Öyleydi ama hiç denemediğim için tırstım yapamadım ama ilk fırsatta kuaföre yaptıracağım. Çok yok aslında o yüzden gep uğraşmak zorunda kalırım diye korkuyorum. Olanlar gözüme batıyor of of.
bugece saat 11 de başlarım artık ancak bıter artık kalırsada kalır bıdakı dolunay zamanına
yaparsın canım merak etme bi başladın mı arkası geliyoray kız iyi güldüm ha, çünkü ben maymuş gibi dolanıyom 9 saat sonra eve gidip yapacağım :26:
geç çıkar canım merak etme sonucta kökten alıyorsun.Günaydın kızlar..
bende dün epilasyon aletiyle aldım onlada alınca geç çıkarmıki? kökünden alıyo gibi geliyo bana ama.. :26:
bide tuzla limon sürmedim ben ya tühh keşke sürseydiim
Aslında annemin hac arkadaşı 1-2 yıl evvel benim kıllı kollarımı görüp " Kızım ağdadan sonra kaya tuzu sürmüyor musun sen ? " demesi üzerine " hayırdır teyzecim niye ki ? " soruma " biz eskiden tüyleri yolduktan sonra çıkana kadar kaya tuzuyla ovardık " demesi garibime gitmişti. Sonra bana kollarını gösterdinerdeyse hiç tüy yok Kızım bende senin gibiydim, sen bi dene de gör demişti. Ama hiç denemedim :26: Şu karınca yumurtası yağı bitsin de Kaya Tuzuna geçeceğim bi bakalım
belki hamilesindir diye şeeedeceeedimneyse al gitsin, testte yap bakalım ne olur ne olmaz
yok be yiiwwrum, kendi adıma konuşayım evlenince büyümedi, hamileyken büyüdü azcık, emzirirkende , sonraaa foooosss diye söndü. şimdi eskisinden de küçük
yaparsın canım merak etme bi başladın mı arkası geliyorönemli olan başlayabilmek
1 saatte her yanımı aldım maşallahseyreldiğini farkediyorum ama benim bikini bölgemde tüyler çok dağıldı hep o tüy dökücü kremler yüzünden
inşallah zamanla o dağılan tüyler tamamen biter
geç çıkar canım merak etme sonucta kökten alıyorsun.
canım sunu söyleyım bellı bır yastan sonra zaten hormonlardan dolayı kıl tuy felan kalmıyor. ama kaya tuzunu da ılk defa duyuyorum.onceden neler yapmıslar öyle
yine mi gelmiş yolunma zamanımııız :))) ya açıkçası bu zamana bir bacak birde genitali denk getirebiliyodum. gözükmeyen yer soğuk havalarda bacak fln. ama şimdi bacakta mecbur alınıcak sık sık yaz geldi maluumm.. ama yinede uymaya çalışıyorum :))
bu gece 3 buçukta bitecek geç kalma
yokya değilimdir olmuyayımda. olur arada böle düzensizlikler daha 21 aylık oğlum var benim ben başka bebek istemiyom daha çok erken :26:
farkedilmeyecek kadar azsa hiç alma bacım, sonra daha beter olurlar
ben o kadar takmıyodum aslında. ancak geçenlerde benden kesinlikle daha çok bıyığı olan ve almayan bi tanıdığıma:) sevgili adayı sandığımız(!) odun onunla olmaz benden daha fazla bıyığı var dedi arkasından. ondan sonra benim de gözüme batmaya başladı. aslında uzaktan pek görünmüyor hatta hiç görünmüyor sanırım. ama yakından ben burdayım diyor :) biraz kumral benim bıyıklar :)
şu resimde gösterdiğim bölgelerde var sadece. ama karar veriyim en iyisi hiç bulaşmamak çok rahatsız olursam günün birinde alırım belki :S
Eki Görüntüle 707213
resim netten alıntı =)
bazıları ise menopoza girince erkeklik hormonu salgılamaya başlıyor ve tüyleniyordenemek lazım , en azından kimyasal bir yöntem değil
ben o kısmını hiç düşünememiştim benimkiler maşaallah 80 ve dolgun
dun ben de bacakları falan hallettım sık dısını dolunay dıyerekten:) o gazla yaptım yanı. sımdı de arada alınmayanların ustunden makıneyle gecıcem. cok umutluym ama
akrepcim ilk mesajında bitiş tarihini 10 mayıs 03.29 yazmışsın bende yarın gece biticek zannettim meğersem bu gece bitiyomuş.tamam bu gece saat 00.00 geçince 10 mayıs oluyo ama o 10 mayısın gecesi anlaşılabilir.gerçi ben bugün hallettim ama yinede yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için 9 mayıs gecesi diye belirtirsen daha iyi olur sanki