canım bu kisisel temizlik sonucta bir tek sen değilsin bunu yaptıran. herkes yaptırıyor bunu. eğer bunun için kızacaksa sana oturup konus en bastan anlat derdini yani.rezil olacam diyorsun zaten ilk başta utancı da bi ayrı
valla ben bidaha uğraşmam hep gidip yaptırıcam hem incelip azalsınlar
yoksa ben beni bitirrecem yani saçma sapan şeylerle alarak
ne gerek var iyce çoğaltmaya
o değil de benimki öğrense kızar mı acaba bundan çok tırsıyorum
görüntü bir yana, temizlik açısından da ağda olayı çok daha rahat. mesela açıkça söyleyeyim, adet zamanında ya da akıntının fazla olduğu zamanlarda temizlik daha kolay oluyor, bir de koku olmuyor, insan kendini daha temiz hissediyoro nedenle temizlik nedeniyle yaptırıyorum daha rahat oluyor da diyebilirsin...
yani anlayışla karşılar heralde ama zaten böyle bi konuşma geçeceğini sanmıyorum aramızdacanım bu kisisel temizlik sonucta bir tek sen değilsin bunu yaptıran. herkes yaptırıyor bunu. eğer bunun için kızacaksa sana oturup konus en bastan anlat derdini yani.
yani anlayışla karşılar heralde ama zaten böyle bi konuşma geçeceğini sanmıyorum aramızda
daha evli bile değiliz çünkü bilmesi imkansız
ama ben alışmışım napsam onun bilmesine şimdi kendimi yasadışı bi iş yapıyomuş gibi hissediyorum
karsılacaktır eminim onunda isine gelcek simdi konusmayım yanibence böyle olması gayet doğal canım canını sıkma yasa dısı bir is de yapmıyorsun sonucta.bunu yapan insanların umrunda değil yani.
evet ya beni de ikna eden biraz o oldu yapan kızın hiç umruna mı dünya
kaç yaşında kadın geliyo dedi ben de yumuşadım
açıkçası önceden de söylemiştim adetimde ve normal hayatımda rahatsızlık veriyordu bana bu durum
e şimdiden de dolunaya uyarak azaltma işi cazip geliyo yarın bigün evlenicez ne kadar azaltırsam kar bana
temiz ve rahat hissetmem de ayrı bi güzel tabi..önce insanın kendine saygısı ve güzel görünme çabası olmalı
buna hep inanıyorum zaten..neyse inş zamanla bu utanma işini de çözmüş olurum
değil mi ama, o rahatlığı bi kere yaşasa. bizlerde o hisleri yaşadık çok, utandık sıkıldık. bende senelerce jilet yaptım. arkadaşlarımın zoruyla gittim ilk. insan hep benden kötüsü yoktur diye düşünüyor ve utanıyor.:78:
rezil olacam diyorsun zaten ilk başta utancı da bi ayrı
ben de tüy dökücü kullanıyorum neden bilmiyorum yapamıyorum ağdayla çok yayıldı ne yapsam bilmiyorumlazere gitmek istiyorum ama yurtdışındayım şuan ne zaman dönerim belli değil o zamana kadar daha da daha da artacak
rezil olacam diyorsun zaten ilk başta utancı da bi ayrı
eşini şımartmayacaksın daha ilk baştanhadi diyelim ben ağda yaptım kendi kendime. Üst tarafları eldivenle, alt tarafları da ağdayla yapabilirim anca. sonra da hamile olduğumu farz edelim nasıl yapacam ben peki o zaman , kuaföre gitmem dinen caiz değil
1-2 gün sonrasında adet olmayacaksan alabilirsin bir sorun oluşturmazkaşlarını da epilasyon tarihi hariç aldırabilirsin 10 mayısa kadar vaktin var ..
2 gün sonra temizlik zamanı çok mutluyuuum :) İNŞALLAH daha da mutlu olurum sonuç alınca <3
valla rahat ettim ya gerisi boş temizlik gibisi yok gerçektenyani sen rahat ol bu konuda.valla o zamanlar banada rahatsızlık veriyor çok sükür azaldı benim ama tam bitmedi tabi. lazere gidecektim ama bebis düsündüğümüz icin simdilik askıya aldım onu. bence büyük rahatlık yanı.
evet ya konusu açılınca öyle derler ama bigün bacağını görseler nolur acababacaklarımı aldıracağım dediğimde nişanlım " ne gerek var kim bakıyor bacaklarına " dediaslında işime gelir fakat olmaz benim ondan farkım olmalı değil mi
benimde yarın doktor randevum vardı çaresiz dün yaptım napalım bi dahakine inşallah... bide bişey sorcam bi yerde ay tam dolunay halindeyken alın diyor burdaki tarihler ise farklı. biz şi,mdi tam olarak neye göre takip ediyoruz
ilginç ama, bazıları da oranda tüy olmasını ister bazı adamlar diyor ama umrumda değil yaa. ben temiz olmak istiyorum, rahat olmak istiyorum. ağdayı kendim için yapıyorum. temizlik gibisi var mı yaa
kızacaksınız ama ben de jiletli seviyorum
agdadan sonraki o yumusaklık hosuma gitmiyo
kızacaksınız ama ben de jiletli seviyorum
agdadan sonraki o yumusaklık hosuma gitmiyo
akrepcik, ben yeni evliyim, çok kafaya taktım oramdaki tüyleri bi ara lazere başlamıştım o zamanlar nişanlıydık, nerene yaptırıyosun lazer diye sormuştu oramı söyleyince, ben eşimin başka kadınların karşısında orasını açamayacak kadar edepli olmasını istiyorum demişti bayağıda canı sıkılmıştı sonra ben yarıda bıraktım lazeri, bu sebepten kuaförede gidemedim, şimdi eşime jilet olmuyor hemen uzuyor sert sert ama ağdayı kendim yapamam canım çok acır diyorum, oda yapmana ne gerek var kendine boşuna zulmetme sen zaten çok temizsin diyor. Yeni en ufak bi şikayeti bile olmadı şuana kadar :) ama şöyle bi durum varkı ben hala takıyorum ve bi kereliğine dolunayda kuaföre gidip azıcık inceltmek ardından kendim halletmek istiyorum, naparım bilmem :)