Dolunay epilasyonu

neyse ben kaçayım öğle 1 gibi gelirim. Bu arada bu akşam imam nikahım olacak :123: dua edin bana olur mu :93:

bende öyleyimm ( her yere ağda yapabiliyorum ama şu bikini bölgesine yapamıyorum canım çok tatlı zaten ölüyorum bitiyorum ağda kullanamıyorum tüy dökücü kullanıyorum çok çoğaltıyor ne yapmalyım kızlaar bilmiyorumm

neyse ben kaçayım öğle 1 gibi gelirim. Bu arada bu akşam imam nikahım olacak :123: dua edin bana olur mu :93:

aaaa akrebimm çok sevindim, artık arada kaçamak yaparken daha rahat olursun. ama resim ekleyecektin profiline ekledin mi?:132:

bende yapamıyorum , 3 ay sonra da düğünüm var birde eldivene başladım, üst ksımları 2'şer 3'er tane alıp hiç canım acımadan bitiriyorum. sadece dudişleri yapamıyorum . orası acıyor

kızlar birine ya da kuaföre yaptırın
ben de yerin dibine girip çıktım günah boyutu da var tabi ama
hiç değilse 5dk dişinizi sıkarsınız biter gider
hem azalır da..ben de evlendiğimde uğraşmak istemiyorum şimdiden ne kadar azaltabilirsem kar işte
yoksa kendim yapamıyorum hem zamanımı da alıyor

ben 2 defa gittim. Çamaşırımı indirmemiştim en üst sırayı açmıştım. kız 1 tane azıcık yapıştırıp bi çekti hiç devamını yaptırmadan üzerimi giyip kaçtım

sonra aylar sonra bi daha cesaret geldi, kuaför kız e hadi bakalım bu sefer nolacak dedi aynısı yine oldu yine kaçtım

dini boyutu çok çok önemli bir nokta. o yüzden yapacağım varsa da yapmam artık eldiven beni paklar ancak anam

ben bugün kaşlarımı aldırmayı düşünüyodum yarına mı kalsın yani?

işte dediğin gibi günahı olmasa bu kadar eziyet çekilmez ama mecbur

eşim zorlamıyo ama ağdayla daha geç çıktığı için

afedersiniz ama ben traş makinesi almayı düşünüyorum, pratik acımasız. 0 a tak geç üstünden gitsin yani. ne bu acı, valla canınıza acıyın nedir bu fiyatı da çok ucuz gittigidiyora falan baktım 20 lira civarında.

Son düzenleme:

traş makinesi jiletle aynı etkiyi göstermicekmi

ben lazer yaptırmak istiyorum ama bebek istediğimzde bi zararı olur mu bilmiyorum endişeleniyrum lazer sonuçta bikini bölgesinde sonradan bir sorun çıkarsa ?

canım epeydir kulübe bakamamıştım...
ne kadar hızlısın...
evleniyorsun....
tebrik ederim..
darısı bekarların başına...
mutluluklar canım sana ömür boyu...

pratik ama 3 gün sonra sert sert çıkıyo hem kaşınıyo hem rahatsız ediyo hem kısa sürede çıkıyo ve kalınlaşıyo. mesela ben hiç temiz hissetmiyorum ben o şekilde kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…