afedersiniz ama ben traş makinesi almayı düşünüyorum, pratik acımasız. 0 a tak geç üstünden gitsin yani. ne bu acı, valla canınıza acıyın nedir bufiyatı da çok ucuz gittigidiyora falan baktım 20 lira civarında.
ben 2 defa gittim. Çamaşırımı indirmemiştim en üst sırayı açmıştım. kız 1 tane azıcık yapıştırıp bi çektihiç devamını yaptırmadan üzerimi giyip kaçtım
sonra aylar sonra bi daha cesaret geldi, kuaför kız e hadi bakalım bu sefer nolacak dediaynısı yine oldu yine kaçtım
dini boyutu çok çok önemli bir nokta. o yüzden yapacağım varsa da yapmam artıkeldiven beni paklar ancak anam
işte dediğin gibi günahı olmasa bu kadar eziyet çekilmez ama mecbur
Ağda en iyisi bende biraz zorlanıyorum ama kuaförlere yaptırmak daha iyi tabi ki bende bu aralar gitmiyorum iyice uzadı sizce ne yapayım bu hallede kuaföre gitmek istemiyorum
neden ağda yapıyorsunuz ki ??? eşiniz mi zorluyor anlayamadım , yazık günah değil mi çektiğiniz şu eziyete bakın
e tabi biraz uğraş gerektiriyorama sonucunu görünce oldukça memnun olacaksın. Bu tabii benim önerim, uğraş gerektiriyor. Ama mükemmel sonuca sadece bu götürüyor diğer yöntemde kırılanlar çok oluyor, hemen uzuyorlar, taş çatlasa 1 hafta öyle dolaşıyosun, sonrada etek giyemiyorsun. kuaföre para veriyorsan verdiğin paranın hakkını veremiyor kuaför.
bu dünyanın gelip geçici, öbür tarafa maddi birşey götüremeyeceğimi biliyorum, o yüzden maneviyata çok önem veriyorum. yardımımda dokunuyorsa ne mutlu bana
Ağda en iyisi bende biraz zorlanıyorum ama kuaförlere yaptırmak daha iyi tabi ki bende bu aralar gitmiyorum iyice uzadı sizce ne yapayım bu hallede kuaföre gitmek istemiyorum
Canımcıım evleniyormışsun Allah bi yastıkta kocatsııın tü tü tü maşşallllah .
Hiç kuaförde ağda yaptırmadım utandığım içiin . Hep kendim alırım . Bide benim kaşlarım dökülüyorda onunla ilgili topic iğimiz varmı . varsa linkini verebülümüsünüüz bayaanlllar : ))
ben lazer yaptırmak istiyorum ama bebek istediğimzde bi zararı olur mu bilmiyorum endişeleniyrum lazer sonuçta bikini bölgesinde sonradan bir sorun çıkarsa ?
traş makinesi jiletle aynı etkiyi göstermicekmi
ben lazer yaptırmak istiyorum ama bebek istediğimzde bi zararı olur mu bilmiyorum endişeleniyrum lazer sonuçta bikini bölgesinde sonradan bir sorun çıkarsa ?
canım epeydir kulübe bakamamıştım...
ne kadar hızlısın...
evleniyorsun....
tebrik ederim..
darısı bekarların başına...
mutluluklar canım sana ömür boyu...
pratik ama 3 gün sonra sert sert çıkıyo hem kaşınıyo hem rahatsız ediyo hem kısa sürede çıkıyo ve kalınlaşıyo. mesela ben hiç temiz hissetmiyorum ben o şekilde kendimi.
canım tras makınasıyla nasıl olcak bence olmaz :44:
ben de ilk girdim içeri oturmadım bile bi yere utandım o derece
sonra kıza da sordum hani yapmak istemezsen filan ben de utanıyorum zaten dedim
sonra beni tek ikna eden kısmı hiç umrunda olmaması oldu kuaför kızın
80yaşındaki bile gidip yaptırıyomuş düşün
bide ben çok rahatsızlık duyuyodum adetimde de bana sıkıntı yaratıyodu ve çok sertti
yani mecburdum bi bakıma..zaten kız temizlerken de ya ne kadar çoğaltmışsın
kendine ne eziyet etmişsin dedi..ben de sırf yarın bigün evlenirim azaltayım bari diye gidicem
bide dediğim gibi normal hayatımda da rahat edebilmek için..
hem dolunaya uymak bana çok fayda sağladı bunu bildiğim için elmecbur oramı da temizllettim napayım
burda da niyet önemli sanırım benim niyetim gerçekten iyiydi ve kendimi düşündüm zaten çok da utanıp sıkılarak yaptırdım