Dolunay epilasyonu

rezil olacam diyorsun zaten ilk başta utancı da bi ayrı
valla ben bidaha uğraşmam hep gidip yaptırıcam hem incelip azalsınlar
yoksa ben beni bitirrecem yani saçma sapan şeylerle alarak
ne gerek var iyce çoğaltmaya:KK31:
o değil de benimki öğrense kızar mı acaba bundan çok tırsıyorum :KK1:
canım bu kisisel temizlik sonucta bir tek sen değilsin bunu yaptıran. herkes yaptırıyor bunu. eğer bunun için kızacaksa sana oturup konus en bastan anlat derdini yani.
görüntü bir yana, temizlik açısından da ağda olayı çok daha rahat. mesela açıkça söyleyeyim, adet zamanında ya da akıntının fazla olduğu zamanlarda temizlik daha kolay oluyor, bir de koku olmuyor, insan kendini daha temiz hissediyor :kk77: o nedenle temizlik nedeniyle yaptırıyorum daha rahat oluyor da diyebilirsin...

çok çok katılıyorum sana

canım bu kisisel temizlik sonucta bir tek sen değilsin bunu yaptıran. herkes yaptırıyor bunu. eğer bunun için kızacaksa sana oturup konus en bastan anlat derdini yani.
yani anlayışla karşılar heralde ama zaten böyle bi konuşma geçeceğini sanmıyorum aramızda
daha evli bile değiliz çünkü bilmesi imkansız :KK1:
ama ben alışmışım napsam onun bilmesine şimdi kendimi yasadışı bi iş yapıyomuş gibi hissediyorum :KK1:

yani anlayışla karşılar heralde ama zaten böyle bi konuşma geçeceğini sanmıyorum aramızda
daha evli bile değiliz çünkü bilmesi imkansız :KK1:
ama ben alışmışım napsam onun bilmesine şimdi kendimi yasadışı bi iş yapıyomuş gibi hissediyorum :KK1:

karsılacaktır eminim onunda isine gelcek simdi konusmayım yani :KK9: bence böyle olması gayet doğal canım canını sıkma yasa dısı bir is de yapmıyorsun sonucta.bunu yapan insanların umrunda değil yani.

karsılacaktır eminim onunda isine gelcek simdi konusmayım yani :KK9: bence böyle olması gayet doğal canım canını sıkma yasa dısı bir is de yapmıyorsun sonucta.bunu yapan insanların umrunda değil yani.

evet ya beni de ikna eden biraz o oldu yapan kızın hiç umruna mı dünya :KK1:
kaç yaşında kadın geliyo dedi ben de yumuşadım
açıkçası önceden de söylemiştim adetimde ve normal hayatımda rahatsızlık veriyordu bana bu durum
e şimdiden de dolunaya uyarak azaltma işi cazip geliyo yarın bigün evlenicez ne kadar azaltırsam kar bana
temiz ve rahat hissetmem de ayrı bi güzel tabi..önce insanın kendine saygısı ve güzel görünme çabası olmalı
buna hep inanıyorum zaten..neyse inş zamanla bu utanma işini de çözmüş olurum :KK1:

evet ya beni de ikna eden biraz o oldu yapan kızın hiç umruna mı dünya :KK1:
kaç yaşında kadın geliyo dedi ben de yumuşadım
açıkçası önceden de söylemiştim adetimde ve normal hayatımda rahatsızlık veriyordu bana bu durum
e şimdiden de dolunaya uyarak azaltma işi cazip geliyo yarın bigün evlenicez ne kadar azaltırsam kar bana
temiz ve rahat hissetmem de ayrı bi güzel tabi..önce insanın kendine saygısı ve güzel görünme çabası olmalı
buna hep inanıyorum zaten..neyse inş zamanla bu utanma işini de çözmüş olurum :KK1:

yani sen rahat ol bu konuda.valla o zamanlar banada rahatsızlık veriyor çok sükür azaldı benim ama tam bitmedi tabi. lazere gidecektim ama bebis düsündüğümüz icin simdilik askıya aldım onu. bence büyük rahatlık yanı.

değil mi ama, o rahatlığı bi kere yaşasa. bizlerde o hisleri yaşadık çok, utandık sıkıldık. bende senelerce jilet yaptım. arkadaşlarımın zoruyla gittim ilk. insan hep benden kötüsü yoktur diye düşünüyor ve utanıyor.:78:

Ben jilet yapmadım ama, tüy dökücünün jiletten farkı olmadığını anlayınca malum jilet yapmışım gibi oldu. Olsun, napak geç olsun güç olmasın. Şimdi çoktaan inceldiler. Zaten beyaz tenliyim, fazla da tüyüm yok :KK1: Bacaklarım da öyle. Ben ağdaya gittiğimde işini iyi bilen bi yerse komple 10 dakikada bitiyo inanın. Öğrenciyken hep gittiğim bi yer vardı, bi gün 10.55 te girdim 11.05te çıktım ağda salonundan:KK52: Ben bile inanamadım saate bakınca:KK30:

Ya canım, niye kızsın. Ben de bunu anlamıyorum. Erkeklere o kadar prim vermeyin.
Kızacaksa bi gün onlara aldırın bakın uğraşıyolar mı :KK60: Git nereye gidiyosan derler :KK60:

ben de tüy dökücü kullanıyorum neden bilmiyorum yapamıyorum ağdayla çok yayıldı ne yapsam bilmiyorum :KK43: lazere gitmek istiyorum ama yurtdışındayım şuan ne zaman dönerim belli değil o zamana kadar daha da daha da artacak :KK43:

seni en iyi ben anlıyorum :KK43: ama bu yolda kökten alma yöntemlerine doğru ilerliyorum. 8 Mayıs bi gelsin hele :KK31:

bacaklarımı aldıracağım dediğimde nişanlım " ne gerek var kim bakıyor bacaklarına " dedi :KK1: aslında işime gelir fakat olmaz benim ondan farkım olmalı değil mi :KK14:

akrepcik, ben yeni evliyim, çok kafaya taktım oramdaki tüyleri bi ara lazere başlamıştım o zamanlar nişanlıydık, nerene yaptırıyosun lazer diye sormuştu oramı söyleyince, ben eşimin başka kadınların karşısında orasını açamayacak kadar edepli olmasını istiyorum demişti bayağıda canı sıkılmıştı sonra ben yarıda bıraktım lazeri, bu sebepten kuaförede gidemedim, şimdi eşime jilet olmuyor hemen uzuyor sert sert ama ağdayı kendim yapamam canım çok acır diyorum, oda yapmana ne gerek var kendine boşuna zulmetme sen zaten çok temizsin diyor. Yeni en ufak bi şikayeti bile olmadı şuana kadar :) ama şöyle bi durum varkı ben hala takıyorum ve bi kereliğine dolunayda kuaföre gidip azıcık inceltmek ardından kendim halletmek istiyorum, naparım bilmem :)

eşini şımartmayacaksın daha ilk baştan :KK51: hadi diyelim ben ağda yaptım kendi kendime. Üst tarafları eldivenle, alt tarafları da ağdayla yapabilirim anca. sonra da hamile olduğumu farz edelim :KK49: nasıl yapacam ben peki o zaman , kuaföre gitmem dinen caiz değil :KK50:

eşim için değil ki canım, kendim rahat hissetmiyorum. rahatsız oluyorum kaşınıyo 2 gün sonra çıkıyo. dediğin gibi hamileyken kendi kendine çok zor olur ağda

1-2 gün sonrasında adet olmayacaksan alabilirsin bir sorun oluşturmaz :KK54: kaşlarını da epilasyon tarihi hariç aldırabilirsin :KK34: 10 mayısa kadar vaktin var ..:KK6:

canım 10 mayısa kadar vaktin var demişsin ama, epilasyon tarihlerine 8-9mayıs da dahil değil mi ? ben o günlerde ağda yapmayı düşünüyodum.:44:

ilginç ama, bazıları da oranda tüy olmasını ister bazı adamlar diyor ama umrumda değil yaa. ben temiz olmak istiyorum, rahat olmak istiyorum. ağdayı kendim için yapıyorum. temizlik gibisi var mı yaa:KK24:

benimde yarın doktor randevum vardı çaresiz dün yaptım napalım bi dahakine inşallah... bide bişey sorcam bi yerde ay tam dolunay halindeyken alın diyor burdaki tarihler ise farklı. biz şi,mdi tam olarak neye göre takip ediyoruz

yani sen rahat ol bu konuda.valla o zamanlar banada rahatsızlık veriyor çok sükür azaldı benim ama tam bitmedi tabi. lazere gidecektim ama bebis düsündüğümüz icin simdilik askıya aldım onu. bence büyük rahatlık yanı.
valla rahat ettim ya gerisi boş temizlik gibisi yok gerçekten
canım valla hiç lazere bulaşma hele de o işin kurdu olan biri daha da bağımlı hale getiriyor insanı
inşallah dünyalar güzeli sağlıklı bi bebişiniz olur en kısa zamanda
bacaklarımı aldıracağım dediğimde nişanlım " ne gerek var kim bakıyor bacaklarına " dedi :KK1: aslında işime gelir fakat olmaz benim ondan farkım olmalı değil mi :KK14:
evet ya konusu açılınca öyle derler ama bigün bacağını görseler nolur acaba
hem niye ben kendimi kötü hissedeyim ki bayanız işte temiz olmaz yumuşacık olmak istiyoruz :KK1:
bide pantolon düz ayakkabı bunları giye giye farkımız da kalmadı erkekten bayan olarak ayrıcalıklarımızı kullanmalıyız
çok rahata alıştık çoookk :KK1: bazen kızıyorum kendime pantolondan uzak durmak istiyorum
bidaha bu yaşlarımıza ne zaman gelicez ki güzel şıkır şıkır olmak lazım..
gene dolmuşum konuyu nerelere getirdim sorry :KK9:
benimde yarın doktor randevum vardı çaresiz dün yaptım napalım bi dahakine inşallah... bide bişey sorcam bi yerde ay tam dolunay halindeyken alın diyor burdaki tarihler ise farklı. biz şi,mdi tam olarak neye göre takip ediyoruz

canım asla tam dolunay olmamalı
akrepcik daha önce bi arkadaşımıza söylemişti bi iki sayfa ilerde var
tam dolunayda epilasyon kurt adam eder valla bizi :KK1:
tabir şu sadece dolunayı görmeden epilasyon yapmayın..
tarihleri takip et canım inşallah sen de faydasını görürsün

ilginç ama, bazıları da oranda tüy olmasını ister bazı adamlar diyor ama umrumda değil yaa. ben temiz olmak istiyorum, rahat olmak istiyorum. ağdayı kendim için yapıyorum. temizlik gibisi var mı yaa:KK24:

kızacaksınız ama ben de jiletli seviyorum
agdadan sonraki o yumusaklık hosuma gitmiyo

ya jilet kadar kötü bişi var mı
ilk başta diyosun ay bak kurtuldum ne güzel oldu gitti herşey
sonra ordaki kıllar öyle oluyoki jilet gibi adamın elini kesiyo
kararttığı da ayrı..ben yumuşatsın diye saç kremi kullanıyodum ama
o kadar sür ki boş kıl çıktığı zaman burnundan getiriyor insanın
zaten 3 4günde hemen çıkıyor

akrepcik, ben yeni evliyim, çok kafaya taktım oramdaki tüyleri bi ara lazere başlamıştım o zamanlar nişanlıydık, nerene yaptırıyosun lazer diye sormuştu oramı söyleyince, ben eşimin başka kadınların karşısında orasını açamayacak kadar edepli olmasını istiyorum demişti bayağıda canı sıkılmıştı sonra ben yarıda bıraktım lazeri, bu sebepten kuaförede gidemedim, şimdi eşime jilet olmuyor hemen uzuyor sert sert ama ağdayı kendim yapamam canım çok acır diyorum, oda yapmana ne gerek var kendine boşuna zulmetme sen zaten çok temizsin diyor. Yeni en ufak bi şikayeti bile olmadı şuana kadar :) ama şöyle bi durum varkı ben hala takıyorum ve bi kereliğine dolunayda kuaföre gidip azıcık inceltmek ardından kendim halletmek istiyorum, naparım bilmem :)

canım ben eldivenle üstten 2 şer 3 er çekip çekip epey bi ortalara kadar ilerliyorum. altları ve dudişleri yapamıyorum haliyle :26: alt kısımlarada azar azar ağda sürüp almayı düşünüyorum, çünkü 3 ay sonra benimde düğünüm var :KK52: acısa da yapacak bişey yok :KK31: yapan nasıl yapıyor anam, bende yaparım :KK51:

X