İşe yarıyor hele de alt bacaklarda. Limon tuz yapın derim.En önemlisi de inanarak yapın...Kızlar benımde tuylerım çok sert ozellikle bacaklardakiler epilasyon aletiyle alıyorum ikigun sonra çıkmaya baslıyo ne kadar ugrassamda puruzsuz olmuyo lazere gitme durumumda yok bu tarihleri düzenli yaptıgınızda gerçekten işe yarıyor mu birde aldıktan sonra limonsuyu ve tuz kullananda varmı? Yardımcı olursanız sevinirim
Canım bende daha bir kere denedim şuan gözle görülür bir şey yok bu ay ikinciyi deniycem.Yani bunun işe yarayıp yaramadığını en iyi deneyerek anlayabiliriz.Ama ay durumuna inananlardanım bende.Bu arada bacaklarımda daha cansız tüyler ve geç cıktı 23 gün oldu alalı kırılanlar çıktı bitek şuan.tuz limonuda uyguladim ben ama onu göbek bölgesinde uyguladim pek bi değişim yok.Ama inanıyorum azar azar da olsa bi sonuç elde edicem sende dene ve kararını kendin ver en güzeliKızlar benımde tuylerım çok sert ozellikle bacaklardakiler epilasyon aletiyle alıyorum ikigun sonra çıkmaya baslıyo ne kadar ugrassamda puruzsuz olmuyo lazere gitme durumumda yok bu tarihleri düzenli yaptıgınızda gerçekten işe yarıyor mu birde aldıktan sonra limonsuyu ve tuz kullananda varmı? Yardımcı olursanız sevinirim
Hayırlı kandiller canımBerat kandilimizi kutlar, Yüce Rabbimden bağışlanmamızı, sağlık, huzur, barış, mutluluk dolu günler, iyilikler ve güzellikler vermesini dilerim...
ınsallah canım gerçekten buduruma artık bir çözüm bulmak istiyorum bu aydan itibaren bende başlıycam sonuçları yazalım burdanCanım bende daha bir kere denedim şuan gözle görülür bir şey yok bu ay ikinciyi deniycem.Yani bunun işe yarayıp yaramadığını en iyi deneyerek anlayabiliriz.Ama ay durumuna inananlardanım bende.Bu arada bacaklarımda daha cansız tüyler ve geç cıktı 23 gün oldu alalı kırılanlar çıktı bitek şuan.tuz limonuda uyguladim ben ama onu göbek bölgesinde uyguladim pek bi değişim yok.Ama inanıyorum azar azar da olsa bi sonuç elde edicem sende dene ve kararını kendin ver en güzeli
Haziran ayinin kacinda başlanıyor hesaplamaları bilmiyorum ne zaman başlim bi yardımcı olunHaziran tarihlerini şimdiden güncelledim bacılarımne olur ne olmaz değil mi aslında temmuzu da yazacaktım da kendiniz hesaplayabilin istiyorum. bi aksilik olmazsa yine ben yazarım herhalde güle güle kullanın şifa olsun
bacım bu konunun ilk sayfasında hep güncel veriliyor tarihler. biraz aşağısına inersen de nasıl hesaplanacağını açıkladımHaziran ayinin kacinda başlanıyor hesaplamaları bilmiyorum ne zaman başlim bi yardımcı olun
Ben uzun süreli kizariklik sorunu yasamadigim icin vucut losyonu disinda ozel bir sey kullanmadim fakat cinko kremi kullananlari duydum. Ben yuzume kullanıyorum oksizinc adli kremi. Annem de sudokrem markali olani kullaniyor. İstersen deneyebilirsin. Bebekler icin pisik kremi oldugu icin cildi yatistiriyor.Kızlar merhaba. İnşallah bu ay ben de tarihlere uymaya başlayacağım 19 yaşındayım şimdiden başlarsam çok iyi olur diye düşünüyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız:)) sizlere bir şey sormak istiyorum tenim çok hassas olduğu için ağdadan sonra (sir ağda) kızarıklık oluyor tüy köklerinde ve uzun süre geçmiyor 1 hafta bazen daha uzun.. Bunun olmaması için tavsiyeleriniz var mı
bende tarih ararken sayfayı buldum. bu ayın ilk gunleri reglme denk gelecek tuh nası beklicem diğer tarihi bakalımHAZİRAN AYI EPİLASYON TARİHLERİ
BİRİNCİ TARİHLER;
Azalan ay Oğlak burcuna geçiyor.
Başlangıç: 4 Haziran 2015 Perşembe 04:51
Bitiş: 6 Haziran 2015 Cumartesi 02:02
İKİNCİ TARİHLER;
Boğa burcuna geçiyor Azalan ay.
Başlangıç: 12 Haziran 2015 Cuma 18:16
Bitiş: 14 Haziran 2015 Pazar 20:51
Ben uzun süreli kizariklik sorunu yasamadigim icin vucut losyonu disinda ozel bir sey kullanmadim fakat cinko kremi kullananlari duydum. Ben yuzume kullanıyorum oksizinc adli kremi. Annem de sudokrem markali olani kullaniyor. İstersen deneyebilirsin. Bebekler icin pisik kremi oldugu icin cildi yatistiriyor.
Ben uzun süreli kizariklik sorunu yasamadigim icin vucut losyonu disinda ozel bir sey kullanmadim fakat cinko kremi kullananlari duydum. Ben yuzume kullanıyorum oksizinc adli kremi. Annem de sudokrem markali olani kullaniyor. İstersen deneyebilirsin. Bebekler icin pisik kremi oldugu icin cildi yatistiriyor.
Rica ederim. Umarim faydasını görürsünüz :)Çok teşekkürler sudokremi deneyeceğim
Bulamadım siz bana doğrudan haziran ayinin tarihini soylerseniz sevinirim tesekkurlerbacım bu konunun ilk sayfasında hep güncel veriliyor tarihler. biraz aşağısına inersen de nasıl hesaplanacağını açıkladım
1. Tarih :Haziran ayinin kacinda başlanıyor hesaplamaları bilmiyorum ne zaman başlim bi yardımcı olun
Sabırla canım.bende tarih ararken sayfayı buldum. bu ayın ilk gunleri reglme denk gelecek tuh nası beklicem diğer tarihi bakalım
Cogaltir diye duymustum ama hic kullanmadim. Seker tuyleri besler o yuzden cogaltmasa bile azalmasini da sağlamayabilir.Kızlar şekerli ağda tüyleri çoğaltır mı
evet bacımBöyle güzel bi paylaşım için çok teşekkürlerBir de sorum olacak mesela meyve çayı derken bi elma çayı mı içmeliyiz? Şimdiden teşekkürleer