Dolunay epilasyonu

Merhaba ben 3 aydır dolunayı uyguluyorum ama faydasını göremedim hala. Üstelik adete yakınken değil bittikten sonra dnk geldi hep tarihler. Çok yoğun ve sert benim kıllar acaba o yüzden mi? Bi akıl verin

Merhaba ben 3 aydır dolunayı uyguluyorum ama faydasını göremedim hala. Üstelik adete yakınken değil bittikten sonra dnk geldi hep tarihler. Çok yoğun ve sert benim kıllar acaba o yüzden mi? Bi akıl verin
bacım kimilerine direk ilk ayda etki ediyor. kimilerine de sonradan etki ediyor ki bir de yoğun ve sert kıllara sahip olduğunu söylemişsin. psikolojik olarak buna inanman gerekir. yoksa azalacağı varsa da psikolojin hormonlarını doğru yönlendirmeyecek :KK51:

bide ağdanı değiştir..
ben iki aydır pudralı pembe ağda kullanıyom iki yıldır azalmayan bölgeler %50 azaldı ki hamileyim bide düşün..

bacım kimilerine direk ilk ayda etki ediyor. kimilerine de sonradan etki ediyor ki bir de yoğun ve sert kıllara sahip olduğunu söylemişsin. psikolojik olarak buna inanman gerekir. yoksa azalacağı varsa da psikolojin hormonlarını doğru yönlendirmeyecek :KK51:
periiii ben bu ay tarihi geçti..
yarın alacam inşallah..daha bu ayda böyle olsun..hafta sonu olduğu için ev doldu taştı misafir falan derken
gitti güzelim günler..
önümüzdeki ayda 12 mayısta sezeryanla doğum yapacam inşallah öncesinde bi tarih olur.

Kızlaar selam :KK31: Bu ay bende size katıldım, dolunay epılasyon vaktıne uydum..Bakalım sonuçlar ne olcak merakla beklıyorum.Buraya yazacm netıceyı ınşaallah. Ama ben buna müthiş inandım..Çünkü insan kaınattan kopuk değil..Herseyde bi bağ var..Bu aralar astrolojıye kafa taktım.Yıldızlar gezegenler vs bence epey eğlenceli.

Kızlaar selam :KK31: Bu ay bende size katıldım, dolunay epılasyon vaktıne uydum..Bakalım sonuçlar ne olcak merakla beklıyorum.Buraya yazacm netıceyı ınşaallah. Ama ben buna müthiş inandım..Çünkü insan kaınattan kopuk değil..Herseyde bi bağ var..Bu aralar astrolojıye kafa taktım.Yıldızlar gezegenler vs bence epey eğlenceli.
sadece geleceğe yönelik yorumlarına inanma astrolojinin. gerisi gayet eğlenceli :KK49:

sadece geleceğe yönelik yorumlarına inanma astrolojinin. gerisi gayet eğlenceli :KK49:
Yok canım tabıkı gelecege ait yorumlara ınanmıyorm inançlı bırıym ama yınede işte harıta yorumları,sınastrıler,yıldızlrn etkılerı..ama ınce bı çizgi var bence dıkkat etmeye çalışıyorm :KK69:

kızım sezeryan doğum oldu diye ikincide sezeryan olacakmış..
ha ilk doğum sezaryen ondan. peki doktor nasıl anlıyor sezaryen olacağını ? mesela bana nasıl bakıpta sezaryen veya normal diye karar verecek ? alttan mı muayene edecek o_O hiç olmadım ve doğum evi alttan muayene edecek diye hastaneden kaçmıştım :110:

[QUOTE="ay_perisi, post: 40505174, member: 3414ver um sezaryen ondan. peki doktor nasıl anlıyor sezaryen olacağını ? mesela bana nasıl bakıpta sezaryen veya normal diye karar verecek ? alttan mı muayene edecek o_O hiç olmadım ve doğum evi alttan muayene edecek diye hastaneden kaçmıştım :110:[/QUOTE]
Malesef alttan muyene olacan.catı muayenesi derler.
Benim ilk dogumda 40haftam dolunca sunni sanci verdidr
ama hic acilma olmadi diye dogru amelyata alindi..tabi baska sikintilarda olursa amelyata gidersin.bu bebegim de ters duruyo.dönmedi..böyle aksakliklar alursa sezeryan olursun.yok hersey iyi giderse hele ilk dogumun mutlaka normal dogum olsun.muayeneden korkacak kaca ak bi durum yok ki..bence cesaretli ol sonucda dr icin cok normal bizim icin zor..

Malesef alttan muyene olacan.catı muayenesi derler.
Benim ilk dogumda 40haftam dolunca sunni sanci verdidr
ama hic acilma olmadi diye dogru amelyata alindi..tabi baska sikintilarda olursa amelyata gidersin.bu bebegim de ters duruyo.dönmedi..böyle aksakliklar alursa sezeryan olursun.yok hersey iyi giderse hele ilk dogumun mutlaka normal dogum olsun.muayeneden korkacak kaca ak bi durum yok ki..bence cesaretli ol sonucda dr icin cok normal bizim icin zor..

ne bileyim işte hiç olmadım çatıdan. canım yanar mı yanmaz mı bilmiyorum ondan çekiniyorum. gerçi yakında doğum yapacağım korktuğum şeye bak :-)o_O

Son düzenleme:
ne bileyim işte hiç olmadım çatıdan. canım yanar mı yanmaz mı bilmiyorum ond
çekiniyorum. gerçi yakında doğum yapacağım korktuğum şeye bak :-)o_O
Eğer canın hassasa acı esigin düsüjse her seye canin yanar.seni dayanmanla alakalı.bana göre hic acimaz ama basjasina gore tam bi iskence olabilir.

X