Dolunay epilasyonu

eşim için değil ki canım, kendim rahat hissetmiyorum. rahatsız oluyorum kaşınıyo 2 gün sonra çıkıyo. dediğin gibi hamileyken kendi kendine çok zor olur ağda

hamiş olupta karnım şişerse jilet ile de yapamam, keserim falan neme lazım :18: traş makinesi de mecbur olacak. napalım. hamiş olana kadar kökten alacağım artık napayım

ilginç ama, bazıları da oranda tüy olmasını ister bazı adamlar diyor ama umrumda değil yaa. ben temiz olmak istiyorum, rahat olmak istiyorum. ağdayı kendim için yapıyorum. temizlik gibisi var mı yaa

Evet var öyleleri biliyorum. Bi tanıdığımın kocası bacaklarını bile aldırmazdı

Bi de erkekten ne farkıkalıyo ki o zaman. Sanki sakal traşı yapar gibi.Ne 3-4 günü sabah alsan akşamına çıkıyolar bi zaman ssonra. Bi arkadaşım hep jiletle alırdı, ağdaya gitmeye sırf acıdığından korkuyodu.Sakal gibi oldular diyodu hep

canım 10 mayısa kadar vaktin var demişsin ama, epilasyon tarihlerine 8-9mayıs da dahil değil mi ? ben o günlerde ağda yapmayı düşünüyodum.:44:

ya işte 10 mayıs a kadar içinden epilasyon tarihlerini çıkaracaksın. kalan günlerde kaş alımı yapabilir. onu özellikle de belirttim. 8-9 mayıs zaten epilasyon günü , o günlerde yapamaz

valla internette büyüyen fazda bile aldırmaya teşvik var ki ne kadar büyük bir hata. dolunay ise ay'ın ışığının en fazla olduğu zaman dilimi. yani o zaman alacağınız tüyler daha kuvvetli ve hızlı uzayacak

insallaah canım

neeeeeee kıllımı seviyorlar ıyyy diyorum

öyle bacak isterler sonra da Allah bilir milletin yumuşak sütun bacaklarına bakarlar
bi de sonra eşlerini beğenmez bakımsızlıkla suçlarlar
boşverin anacım bu erkek milletini anlamak zor tuhaf bir tür bunlar
biz gene temizliğimizi yapalım pamuk pamuk dolaşalım nemelazım

akrepçik ben lazer epilasyona 8-9mayıs gibi gitsem uygun mu? kökten alınmıyo ama lazer olunca da aynı etkiyi görür müyüm?

Aynen valla, temiz temiz pamuk gibi

Akrepcik ben üst bacagımı almayı planlıyorum
ilk kez alıcam
ama önceden de dedigim gibi benim kıllarım güçsüz
ağdaya gidince koparıyorlar
acaba şu yay gibi olan şeyler varya bıyık almak için onunla alsam olur mu
üst bacak önemli çünkü
kopmadan kökünden almak istiyorum

kızlar bende basladım bakalım tAkvıme ...ne kadar surede cıkacaklar

evet kızlar ılk uyguklamamı yapmıstım 30 unda kollarıma.normalde ucuncu gun cıkarlardı sinir olurdum ve bugun ancak yakından bakınca gorunuyorlar ve seyrek seyrek cıkıyorlar bır hafta oldu işte. ümitlendım cok:) sekizınde de cıkanları cımbızla yolayım dıyorum şimdi tekrar bakıyorum da cıkanlara, sankım bıraz da ınce cıkmıslar bilemıyorum artık gozum oyle mı gormek ıstıyor
tesekkurler akrep

inşallah bende 8 mayısı bekliyorum yarın adetim bitiyor ve ben iyi bir zamanlama yapıyorum

:)benimde yarın bitiyor geçen ay 4üne yani son güne yetişmiştim şimdi 8den itibaren 3güne de yetiştim acaba 8-9-10 undan hangi günde yapmak daha iyi olur acaba?

çok güldüm, çok güzel yazmışsın, aynen katılıyorum.

canım onunla olmaz yaa canın çok yanar ve döker biraz kırmızı kırmızı
benim metale karşı tuhaf bi hassasiyetim var bi iki sefer bıyık aldım ama ı ııh olmadı onunla
hemen döktü yüzüm dikkat et senin de öyle olur
bence ağdayla al alacaksan
yoksa öbürü zaman açısından da çok uğraştırır
dimi akrebim soru saaydı ama görünce atladıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…