Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam karar verdim gideceğim :18:
selam, kaşların için akrepciğin eminim bi tavsiyesi vardır. ben de 3 yıldır hiç kaş aldırmıyorum, kaşlarım küstü. çok araştırdım her gece sarımsak sürmek çok etkiliymiş, gündüzleri de badem yağı. ben gece eşime kokmasın diye badem yağı sürüp, gündüzleri de sarımsak sürdüm. ama sarımsak kurusada bütün gün kokuyor. hatta yüzümü sabunla yıkayıp spora gittiğimde terle birlikte inanılmaz kokuyor. bende fazla sürdüremedim bu yöntemi. ama engelin yoksa geceleri dene 2 ayda toparlıyormuş.
benimde maaalesef heryerimde tüylerimin maaşallahları var. al al bitiremedim, ama kaşlarım ile saçlarım gürleşsin istiyorum, onlarda habire dökülüyor. :84:
Allah razı olsun :93: Kaşlarının dökülme sebebi yanlış zamanda almandan kaynaklanıyor ve stres vs. de etken olabiliyor. haftada 2 kez akşamları sarımsağı ikiye böl ve kaşlarına sür. o kuruyunca , sarımsağın üzerinden ince bir dilim kes sonra yine sür. yarım saat kurusa bile bekle. sonra sadece su ile durula, peçete ile fazla bastırmadan kurut ve yat. kaşlarını SAÇ KESİMİ olarak verdiğim tarihlerde aldır. daha çabuk uzayacak, çıkacak ve küsmeyecek. İstediğin kıvama geldiğinde kaşlarını mümkün olduğunca epilasyon tarihlerinde aldırma
ay yok yapamam ben üstler sert o yüzden ağda yapamam oraya, orası için eldiven. aşağısına da azar azar ağda ile bitiririm kanımca
ben eniştenize başta yüz vermeyeyim diye düşünüyordum ama , sonra ağda ağda diye tutturur ben bir ömür boyu nasıl çekecem
Akşamları sürebilirim sarımsağı ama işe yararmıki acaba . Denemekten bişey çıkmaz ama kaş dökülmesiyle ilgili başlıklara baktım genelde kullananlar tüy şeklinde güçsüz çıktıklarını yazmışlar : ((
3 yıldır almıyosun ya bi düzelme oldumu az da olsa dolmuştur boş yerler : ))
Eskiden kaşlarım çok kalındı keşke dokunmasaydım , gençlik hevesi işte . Kalın kaş moda olmuş diyolar magazin programlarında Eda taşpınar , tülin şahin felan artık hep kalın kullanıyomuş .
Ay çook teşekkür ederim minnoşum . muuuaaaaah : )) -smile yapamıyorum ben o şekilli gülücükleri -
tamam karar verdim gideceğim :18:
arkadaşlar bu hamam otu yağı çok pis kokuyo birde benim ellerimde parmak aralarımı tahriş etti, minik minik yaracıklar oldu. 2 gece sürebildim devam edemedim walla. hadi kokusunu biliyorum ben daha önce hamam otunun tozunu kullanmıştım o da aynı böyle kokuyordu, onuda eldivensiz yapamazdım hemen tahriş ederdi. sahte ürün mü aldım acaba diye tereddütüm vardı ama bilemedim. fırsat sitesinden aldım ben çünkü. sizin yağlarınız nasıl?
arkadaşlar bu hamam otu yağı çok pis kokuyo birde benim ellerimde parmak aralarımı tahriş etti, minik minik yaracıklar oldu. 2 gece sürebildim devam edemedim walla. hadi kokusunu biliyorum ben daha önce hamam otunun tozunu kullanmıştım o da aynı böyle kokuyordu, onuda eldivensiz yapamazdım hemen tahriş ederdi. sahte ürün mü aldım acaba diye tereddütüm vardı ama bilemedim. fırsat sitesinden aldım ben çünkü. sizin yağlarınız nasıl?
Sahte olabilir:26: Fırsat sitesi de neymiş, almayın görmeden etmeden böyle sitelerden ürünler:26:
Bepanten falan sürseydin:26:
bepanthen dedinde aklıma geldi. bazıları nemlendirici niyetli bu kremi sürüyor, bu kremin tüyleri besleme özelliği var
Bebe yağı için de öyle diyolar ama 4 aydır kullanıyorum tüylerimde bi farklılık olmadı, hala aynı
ya sonradan çıkarsa :18: bebe yağında badem yağı mevcut :26:
Lazere gidersin Amma kıl fobisi varmış sende de Bi de ağdaya gitmiyon bu halinle 2 haftada bi ağdacıda olman lazım şu halinle senin
en iyisi fatihi alıştırmamak
Niye eşin için mi aldırcaksın tüylerini Ben şahsen öğrenciyken her ay giderdim, kendim bile rahatsız olurum, eşime güzel görünmeyi geçtim