Dolunay epilasyonu

bu ay tam bana uygun..12 mayısta sezeryan olacam 8 mayıs gibi epilasyonumu yaparım ohhh missss..
hafta sonuda değil tam uygun..geçen ay kaldım böle
Allah iyiliğini versin bacım. tarih çok iyi denk gelmiş ne güzel. dur bakalım benim doğum öncesi epilasyonum nasıl olacak Rabbim sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah

Merhaba.Ben de bu ay takvimine göre tüylerimi almaya başlıycam Adetimin hemen sonrasına denk geliyor.İnşallah faydasını görürüm.Vücudumun her yerinde siyah ayva tüylerden var.Çok muzdaribim.Esmer olduğum için daha çok belli oluyor.Keşke sarışın olsaydimda hic umursamasaydim işe yarayacağına inanmak istiyorum.Tüylü bi kız olmaktan nefret ettim.Bi kaç ay düzenli uygulayacam etkisini görürsem buraya yazarım.Allahım yardım et

:) benim çok işime yaramıştı bir kere denk geldi koltuk altlarından yarı yarıya kurtulmuştum sonra araya doğum girdi her hafta kontrol derken traş a başvurdum sonuclar malum

nasılsın perii
durumun nasıl
Şükür iyiyim bacım havalar ısındı diye mi bilmiyorum ama enfeksiyonum yok 1-2 aydır çok çok rahatım. geceleri uyuyamıyorum, bi sağ bi sol yapıyorum ha bi de 3-4 gün önce yatarken sol alt baldırıma kramp girdi onun acısıyla çığlık atarak uyandım, eşim doğum yaptığımı sanarak sıçradı acısı yeni yeni geçiyor çok zormuş bulantılarım tiksinmem geçti çok şükür. Kendini ha bire kasıyor, karnımı taş gibi yapıyor şimdilik ilk 3 aylık kıyafetlerini aldık. Bebek çantasına girecek herşeyi aldık, yıkadım, katladım. Beşiği de hazır kurulu bekliyor Abdullah Efe'nin gelmesini bekliyoruz 21 mayıs gibi muayeneye gideceğim, 32 haftalık oluyor ve rapor için gidiyorum . çatı muayenesi yapar demi Senin bebişte kısmetse 4 gün sonra aramızda İnşallah. Rabbim yardımcın olsun bacım, hayırla - sağlıkla kucağına alırsın İnşallah

Son düzenleme:
ahh cnm bunlar çok güzel durumlar...
hamileliğin getirdikleri işte..çatı muayenesinden korkma..kendini sıkma öyle korulacak bişi değil..elle muyene düşün..
dr. parmaklarının tamamı bile girmiyo...
ben yarın sabah sezeryana giriyorum..saat 9.00 da olacak..
erkenmi alıyo diye kafam çok karışık..dr soruyom ilki sezeryan diye bu da sezeryan olacak..son iki haftada doğum riski olur sancı başlarsa rahimdeki önceki sezeryan yeri yırtılır..
ALLAH yardımcım olsum..tabi seninde..

ay şimdi bebiş gelmiştir. hayırlı olsun bacım. darısı başıma İnşallah

Merhaba,yeni üyeyim arkadaşlar bu sayfayı gördüm we cok ilgimi cekdi inanırm cunkü bu tip seylere,mayıs ayı epilasyon tarihini yazarmısınız rica etsem umarım kacırmamışmdır cumartesi gidicem cnkü aslan burcuyum bu sac boyama kestirme dönemleri flan kısacası bunlar nerden nası takip edliyo yardımlarınızı bekliyorum :)

bu konunun ilk sayfasında güncel olarak veriliyor bacım. aramıza hoşgeldin

Cok teşekkür ederim cnm şimdi inceledim sanrım lazer için yarın benim için uygun bi zaman kacmamış cok şkür :) Fakat sunu anlayamadım,, koç ile boğa arasında 10yazıyo o saat hesaplamasını anlamadım cnm ( gün içinde gitsem olmazmı ?

Yarın ve pazar tüm gün saate bakmaksızın yapabilirsin epilasyon, rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…