canım benim inşallah hep böyle olurlar yazdıklarından anladığım kadarıyla bıcır bıcır bir kızsın ve eminim ki çevredekilerde seni çok seviyorlardır rabbim nişanlan olan muhabbetinizi hiç bozmasın kem gözlerden saklasın...........
Amin Allah razı olsun, yaşadığım süre zarfında ailem gözümü hiçbirşeyde bırakmadı, Rabbimin verdiği güzelliğe, sağlığa, iyi niyete ve zekaya binlerce şükürler olsun. Yani hiçbirşey de gözüm yok tek isteğim yoğurdumla huzurlu bir yuva, inanın ki kuru ekmeğe bile razıyım yeter ki huzurum, ailesinin ve kendisinin beni çok sevişleri hep sürsün
ben zaten çok yumuşak başlıyım, kinciyim fakat çok zorlamadıkça o konuda bir sıkıntı oluşturmaz. gerisi de çok yağcıyım
mesela kaynanam buradayken gelinim gelmiş ona börek açacağım dedi, ver dedim bende açacağım. yok dedi sen bilmezsin üstünü batırma ben açarım. ben zorladım ve aldım oklavayı
14-15 adet börek açtım ve hamur bitti, yani hepsini ben yaptım. kayınbabam gördü beni övüyor ki yoğurduma, o da işten gelmişti bunları duyunca aman bir gerildi "işte benim eşim" havası vardı ki yüzünde ama saygıdan anne baba yanında bişey demedi. beni eve götürürken ben biliyorum ya benim aşkım yapar, elinden gelmeyen bir iş yok diye bir sevinişi vardı ki
yani bende ki bu dil ile ben yılanı bile deliğinden çıkarırım, ama yeterki huzurum olsun ve sevildiğimi bileyim
çünkü ben şımartılmaya bayılırım, yoğurdum da beni öyle tavlamıştı zaten