Dolunay epilasyonu

Cok teşekkür ederim cnm şimdi inceledim sanrım lazer için yarın benim için uygun bi zaman kacmamış cok şkür :) Fakat sunu anlayamadım,, koç ile boğa arasında 10yazıyo o saat hesaplamasını anlamadım cnm :KK43:( gün içinde gitsem olmazmı ?

Canım daha erken gibi hatırlıyordum saati atlamışım düzeltiyorum;
16 Mayıs sabah *11.02'den itibaren* başlayıp devam edebilirsin epilasyona adetli değilsen ve 3 gün kalmadıysa.
Rica ederim. :KK66:

derindenizlerden sağol bacım cevapladığın için :KK19: sdfhecn bacım koç-boğa arası 10 yazıyo derken ? nerde öyle birşey yazıyor ben de onu anlayamadım :KK64:

HAZİRAN AYI EPİLASYON TARİHLERİ

BİRİNCİ TARİHLER;

Azalan ay Oğlak burcuna geçiyor.

Başlangıç: 4 Haziran 2015 Perşembe 04:51

Bitiş: 6 Haziran 2015 Cumartesi 02:02

İKİNCİ TARİHLER;

Boğa burcuna geçiyor Azalan ay.

Başlangıç: 12 Haziran 2015 Cuma 18:16

Bitiş: 14 Haziran 2015 Pazar 20:51

kızzz pericim yeni giriyom nete..doğumdu misafirdi derken 15 gün geçti..
sağol bacım..sanada az kalmış..iki ay çabuk geçer..
içimden geçiyordun karşıma çıktın bacım, hayırlı uğurlu olsun :KK55: 2 aydan az kaldı. bugün doktora gittim nst ye bağladılar çok sıkıldım :110: herşey normalmiş şükür. 15 haziran da 35 haftalık oluyormuş o zaman da gideceğim. umarım döner o_O yüzünü göstermedi ama babaya benziyor önceki pozuna göre :KK43: uzun boylu dedi doktor, iyi dedim tam babasına dönmüş oldu :KK34:

veeee ben herzaman tarihleri kacirmakta bir numarayim -.- o_O:KK43:

'tarih kacirmak yok 'diye aklimin bir kösesine yazdim :KK70: bana basarilar dilyeyin buna ihtiyacim var :p:KK70:

Son düzenleme:
Haziran tarihlerini şimdiden güncelledim bacılarım :anneadayı: ne olur ne olmaz değil mi :emir_bebek:aslında temmuzu da yazacaktım da kendiniz hesaplayabilin istiyorum. bi aksilik olmazsa yine ben yazarım herhalde :KK55: güle güle kullanın şifa olsun :KK68:

Mayıs ayında epilasyonumu yaptım :KK52: Fakat bi sıkıntım var arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.ağda yaparken tüylerim kırılıyor.ağda sonra si bir kaç gün sonra o kirilanlar hafiften cikiyor bunu nasıl aza indirebilirim.tesekkurler:KK58:

Mayıs ayında epilasyonumu yaptım :KK52: Fakat bi sıkıntım var arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.ağda yaparken tüylerim kırılıyor.ağda sonra si bir kaç gün sonra o kirilanlar hafiften cikiyor bunu nasıl aza indirebilirim.tesekkurler:KK58:
Epilasyondan bir kaç gün önce nemlendirici sürmeye başlarsan fayda edebilir. :KK66:

X