Dolunay epilasyonu

Valla hiç kusura bakma kıllı kıllı hiç de güzel durmuyo orası Sen uğraş 2 saat orayla

akrebim moralini bozmayayım ama senin karınca yumurtası yağını 3 sene önce yüzüme kullandım ben, hiç işe yaramadı. belki sende farklı sonuç verir sen yine devam et. bende uzun zamndır hiçbirşeye inanmıyordum sadece bacaklarıma limon sürüyordum. nerden çıktı bu hamam otu yağı yaa. pek bi övmüşler ona kandım herhalde.:95:

var bandrolü ama off akrep doğru diyor walla bunların hiçbiri işe yaramaz en iyisi dolunaya uymak.

Aman uyduruktan bi bandrol yapıştırmışlardır sanki zor mu :26: Araştırsan bulursun aslında öyle bi bandrol var mı Sonra bunu satan şirkete gümm

sorma yaa, daha töbe almam böle şeyler.

Alma alma

hani gidecektin kız, dönmüşsün yine.

Halbu ki 1 kez gitse bi daha evde kendi uğraşmaz

ben de ilk zamanlarımda tüy dökücü falan kullanıyordum, traştan farkı yok tüyler sert sert çıkıyordu ve hatta yayılıyordu. şimdiki aklım olsa asla yapmazdım...

üst tarafı afedersin dudaklara kadar yapabiliyorum eldivenle gerisi olmuyor acıyor oraya da eccik eccik ağda yapabilirsem tamamdır

ya yaptıkça alışıyor insan o kadar gözünde büyütmemek lazım, çünkü tüyler hem seyreliyor hem de traşlandığı zamanki gibi sert çıkmıyor. ben bikini bölgesine sir ağda yapmaktan nefret ediyorum yağlı yağlı bir de deriyi tahriş ediyor. o nedenle ben el ağdası ya da ılık ağda yapıyorum suyla durulanından... öncesinde pudra sürüyorum sonra ağda yapıyorum. alt kısımları el ağdası ile yapmak daha kolay oluyor beze göre... ağda büyük rahatlık kesinlikle. ben de kuaföre gidemeyen utananlardanım, kendi işimi kendim hallediyorum zor da gelmiyor alıştım yıllardır. bir de insan özellikle yazın çok rahat ediyor. ayrıca tatile giderken de rahat oluyor.

Son düzenleme:

Aynen ya, tüy dökücünün jiletten hiç bi farkı yok, zaten pis pis de kokuyo :120::120:
Ben bi türlü kendim alamadım ya, çeksem mi çekmesem mi diye o kadar çok oyalanıyorum ki, ağda soğuyo
Kendim alabilsem 2 haftada bir ağda yaparım

ben de tüy dökücü kullanıyorum neden bilmiyorum yapamıyorum ağdayla çok yayıldı ne yapsam bilmiyorum lazere gitmek istiyorum ama yurtdışındayım şuan ne zaman dönerim belli değil o zamana kadar daha da daha da artacak

değil mi ama, o rahatlığı bi kere yaşasa. bizlerde o hisleri yaşadık çok, utandık sıkıldık. bende senelerce jilet yaptım. arkadaşlarımın zoruyla gittim ilk. insan hep benden kötüsü yoktur diye düşünüyor ve utanıyor.:78:

değil mi ama, o rahatlığı bi kere yaşasa. bende senelerce jilet yaptım. arkadaşlarımın zoruyla gittim utana sıkıla, beni alamaz zaten, çok sert falan dedim hep. helede ağdaya girince yer yarılsada kaybolsam dedim, öldüm utancımdan ama çıkınca benden keyiflisi yoktu.

rezil olacam diyorsun zaten ilk başta utancı da bi ayrı
valla ben bidaha uğraşmam hep gidip yaptırıcam hem incelip azalsınlar
yoksa ben beni bitirrecem yani saçma sapan şeylerle alarak
ne gerek var iyce çoğaltmaya
o değil de benimki öğrense kızar mı acaba bundan çok tırsıyorum

görüntü bir yana, temizlik açısından da ağda olayı çok daha rahat. mesela açıkça söyleyeyim, adet zamanında ya da akıntının fazla olduğu zamanlarda temizlik daha kolay oluyor, bir de koku olmuyor, insan kendini daha temiz hissediyor o nedenle temizlik nedeniyle yaptırıyorum daha rahat oluyor da diyebilirsin...

seninkine tavrını koy walla, ne kızacak, o zaman o da saç traşını kendi yapsın evde buda aynen öyle doğal bi ihtiyaç bence bi farkı yok.

aynen benim de bu konuda tek cesaret aldığım şey buydu
adet ve normal hayatım çok zor oluyordu benim için
ama dediğin gibi şimdi daha iyi hissediyorum..temizlik işte
seninkine tavrını koy walla, ne kızacak, o zaman o da saç traşını kendi yapsın evde buda aynen öyle doğal bi ihtiyaç bence bi farkı yok.

aslında kızmaz gibime geliyo
hem önce kendime olan saygımdan sonra da bi bakıma onun için yapılıyor bunlar
yarın bigün evlenince ben oturup bunla mı uğraşayım hem de kendi başa çıkılmaz yöntemlerimle
kaldıki düğünden bi iki gün önce gelinler yaptırıyor ben illa bigün yaptırıcaktım
şimdi olması hem kendimi rahat ve daha sağlıklı hissetmemi sağladı
hem de zamanla azalacak inş eskisi kadar sıkıntı olmayacak bana
ikinizde çok haklısınız kızlar teşekkür ederim evet ben gidip yaptırdım ama hala utangaçlığı bi hissi var
ama siz de destek oldunuz rahatladım valla

öyle canım ne kadar erken o kadar iyi, o utangaçlık hiç geçmiyo zaten. evlenince zaman o kadar kıymetli oluyor ki, helede çalışırsan. sonra ev işine, eşine yetişemeyince huzursuzluk eşine de yansır. birde çocuk olunca zaten iyice uçuyorsun hiç vakit yok. kuaföre gitsem de dinlensem diye iple çekersin ağda zamanını :124:

aynen öyle canım o yüzden şimdiden uğraşıyorum
gerçi 5 10dkmı alıyo kendim yapsam gene bi yarım saat bi saat uğraşırım o da tam anlamıyla ağda olmaz
hazır dolunaya da uyuyorken iyce değerlendirmek kurtulmak lazım
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…