ama akrepcim ben de her yöntemi denediğimden mahvoldu zaten
baştan adam gibi ağda yapsaydım bugün bu sıkıntıları çekmezdim
bak mesela üst kısımları ağdayla alabiliyordum o yüzden inceldiler
ama diğer yerleri acısız olsun diye saçma sapan şeyler uyguladım daha beter oldu ve çoğaldı
ağda kesin çözüm bence hem dolunayın hesabına da uyunca daha rahat ediyor insan
yoksa normal hayat bile sıkıntı zaten adetin derdi var bide o şekilde çekmek daha beter inan
Canımcıım evleniyormışsun Allah bi yastıkta kocatsııın tü tü tü maşşallllah .
Hiç kuaförde ağda yaptırmadım utandığım içiin . Hep kendim alırım . Bide benim kaşlarım dökülüyorda onunla ilgili topic iğimiz varmı . varsa linkini verebülümüsünüüz bayaanlllar : ))
ben şu an genitalime lazere gidiyorum, 2 yaşında bi kızım var. kızıma hamile kalmadan önce lazere başlamıştım ama sadece 2 seans gidebildim sonra devam edemedim. lazer için sadece kıl köküne odaklı bir alet olduğu için kıllar dışında hiçbir bölgeye organa zararı yokmuş. hatta hamileyken bile kullanılabilecek kadar güvenli olduğunu okumuştum birkaç yerde ama yine de hamileyken bence uzak durmalı.
canım ben birine sormuştum ve hiç bir zararının olmadığını söylemişti, bu kişi lazere mi gidiyordu yoksa doktor muydu işte onu hatırlayamadım
Yaaaa ilk tarihler adet öncesine denk geliyo ama benim epilasyon yapmam lazım. Veeeeee kaşlarımı da aldırmam lazım. Hep ters geliyo ama. Napıcam ben
tehkilekisz ama sonuc alamazsın tam olarak.yinede sen bilirsin tabi.ben dayanamam yoksa, jiletin bir yerde tehlikesi var. bu tehlikesiz
belki, fakat kendi kendime evde ağda yapamayacak olursam benim için en pratiği traş makinesi olacak
bir kaç kişiye sordum canım onlarda öyle diyor :) evet bekle beni lazer ben geliyorum :))
Ya ben şu dolunayı hala anlamadım ya biri anlatabilir mi
Akrepcik traş makinasıyla falan olmaz canım, geç o işi. Bende braun 7 var, traş başlığı var, jilet gibi yapmadan kısaltıyor, ama yok ağdanın yerini asla tutmaz
İslamda temizlik her şeyden önce gelir, beden temizliği özellikle. Günah falan değil, kuranda öyle bişeyin iması bile geçmiyo. Kaldı ki, kadın ağda yapıyor, tecavüz etmiyo bize.
5 dakkalık iş, ne utanacam. Ben aldığımda çeksem mi çekmesem mi diye beklediğim vakitte kadın cart cart bitirmiş oluyo, tertemiz
Ben kendim alamıyorum, hem çok zaman kaybı oluyor, hem de morartıyorum
Ama işini bilen, temiz bi yerde yaptırmak lazım, yoksa enfeksiyon bile kapılabiliyor:26:
Günde kaç kişi gidiyor ağdaya, sizin düşündüğünüz gibi değil olayKAdın meraklı değil yani bi tarafımıza
selam, kaşların için akrepciğin eminim bi tavsiyesi vardır. ben de 3 yıldır hiç kaş aldırmıyorum, kaşlarım küstü. çok araştırdım her gece sarımsak sürmek çok etkiliymiş, gündüzleri de badem yağı. ben gece eşime kokmasın diye badem yağı sürüp, gündüzleri de sarımsak sürdüm. ama sarımsak kurusada bütün gün kokuyor. hatta yüzümü sabunla yıkayıp spora gittiğimde terle birlikte inanılmaz kokuyor. bende fazla sürdüremedim bu yöntemi. ama engelin yoksa geceleri dene 2 ayda toparlıyormuş.
benimde maaalesef heryerimde tüylerimin maaşallahları var. al al bitiremedim, ama kaşlarım ile saçlarım gürleşsin istiyorum, onlarda habire dökülüyor. :84:
şimdi bu kuaföre gitmeyle ilgili bişeyler söylicem dini konular konuşmak yasak deyip konuyu kapatcaklaren iyisi susmak herkes kendi doğrusunu yapar
verdiğin bilgiler çok güzel bende uygulamayı düşünüyordum fakat verdiğin tarihler ya adet günüme yada bir kaç gün öncesine denk geliyor.
yalnız kafama bir şey takıldı
dolunay epilayonu nu öneren akrepcik değil mi traş yapmayın tüylerin kökünden alınması lazım diyorsun bir kaç sayfa önce de ise neden ağdayla uğraşıyorsunuz canınıza yazık, ben traş makinesi alacam diyorsun
tuhaf gelebilir ama buna takıldım
tehkilekisz ama sonuc alamazsın tam olarak.yinede sen bilirsin tabi.
evde kendin yaparsan cok pratık olman lazım. yoksa çok zaman alır ve canını yakarsın.
ben onu bikinim için dedimben korkuyorum ağda yapmaya, daha doğrusu canım çokkkk acıyo
bende gidicektim fakat bebek istediğimiz için gidemiyorum suan
anladım yalnız yapa yapa alışıyosun ve tüyler çok uzamadan aldığında acı hissetmiyosun demeni tavsiye ederim böyle bir rahatlık yok eminim neden daha önce yapmamışım diyeceksin. öyle çok uzun falan da sürmüyor taş çatlasın 10 dakikanı alır
her ne kadar bişey olmaz denilsede bende bebek söz konusu olduğunda gidilmeme taraftarıyım
bende gidicektim fakat bebek istediğimiz için gidemiyorum suan
eneeeeee banane ben nasıl yaptıracam
canım evde bende yaptıgımda acıdan duramıyordum bırde tam alamıyordum ama sımdı sorun yok gıdıyorum 1 saatte ısım bıtıyorüst tarafı afedersin dudaklara kadar yapabiliyorum eldivenlegerisi olmuyor acıyor oraya da eccik eccik ağda yapabilirsem tamamdır
her ne kadar bişey olmaz denilsede bende bebek söz konusu olduğunda gidilmeme taraftarıyım