Dolunay epilasyonu

Canım daha erken gibi hatırlıyordum saati atlamışım düzeltiyorum;
16 Mayıs sabah *11.02'den itibaren* başlayıp devam edebilirsin epilasyona adetli değilsen ve 3 gün kalmadıysa.
Rica ederim.

derindenizlerden sağol bacım cevapladığın için sdfhecn bacım koç-boğa arası 10 yazıyo derken ? nerde öyle birşey yazıyor ben de onu anlayamadım

HAZİRAN AYI EPİLASYON TARİHLERİ

BİRİNCİ TARİHLER;

Azalan ay Oğlak burcuna geçiyor.

Başlangıç: 4 Haziran 2015 Perşembe 04:51

Bitiş: 6 Haziran 2015 Cumartesi 02:02

İKİNCİ TARİHLER;

Boğa burcuna geçiyor Azalan ay.

Başlangıç: 12 Haziran 2015 Cuma 18:16

Bitiş: 14 Haziran 2015 Pazar 20:51

kızzz pericim yeni giriyom nete..doğumdu misafirdi derken 15 gün geçti..
sağol bacım..sanada az kalmış..iki ay çabuk geçer..
içimden geçiyordun karşıma çıktın bacım, hayırlı uğurlu olsun 2 aydan az kaldı. bugün doktora gittim nst ye bağladılar çok sıkıldım herşey normalmiş şükür. 15 haziran da 35 haftalık oluyormuş o zaman da gideceğim. umarım döner yüzünü göstermedi ama babaya benziyor önceki pozuna göre uzun boylu dedi doktor, iyi dedim tam babasına dönmüş oldu

veeee ben herzaman tarihleri kacirmakta bir numarayim -.-

'tarih kacirmak yok 'diye aklimin bir kösesine yazdim bana basarilar dilyeyin buna ihtiyacim var

Son düzenleme:
Haziran tarihlerini şimdiden güncelledim bacılarım ne olur ne olmaz değil mi aslında temmuzu da yazacaktım da kendiniz hesaplayabilin istiyorum. bi aksilik olmazsa yine ben yazarım herhalde güle güle kullanın şifa olsun

Mayıs ayında epilasyonumu yaptım Fakat bi sıkıntım var arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.ağda yaparken tüylerim kırılıyor.ağda sonra si bir kaç gün sonra o kirilanlar hafiften cikiyor bunu nasıl aza indirebilirim.tesekkurler

Epilasyondan bir kaç gün önce nemlendirici sürmeye başlarsan fayda edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…