- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 34
bu ay tam bana uygun..12 mayısta sezeryan olacam 8 mayıs gibi epilasyonumu yaparım ohhh missss..ne oldu bacım ne diye seviniyon bu kadar
Rica ederim bacım ne demeksagol pericik
bu ay tam bana uygun..12 mayısta sezeryan olacam 8 mayıs gibi epilasyonumu yaparım ohhh missss..
hafta sonuda değil tam uygun..geçen ay kaldım böle
4-5-13-14 haziranda yapabilirsin bacım. Şimdiden hayırlı olsun. Rabbim bir yastıkta kocatsınKızlar düğünüm haziranda haziran ayını da paylaşır mısınız lütfen
Ayyy tarih harikaymış düğünüm 7 sindeydi çok sağol Rabbim bir nefeste kurtarsın, sağlıkla evladını kucağına alırsın inşallah...4-5-13-14 haziranda yapabilirsin bacım. Şimdiden hayırlı olsun. Rabbim bir yastıkta kocatsın
nasılsın perii4-5-13-14 haziranda yapabilirsin bacım. Şimdiden hayırlı olsun. Rabbim bir yastıkta kocatsın
Ayyy tarih harikaymış düğünüm 7 sindeydi çok sağol Rabbim bir nefeste kurtarsın, sağlıkla evladını kucağına alırsın inşallah...
Şükür iyiyim bacımnasılsın perii
durumun nasıl
ahh cnm bunlar çok güzel durumlar...Şükür iyiyim bacımhavalar ısındı diye mi bilmiyorum ama enfeksiyonum yok 1-2 aydır çok çok rahatım. geceleri uyuyamıyorum, bi sağ bi sol yapıyorum ha bi de 3-4 gün önce yatarken sol alt baldırıma kramp girdi onun acısıyla çığlık atarak uyandım, eşim doğum yaptığımı sanarak sıçradı acısı yeni yeni geçiyor çok zormuş bulantılarım tiksinmem geçti çok şükür. Kendini ha bire kasıyor, karnımı taş gibi yapıyor şimdilik ilk 3 aylık kıyafetlerini aldık. Bebek çantasına girecek herşeyi aldık, yıkadım, katladım. Beşiği de hazır kurulu bekliyor Abdullah Efe'nin gelmesini bekliyoruz 21 mayıs gibi muayeneye gideceğim, 32 haftalık oluyor ve rapor için gidiyorum . çatı muayenesi yapar demi Senin bebişte kısmetse 4 gün sonra aramızda İnşallah. Rabbim yardımcın olsun bacım, hayırla - sağlıkla kucağına alırsın İnşallah
ahh cnm bunlar çok güzel durumlar...
hamileliğin getirdikleri işte..çatı muayenesinden korkma..kendini sıkma öyle korulacak bişi değil..elle muyene düşün..
dr. parmaklarının tamamı bile girmiyo...
ben yarın sabah sezeryana giriyorum..saat 9.00 da olacak..
erkenmi alıyo diye kafam çok karışık..dr soruyom ilki sezeryan diye bu da sezeryan olacak..son iki haftada doğum riski olur sancı başlarsa rahimdeki önceki sezeryan yeri yırtılır..
ALLAH yardımcım olsum..tabi seninde..
ben yapmadım çünkü görünürde bişey yokkızlar epialsyonumu yaptım şükür başka yapan var mı ?
bu konunun ilk sayfasında güncel olarak veriliyor bacım. aramıza hoşgeldinMerhaba,yeni üyeyim arkadaşlar bu sayfayı gördüm we cok ilgimi cekdi inanırm cunkü bu tip seylere,mayıs ayı epilasyon tarihini yazarmısınız rica etsem umarım kacırmamışmdır cumartesi gidicem cnküaslan burcuyum bu sac boyama kestirme dönemleri flan kısacası bunlar nerden nası takip edliyo yardımlarınızı bekliyorum :)
Yarın ve pazar tüm gün saate bakmaksızın yapabilirsin epilasyon, rahat ol.Cok teşekkür ederim cnm şimdi inceledim sanrım lazer için yarın benim için uygun bi zaman kacmamış cok şkür :) Fakat sunu anlayamadım,, koç ile boğa arasında 10yazıyo o saat hesaplamasını anlamadım cnm( gün içinde gitsem olmazmı ?