Dolunay epilasyonu

Akşamları sürebilirim sarımsağı ama işe yararmıki acaba . Denemekten bişey çıkmaz ama kaş dökülmesiyle ilgili başlıklara baktım genelde kullananlar tüy şeklinde güçsüz çıktıklarını yazmışlar : ((
3 yıldır almıyosun ya bi düzelme oldumu az da olsa dolmuştur boş yerler : ))

Eskiden kaşlarım çok kalındı keşke dokunmasaydım , gençlik hevesi işte . Kalın kaş moda olmuş diyolar magazin programlarında Eda taşpınar , tülin şahin felan artık hep kalın kullanıyomuş .

Ay çook teşekkür ederim minnoşum . muuuaaaaah : )) -smile yapamıyorum ben o şekilli gülücükleri -

ay yok yapamam ben üstler sert o yüzden ağda yapamam oraya, orası için eldiven. aşağısına da azar azar ağda ile bitiririm kanımca

ben eniştenize başta yüz vermeyeyim diye düşünüyordum ama , sonra ağda ağda diye tutturur ben bir ömür boyu nasıl çekecem

akrebim kesinlikle bi defa ağda yaptır sert mert neyse onlar düzelir zamanla
kaldı ki sen bu dolunayın üstadısın hata payın olmaz rahat edersin canımcım
ha bide bence de enişteye yüz verme o söylemesin bile öyle bişiyi
ama biz hazırlığımızı yapalım şimdiden evlenene kadar rahatlamış oluruz biraz en azından
yoksa biz kendi başımıza iyce beter edicez ki ben etmiştim de..
bak ben yanlış tarihte yapmama rağmen hala rahatım çünkü ilk defa ağda oldu
benim ilklerim önemlidir tuttu bak bu sefer valla 1ay daha rahatım anlayacağın canımcım
sen de bi dene bakalım

yok canım yaa 3 yıldır hiç aldırmadım, aldıra aldıra inceldi şimdi incecik. şimdi düz kaşlar moda ya öyle istiyorum ama maalesef kavisli yerden kaşım çıkmıyor. çok kalın sevmiyorum ama bu ara düz kaşlara bayılıyorum, masum bi ifade veriyor, sanki yaşıda genç gösteriyor gibi.:106:

arkadaşlar bu hamam otu yağı çok pis kokuyo birde benim ellerimde parmak aralarımı tahriş etti, minik minik yaracıklar oldu. 2 gece sürebildim devam edemedim walla. hadi kokusunu biliyorum ben daha önce hamam otunun tozunu kullanmıştım o da aynı böyle kokuyordu, onuda eldivensiz yapamazdım hemen tahriş ederdi. sahte ürün mü aldım acaba diye tereddütüm vardı ama bilemedim. fırsat sitesinden aldım ben çünkü. sizin yağlarınız nasıl?

canım dıkkat et onların cok sahtesı oluyormus.bandrolu olması gerek ustunde.

ben nedense kendi kullandığım üründe dahil olmak üzere, hiç bir ürünün işe yarayacağını düşünmüyorum çok karamsarım belki ama napayım bana öyle geliyor :44: bu karınca yumurtası yağı bitince, ekstra bir yöntem denemeyeceğim. sadece dolunayla yola devam

Sahte olabilir:26: Fırsat sitesi de neymiş, almayın görmeden etmeden böyle sitelerden ürünler:26:
Bepanten falan sürseydin:26:

Niye eşin için mi aldırcaksın tüylerini Ben şahsen öğrenciyken her ay giderdim, kendim bile rahatsız olurum, eşime güzel görünmeyi geçtim

benim her yerim güzel şekerim bırak orası da güzel durmasın :120: hem nişanlım öğrenirse oram için kuaföre gittiğimi keser beni :18: iş başa düştü, ben eldiven ile üstleri, ağda ile de altları küçük küçük alırım taaa ki pratik olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…