inşallah canım rabbim hepimize versin benimde yarın bitiyor bu ayda yapıyorum üzüldüm senin adına inşallah önümüzdeki ay denk gelmez adet olsan bir dert olmasan bir dert biz bayanları işi çok zor ya.......Canlarım benim ne güzel bebeğinizi kucağınıza alacaksınızz :) Darısı bizim başımıza artık :)
Kötü haberim var reglime denk geliyor tarihler
Allah başka dert vermesin diğer ay uygularsın artık.
Adet geciktirici kullanıp yapsam olur mu ki, turunç da geldi çünkü çürümesinler
Ya bende konuyu yenı takıpteyım.Dolunay kısmını arastrdım anladım da turuncu neyde kullanıyorsunuz ?
Ağda sonrası kullanıyorum :)
Ben bu ay tarıhlere ilk defa uycam karar verdim,bakalım nasıl olacak meraktayım..Limonu dymustum ama turuncu duymamıstım.
ufff bendede aynı..Adetm 15 gun gecktı ve hep gecıkıyorDeneyeceğim, işe yarar gibi geliyor amaa :)
Adetim 15 gün gecikti hala olamadım ağda yapamıyorum artık cumaya olurum diye düşünüyorum ama olduktan sonra deniycem sonuçları yazarım buraya.
Zaten çok geç kalmış bir de sen ilaçla filan daha fazla bozma dengeni. Turuncu nereden buldun? Biz bir ağacına rast geldik meyvaları üzerinde çürümüş artık.Adet geciktirici kullanıp yapsam olur mu ki, turunç da geldi çünkü çürümesinler
Zaten çok geç kalmış bir de sen ilaçla filan daha fazla bozma dengeni. Turuncu nereden buldun? Biz bir ağacına rast geldik meyvaları üzerinde çürümüş artık.
Epilasyon yapma ama turunçları reçel yap bozulmasın!Ya çok kararsızım reglken yapsam mı ağdayı. Turunçların bozulmasını nasıl önlerim ki?
Yemek miii?bence turunç murunç hikaye. Şimdiye kadar etkili bi yöntem göremedim ben. kim ne yaptıysa hüsranömrünü uzatmak için sadece dolabın sebzeliğine koy. en fazla o şekilde uzar. otur bi güzel ye bence
portakala benziyo işte yenmez mi oYemek miii?Anlaşılan sen hiç turunç tatmamışsın.
Not: Reçel yapılabilir.
ilahi pericim..güldürdün beni..portakala benziyo işte yenmez mi ohem ne gülüyon