bacım kimilerine direk ilk ayda etki ediyor. kimilerine de sonradan etki ediyor ki bir de yoğun ve sert kıllara sahip olduğunu söylemişsin. psikolojik olarak buna inanman gerekir. yoksa azalacağı varsa da psikolojin hormonlarını doğru yönlendirmeyecekMerhaba ben 3 aydır dolunayı uyguluyorum ama faydasını göremedim hala. Üstelik adete yakınken değil bittikten sonra dnk geldi hep tarihler. Çok yoğun ve sert benim kıllar acaba o yüzden mi? Bi akıl verin
bide ağdanı değiştir..Merhaba ben 3 aydır dolunayı uyguluyorum ama faydasını göremedim hala. Üstelik adete yakınken değil bittikten sonra dnk geldi hep tarihler. Çok yoğun ve sert benim kıllar acaba o yüzden mi? Bi akıl verin
periiii ben bu ay tarihi geçti..bacım kimilerine direk ilk ayda etki ediyor. kimilerine de sonradan etki ediyor ki bir de yoğun ve sert kıllara sahip olduğunu söylemişsin. psikolojik olarak buna inanman gerekir. yoksa azalacağı varsa da psikolojin hormonlarını doğru yönlendirmeyecek
sadece geleceğe yönelik yorumlarına inanma astrolojinin. gerisi gayet eğlenceliKızlaar selamBu ay bende size katıldım, dolunay epılasyon vaktıne uydum..Bakalım sonuçlar ne olcak merakla beklıyorum.Buraya yazacm netıceyı ınşaallah. Ama ben buna müthiş inandım..Çünkü insan kaınattan kopuk değil..Herseyde bi bağ var..Bu aralar astrolojıye kafa taktım.Yıldızlar gezegenler vs bence epey eğlenceli.
ama neden sezaryen kiperiiii ben bu ay tarihi geçti..
yarın alacam inşallah..daha bu ayda böyle olsun..hafta sonu olduğu için ev doldu taştı misafir falan derken
gitti güzelim günler..
önümüzdeki ayda 12 mayısta sezeryanla doğum yapacam inşallah öncesinde bi tarih olur.
Yok canım tabıkı gelecege ait yorumlara ınanmıyorm inançlı bırıym ama yınede işte harıta yorumları,sınastrıler,yıldızlrn etkılerı..ama ınce bı çizgi var bence dıkkat etmeye çalışıyormsadece geleceğe yönelik yorumlarına inanma astrolojinin. gerisi gayet eğlenceli
kızım sezeryan doğum oldu diye ikincide sezeryan olacakmış..ama neden sezaryen ki
Şu ağda kullanmayı kendi başıma bir beceremedim, sen nasıl yapıyorsun?bide ağdanı değiştir..
ben iki aydır pudralı pembe ağda kullanıyom iki yıldır azalmayan bölgeler %50 azaldı ki hamileyim bide düşün..
ha ilk doğum sezaryen ondan. peki doktor nasıl anlıyor sezaryen olacağını ? mesela bana nasıl bakıpta sezaryen veya normal diye karar verecek ? alttan mı muayene edecekkızım sezeryan doğum oldu diye ikincide sezeryan olacakmış..
Malesef alttan muyene olacan.catı muayenesi derler.
Benim ilk dogumda 40haftam dolunca sunni sanci verdidr
ama hic acilma olmadi diye dogru amelyata alindi..tabi baska sikintilarda olursa amelyata gidersin.bu bebegim de ters duruyo.dönmedi..böyle aksakliklar alursa sezeryan olursun.yok hersey iyi giderse hele ilk dogumun mutlaka normal dogum olsun.muayeneden korkacak kaca ak bi durum yok ki..bence cesaretli ol sonucda dr icin cok normal bizim icin zor..
Eğer canın hassasa acı esigin düsüjse her seye canin yanar.seni dayanmanla alakalı.bana göre hic acimaz ama basjasina gore tam bi iskence olabilir.ne bileyim işte hiç olmadım çatıdan. canım yanar mı yanmaz mı bilmiyorum ond
çekiniyorum. gerçi yakında doğum yapacağım korktuğum şeye bak
ne oldu bacım ne diye seviniyon bu kadarYasasin
heyoheyo
sagol pericikMayıs ayı epilasyon tarihleri eklenmiştir