- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
benim her yerim güzel şekerimbırak orası da güzel durmasın :120: hem nişanlım öğrenirse oram için kuaföre gittiğimi keser beni :18: iş başa düştü, ben eldiven ile üstleri, ağda ile de altları küçük küçük alırım taaa ki pratik olana kadar
Valla hiç kusura bakma kıllı kıllı hiç de güzel durmuyo orasıSen uğraş 2 saat orayla
canım dıkkat et onların cok sahtesı oluyormus.bandrolu olması gerek ustunde.
ben nedense kendi kullandığım üründe dahil olmak üzere, hiç bir ürünün işe yarayacağını düşünmüyorumçok karamsarım belki ama napayım bana öyle geliyor :44: bu karınca yumurtası yağı bitince, ekstra bir yöntem denemeyeceğim. sadece dolunayla yola devam
Sahte olabilir:26: Fırsat sitesi de neymiş, almayın görmeden etmeden böyle sitelerden ürünler:26:
Bepanten falan sürseydin:26:
tamam karar verdim gideceğim :18:
var bandrolü ama off akrep doğru diyor walla bunların hiçbiri işe yaramaz en iyisi dolunaya uymak.
sorma yaa, daha töbe almam böle şeyler.
hani gidecektin kız, dönmüşsün yine.
ama akrepcim ben de her yöntemi denediğimden mahvoldu zaten
baştan adam gibi ağda yapsaydım bugün bu sıkıntıları çekmezdim
bak mesela üst kısımları ağdayla alabiliyordum o yüzden inceldiler
ama diğer yerleri acısız olsun diye saçma sapan şeyler uyguladım daha beter oldu ve çoğaldı
ağda kesin çözüm bence hem dolunayın hesabına da uyunca daha rahat ediyor insan
yoksa normal hayat bile sıkıntı zaten adetin derdi var bide o şekilde çekmek daha beter inan
üst tarafı afedersin dudaklara kadar yapabiliyorum eldivenlegerisi olmuyor acıyor oraya da eccik eccik ağda yapabilirsem tamamdır
ben de ilk zamanlarımda tüy dökücü falan kullanıyordum, traştan farkı yok tüyler sert sert çıkıyordu ve hatta yayılıyordu. şimdiki aklım olsa asla yapmazdım...
ya yaptıkça alışıyor insan o kadar gözünde büyütmemek lazım, çünkü tüyler hem seyreliyor hem de traşlandığı zamanki gibi sert çıkmıyor. ben bikini bölgesine sir ağda yapmaktan nefret ediyorum yağlı yağlı bir de deriyi tahriş ediyor. o nedenle ben el ağdası ya da ılık ağda yapıyorum suyla durulanından... öncesinde pudra sürüyorum sonra ağda yapıyorum. alt kısımları el ağdası ile yapmak daha kolay oluyor beze göre... ağda büyük rahatlık kesinlikle. ben de kuaföre gidemeyen utananlardanım, kendi işimi kendim hallediyorum zor da gelmiyor alıştım yıllardır. bir de insan özellikle yazın çok rahat ediyor. ayrıca tatile giderken de rahat oluyor.
ben de ilk zamanlarımda tüy dökücü falan kullanıyordum, traştan farkı yok tüyler sert sert çıkıyordu ve hatta yayılıyordu. şimdiki aklım olsa asla yapmazdım...
ya yaptıkça alışıyor insan o kadar gözünde büyütmemek lazım, çünkü tüyler hem seyreliyor hem de traşlandığı zamanki gibi sert çıkmıyor. ben bikini bölgesine sir ağda yapmaktan nefret ediyorum yağlı yağlı bir de deriyi tahriş ediyor. o nedenle ben el ağdası ya da ılık ağda yapıyorum suyla durulanından... öncesinde pudra sürüyorum sonra ağda yapıyorum. alt kısımları el ağdası ile yapmak daha kolay oluyor beze göre... ağda büyük rahatlık kesinlikle. ben de kuaföre gidemeyen utananlardanım, kendi işimi kendim hallediyorum zor da gelmiyor alıştım yıllardır. bir de insan özellikle yazın çok rahat ediyor. ayrıca tatile giderken de rahat oluyor.
Halbu ki 1 kez gitse bi daha evde kendi uğraşmaz
Halbu ki 1 kez gitse bi daha evde kendi uğraşmaz
rezil olacam diyorsun zaten ilk başta utancı da bi ayrı
valla ben bidaha uğraşmam hep gidip yaptırıcam hem incelip azalsınlar
yoksa ben beni bitirrecem yani saçma sapan şeylerle alarak
ne gerek var iyce çoğaltmaya
o değil de benimki öğrense kızar mı acaba bundan çok tırsıyorum
rezil olacam diyorsun zaten ilk başta utancı da bi ayrı
valla ben bidaha uğraşmam hep gidip yaptırıcam hem incelip azalsınlar
yoksa ben beni bitirrecem yani saçma sapan şeylerle alarak
ne gerek var iyce çoğaltmaya
o değil de benimki öğrense kızar mı acaba bundan çok tırsıyorum
aynen benim de bu konuda tek cesaret aldığım şey buydugörüntü bir yana, temizlik açısından da ağda olayı çok daha rahat. mesela açıkça söyleyeyim, adet zamanında ya da akıntının fazla olduğu zamanlarda temizlik daha kolay oluyor, bir de koku olmuyor, insan kendini daha temiz hissediyoro nedenle temizlik nedeniyle yaptırıyorum daha rahat oluyor da diyebilirsin...
seninkine tavrını koy walla, ne kızacak, o zaman o da saç traşını kendi yapsın evde buda aynen öyle doğal bi ihtiyaç bence bi farkı yok.
aynen benim de bu konuda tek cesaret aldığım şey buydu
adet ve normal hayatım çok zor oluyordu benim için
ama dediğin gibi şimdi daha iyi hissediyorum..temizlik işte
aslında kızmaz gibime geliyo
hem önce kendime olan saygımdan sonra da bi bakıma onun için yapılıyor bunlar
yarın bigün evlenince ben oturup bunla mı uğraşayım hem de kendi başa çıkılmaz yöntemlerimle
kaldıki düğünden bi iki gün önce gelinler yaptırıyor ben illa bigün yaptırıcaktım
şimdi olması hem kendimi rahat ve daha sağlıklı hissetmemi sağladı
hem de zamanla azalacak inş eskisi kadar sıkıntı olmayacak bana
ikinizde çok haklısınız kızlar teşekkür ederim evet ben gidip yaptırdım ama hala utangaçlığı bi hissi var
ama siz de destek oldunuz rahatladım valla
öyle canım ne kadar erken o kadar iyi, o utangaçlık hiç geçmiyo zaten. evlenince zaman o kadar kıymetli oluyor ki, helede çalışırsan. sonra ev işine, eşine yetişemeyince huzursuzluk eşine de yansır. birde çocuk olunca zaten iyice uçuyorsun hiç vakit yok. kuaföre gitsem de dinlensem diye iple çekersin ağda zamanını :124: