Dolunay epilasyonu

afedersiniz ama ben traş makinesi almayı düşünüyorum, pratik acımasız. 0 a tak geç üstünden gitsin yani. ne bu acı, valla canınıza acıyın nedir bu :KK20: fiyatı da çok ucuz gittigidiyora falan baktım 20 lira civarında.

canım tras makınasıyla nasıl olcak bence olmaz :44:

Ağda en iyisi bende biraz zorlanıyorum ama kuaförlere yaptırmak daha iyi tabi ki bende bu aralar gitmiyorum iyice uzadı sizce ne yapayım bu hallede kuaföre gitmek istemiyorum

ben 2 defa gittim. Çamaşırımı indirmemiştim en üst sırayı açmıştım. kız 1 tane azıcık yapıştırıp bi çekti :KK52: hiç devamını yaptırmadan üzerimi giyip kaçtım :KK55:

sonra aylar sonra bi daha cesaret geldi, kuaför kız e hadi bakalım bu sefer nolacak dedi :KK1: aynısı yine oldu yine kaçtım :KK14:

dini boyutu çok çok önemli bir nokta. o yüzden yapacağım varsa da yapmam artık :KK31: eldiven beni paklar ancak anam :KK8:

işte dediğin gibi günahı olmasa bu kadar eziyet çekilmez ama mecbur:KK50:

ben de ilk girdim içeri oturmadım bile bi yere utandım o derece
sonra kıza da sordum hani yapmak istemezsen filan ben de utanıyorum zaten dedim
sonra beni tek ikna eden kısmı hiç umrunda olmaması oldu kuaför kızın
80yaşındaki bile gidip yaptırıyomuş düşün
bide ben çok rahatsızlık duyuyodum adetimde de bana sıkıntı yaratıyodu ve çok sertti
yani mecburdum bi bakıma..zaten kız temizlerken de ya ne kadar çoğaltmışsın
kendine ne eziyet etmişsin dedi..ben de sırf yarın bigün evlenirim azaltayım bari diye gidicem
bide dediğim gibi normal hayatımda da rahat edebilmek için..
hem dolunaya uymak bana çok fayda sağladı bunu bildiğim için elmecbur oramı da temizllettim napayım :KK50:
burda da niyet önemli sanırım benim niyetim gerçekten iyiydi ve kendimi düşündüm zaten çok da utanıp sıkılarak yaptırdım

Ağda en iyisi bende biraz zorlanıyorum ama kuaförlere yaptırmak daha iyi tabi ki bende bu aralar gitmiyorum iyice uzadı sizce ne yapayım bu hallede kuaföre gitmek istemiyorum

bence kuaföre git
çünkü kısaltmak zaten yarar sağlamıyor kökten alınması lazım
e diğer yöntemler daha da yorucu ve faydasız
ben de epey acı çektim ama hiç değilse 5 10dk sürdü şimdi rahatım
birazcık kısaltıp ağdaya git bence kıl kökleri daha da güçlenmeden

neden ağda yapıyorsunuz ki ??? eşiniz mi zorluyor anlayamadım , yazık günah değil mi çektiğiniz şu eziyete bakın :KK43:

ama akrepcim ben de her yöntemi denediğimden mahvoldu zaten
baştan adam gibi ağda yapsaydım bugün bu sıkıntıları çekmezdim
bak mesela üst kısımları ağdayla alabiliyordum o yüzden inceldiler
ama diğer yerleri acısız olsun diye saçma sapan şeyler uyguladım daha beter oldu ve çoğaldı
ağda kesin çözüm bence hem dolunayın hesabına da uyunca daha rahat ediyor insan
yoksa normal hayat bile sıkıntı zaten adetin derdi var bide o şekilde çekmek daha beter inan

e tabi biraz uğraş gerektiriyor :KK31: ama sonucunu görünce oldukça memnun olacaksın. Bu tabii benim önerim, uğraş gerektiriyor. Ama mükemmel sonuca sadece bu götürüyor :KK31: diğer yöntemde kırılanlar çok oluyor, hemen uzuyorlar, taş çatlasa 1 hafta öyle dolaşıyosun, sonrada etek giyemiyorsun. kuaföre para veriyorsan verdiğin paranın hakkını veremiyor kuaför.

bu dünyanın gelip geçici, öbür tarafa maddi birşey götüremeyeceğimi biliyorum, o yüzden maneviyata çok önem veriyorum. yardımımda dokunuyorsa ne mutlu bana :KK54:

Canımcıım evleniyormışsun Allah bi yastıkta kocatsııın tü tü tü maşşallllah .

Hiç kuaförde ağda yaptırmadım utandığım içiin . Hep kendim alırım . Bide benim kaşlarım dökülüyorda onunla ilgili topic iğimiz varmı . varsa linkini verebülümüsünüüz bayaanlllar : ))

canım bence kuaföre gıt.en azından onlar bu işin ustası.kendıne acı cektırme. bırazcık sık dişini sonra rahatlarsın.

Yaaaa ilk tarihler adet öncesine denk geliyo ama benim epilasyon yapmam lazım. Veeeeee kaşlarımı da aldırmam lazım. Hep ters geliyo ama. Napıcam ben

Akrepcik traş makinasıyla falan olmaz canım, geç o işi. Bende braun 7 var, traş başlığı var, jilet gibi yapmadan kısaltıyor, ama yok ağdanın yerini asla tutmaz:KK19:

İslamda temizlik her şeyden önce gelir, beden temizliği özellikle. Günah falan değil, kuranda öyle bişeyin iması bile geçmiyo. Kaldı ki, kadın ağda yapıyor, tecavüz etmiyo bize.

5 dakkalık iş, ne utanacam. Ben aldığımda çeksem mi çekmesem mi diye beklediğim vakitte kadın cart cart bitirmiş oluyo, tertemiz:21:
Ben kendim alamıyorum, hem çok zaman kaybı oluyor, hem de morartıyorum :KK14:

Ama işini bilen, temiz bi yerde yaptırmak lazım, yoksa enfeksiyon bile kapılabiliyor:26:

Günde kaç kişi gidiyor ağdaya, sizin düşündüğünüz gibi değil olay :KK31: KAdın meraklı değil yani bi tarafımıza:KK31:

Canımcıım evleniyormışsun Allah bi yastıkta kocatsııın tü tü tü maşşallllah .

Hiç kuaförde ağda yaptırmadım utandığım içiin . Hep kendim alırım . Bide benim kaşlarım dökülüyorda onunla ilgili topic iğimiz varmı . varsa linkini verebülümüsünüüz bayaanlllar : ))

selam, kaşların için akrepciğin eminim bi tavsiyesi vardır. ben de 3 yıldır hiç kaş aldırmıyorum, kaşlarım küstü. çok araştırdım her gece sarımsak sürmek çok etkiliymiş, gündüzleri de badem yağı. ben gece eşime kokmasın diye badem yağı sürüp, gündüzleri de sarımsak sürdüm. ama sarımsak kurusada bütün gün kokuyor. hatta yüzümü sabunla yıkayıp spora gittiğimde terle birlikte inanılmaz kokuyor. bende fazla sürdüremedim bu yöntemi. ama engelin yoksa geceleri dene 2 ayda toparlıyormuş.

benimde maaalesef heryerimde tüylerimin maaşallahları var. al al bitiremedim, ama kaşlarım ile saçlarım gürleşsin istiyorum, onlarda habire dökülüyor. :84:

ben lazer yaptırmak istiyorum ama bebek istediğimzde bi zararı olur mu bilmiyorum endişeleniyrum lazer sonuçta bikini bölgesinde sonradan bir sorun çıkarsa ?

ben şu an genitalime lazere gidiyorum, 2 yaşında bi kızım var. kızıma hamile kalmadan önce lazere başlamıştım ama sadece 2 seans gidebildim sonra devam edemedim. lazer için sadece kıl köküne odaklı bir alet olduğu için kıllar dışında hiçbir bölgeye organa zararı yokmuş. hatta hamileyken bile kullanılabilecek kadar güvenli olduğunu okumuştum birkaç yerde ama yine de hamileyken bence uzak durmalı.

ben lazer yaptırmak istiyorum ama bebek istediğimzde bi zararı olur mu bilmiyorum endişeleniyrum lazer sonuçta bikini bölgesinde sonradan bir sorun çıkarsa ?

canım ben birine sormuştum ve hiç bir zararının olmadığını söylemişti, bu kişi lazere mi gidiyordu yoksa doktor muydu işte onu hatırlayamadım :KK8:

pratik ama 3 gün sonra sert sert çıkıyo hem kaşınıyo hem rahatsız ediyo hem kısa sürede çıkıyo ve kalınlaşıyo. mesela ben hiç temiz hissetmiyorum ben o şekilde kendimi.:KK50:

eşini şımartmayacaksın daha ilk baştan :KK51: hadi diyelim ben ağda yaptım kendi kendime. Üst tarafları eldivenle, alt tarafları da ağdayla yapabilirim anca. sonra da hamile olduğumu farz edelim :KK49: nasıl yapacam ben peki o zaman , kuaföre gitmem dinen caiz değil :KK50:

şimdi bu kuaföre gitmeyle ilgili bişeyler söylicem dini konular konuşmak yasak deyip konuyu kapatcaklar:KK36: en iyisi susmak herkes kendi doğrusunu yapar :KK34:

kendin yapamıyorsan kısaltmayı dene :KK31: makas vb. birşeyle. yada illa gidemem falan diyorsan seni jilet veya hamam otu paklar :KK31:

ben de ilk girdim içeri oturmadım bile bi yere utandım o derece
sonra kıza da sordum hani yapmak istemezsen filan ben de utanıyorum zaten dedim
sonra beni tek ikna eden kısmı hiç umrunda olmaması oldu kuaför kızın
80yaşındaki bile gidip yaptırıyomuş düşün
bide ben çok rahatsızlık duyuyodum adetimde de bana sıkıntı yaratıyodu ve çok sertti
yani mecburdum bi bakıma..zaten kız temizlerken de ya ne kadar çoğaltmışsın
kendine ne eziyet etmişsin dedi..ben de sırf yarın bigün evlenirim azaltayım bari diye gidicem
bide dediğim gibi normal hayatımda da rahat edebilmek için..
hem dolunaya uymak bana çok fayda sağladı bunu bildiğim için elmecbur oramı da temizllettim napayım :KK50:
burda da niyet önemli sanırım benim niyetim gerçekten iyiydi ve kendimi düşündüm zaten çok da utanıp sıkılarak yaptırdım

ay yok yapamam ben :KK50: üstler sert o yüzden ağda yapamam oraya, orası için eldiven. aşağısına da azar azar ağda ile bitiririm kanımca :KK6:

X