Canım daha erken gibi hatırlıyordum saati atlamışım düzeltiyorum;Tesekkür ederim cvbın için :))
Cok teşekkür ederim cnm şimdi inceledim sanrım lazer için yarın benim için uygun bi zaman kacmamış cok şkür :) Fakat sunu anlayamadım,, koç ile boğa arasında 10yazıyo o saat hesaplamasını anlamadım cnm( gün içinde gitsem olmazmı ?
Canım daha erken gibi hatırlıyordum saati atlamışım düzeltiyorum;
16 Mayıs sabah *11.02'den itibaren* başlayıp devam edebilirsin epilasyona adetli değilsen ve 3 gün kalmadıysa.
Rica ederim.
Ama önemli olan adet sonrasına denk gelmesi lazım. 1-2-3 gün öncesi olmaz.
Olur.5-6 gün öncesi olur mu peki ??
Rica ederimderindenizlerden sağol bacım cevapladığın içinsdfhecn bacım koç-boğa arası 10 yazıyo derken ? nerde öyle birşey yazıyor ben de onu anlayamadım
kızzz pericim yeni giriyom nete..doğumdu misafirdi derken 15 gün geçti..ay şimdi bebiş gelmiştir. hayırlı olsun bacım. darısı başıma İnşallah
içimden geçiyordun karşıma çıktın bacım, hayırlı uğurlu olsunkızzz pericim yeni giriyom nete..doğumdu misafirdi derken 15 gün geçti..
sağol bacım..sanada az kalmış..iki ay çabuk geçer..
Daha kolayı var!!!! Ta ta ta ta ta tammm...veeee ben herzaman tarihleri kacirmakta bir numarayim -.-
'tarih kacirmak yok 'diye aklimin bir kösesine yazdimbana basarilar dilyeyin buna ihtiyacim var
Daha kolayı var!!!! Ta ta ta ta ta tammm...Telefonunun takvimine işaretleyerek hatırlatıcı kur 1 gün öncesine.
Rica ederim.aaaaaaa evetttttttttttiste bu aynen öyle yaparim önerin icin tskler:)
Epilasyondan bir kaç gün önce nemlendirici sürmeye başlarsan fayda edebilir.Mayıs ayında epilasyonumu yaptımFakat bi sıkıntım var arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.ağda yaparken tüylerim kırılıyor.ağda sonra si bir kaç gün sonra o kirilanlar hafiften cikiyor bunu nasıl aza indirebilirim.tesekkurler
Büyüyen değil de küçülen fazda verilen gün ve saatler arasında yapmalısın.büyüyen ve küçülen faz tarihinde belirtilen saatte mi yapmak gerekiyor acaba?
Tesekkurler canım öyle yapayım inşallah kırılmlarım azalır.Epilasyondan bir kaç gün önce nemlendirici sürmeye başlarsan fayda edebilir.
Rica ederim.Tesekkurler canım öyle yapayım inşallah kırılmlarım azalır.