmıyo . Aslında ilk aldığım sıralarda çıkıyodu ama ben onları yolduk sıra ordan kökü siyah kıllar çıkmya başladı . Bi daha çıkan yerleri almıyım diyorum boşlukları tamamlasın ama o kadar boşki tamamlaması çok zor .
3 yıldır hiç mi dokunmuyosun , o zman dolmuştur heralde seyrek yerler . ??
Evet canım düz kaşlar ve kalın kaşlar moda oldu . Artık herkes doğal haliyle kullanıyo , kenarlarını toplatıyo o kadar .
Bende hiç almıyım diycem ama işte benim elim durmaz mutlaka gider cımbıza . Heleki sinirli olduğumda kaş aldıysam vay halime kuşa çeviririm : ))
Ama bundan sonra almıycam kendi haline bırakçam boşluklar dolar belki .
iyi geceler yoluk hanımlar yorumları okumaya çalıştım kaçırmadan ve merakla :) şey yaa şimdi 1 ay çıkmayacak mı bunlar neyi gözlemlememiz gerekiyo tam olarak?? umarım işe yarar varya çok ümitliyim :)
ben buraya bayadır gelmiyormuşum yaaa
geçen tarihde epilasyon yaptırıp kaş ırtası ve bıyık aldırmıştım :
8inde yine kaş ortası ve bıyık yaptırdım kırıklar cıkmışlardı sanırım..
26 siından sonra da kaşlarımı aldırcam ayh ne olur bitsinler artııkkk
akrebim nasılsın bu arada hala sözünden fotoları göremedim şekerimm
ay canım valla hep yoğunluktan dur telime hatırlatma olarak ekleyeyim yoksa uçup gidiyor yine :26:
selam akrepcik ben de ara ara takip ediyordum okuyordum ama cok yogunluktan dolunay epilasyonu tarihlerini kacirdim 27sine kadar nasil beklicem bu halde bilemedim
toniklerine maskelerine bayildim canim. simdik sana sorum su benim t bolgem yagli, hemen sivilce mod diyebilrim, karma cilt icin mi tonikten yapayim yoksa soda teknigi mi cildimin beyazlamasini da istiyorum cunkum bi yandan da bugday tenliyim hatta sari gibi bi renk tenim acik olsun cok istiyorumm
bi de sivilcelerimi kendimi durduramayip sikiyorum dolayisiyla leke de var 3-5 onlara da limon suyu ve 2. maskeni yapicam
sadece t bölgesi yağlı ise karma ciltlisin demektir. karma cilt toniğini yap canım. her sabah cildini temizledikten sonra 1 şişe soda ile yıka ve kurutma, onu cildin çeksin. toparlama ve yumuşama hissedeceksin. sivilce lekelerine göre çeşitleri var, başlığımda açıkladım. eğer ki küçük kahverengi gibi ise lekelerin limon suyu tekniğini kullan.
epilasyon içinse ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen diyorum ya 27 mayısı bekle ya da aldır, aldırırsan hızlı ve güçlü çıkacaklar karar senin
aynen canim kucuk khverengi gibi limon suyunu aksamlari yparim o zaman yatmadan. soda olayini da aksamlari yapsam bi etkisi olmaz mi sabahlari okula cok erken gidiyorum nasil ciktigimi bilmiyorum da evden
canim ben bioder kullaniyorum da, normalde ayda bir alirdim simdi iki aya bire cikti baya ise yaradi bende, 27 mayisi beklersem kendimden nefret edicem, ama gozum de korktu koklu koklu cikarsa diye pifff bilemedim simdi:26:
evli değilsen, veya evli olsan bile aşırı şekilde tüy yoksa 27 mayıs'ı bekle
yok canim degilim evli falan. aslinda asiri da yok dedigim gibi bioder cok azaltti bolge bolge yok bile diyebilirim
tamam o zaman beklicem 27 mayis'i. sodayi o zaman aksam yapiyorum, sonra lekelerin ustune limon suyu ve yatiyorum:):)
akrepcik'in dişi ağrıyor onu konuşalım