Dolunay epilasyonu

bende başladım bu ay karınca yumurtasıyla beraber.. Allah'ım inşallah kurtulurum inşallah inşallah inşallah :18::109::122:

vardıya sistemimiz değişti 1 gün varım 1 gün yokum bacım ygs ye girelim diye tutturdu yoğurt bey, bi de o çıktı ona da çalışıyorum gerçi çalışmama gerek yok açıköğretimden okuyalım diyor. ben bu bilgiyle büyük puan alırım fakat bizim zamandaki öss sistemine göre. bu ygs ye hiç girmedim yeni sistemi de bilmiyorum :44: öss ye göre düşünürsek 1. bölüm den çıkacak sorular galiba :26: bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Ay perisi subatin basinda tarih varmi zahmet olmassa bakarmisin.tuylerim kisada eger varsa subatn basinda alirm diyorum.

iyi gidiyor şükür, bugün niğdedeki görümcem geldi beni görmeye, geldi gördü gitti. çok şükür hepsi beni çok seviyor bende onları çok seviyorum

canım benim inşallah hep böyle olurlar yazdıklarından anladığım kadarıyla bıcır bıcır bir kızsın ve eminim ki çevredekilerde seni çok seviyorlardır rabbim nişanlan olan muhabbetinizi hiç bozmasın kem gözlerden saklasın...........

Amin Allah razı olsun, yaşadığım süre zarfında ailem gözümü hiçbirşeyde bırakmadı, Rabbimin verdiği güzelliğe, sağlığa, iyi niyete ve zekaya binlerce şükürler olsun. Yani hiçbirşey de gözüm yok tek isteğim yoğurdumla huzurlu bir yuva, inanın ki kuru ekmeğe bile razıyım yeter ki huzurum, ailesinin ve kendisinin beni çok sevişleri hep sürsün ben zaten çok yumuşak başlıyım, kinciyim fakat çok zorlamadıkça o konuda bir sıkıntı oluşturmaz. gerisi de çok yağcıyım mesela kaynanam buradayken gelinim gelmiş ona börek açacağım dedi, ver dedim bende açacağım. yok dedi sen bilmezsin üstünü batırma ben açarım. ben zorladım ve aldım oklavayı 14-15 adet börek açtım ve hamur bitti, yani hepsini ben yaptım. kayınbabam gördü beni övüyor ki yoğurduma, o da işten gelmişti bunları duyunca aman bir gerildi "işte benim eşim" havası vardı ki yüzünde ama saygıdan anne baba yanında bişey demedi. beni eve götürürken ben biliyorum ya benim aşkım yapar, elinden gelmeyen bir iş yok diye bir sevinişi vardı ki yani bende ki bu dil ile ben yılanı bile deliğinden çıkarırım, ama yeterki huzurum olsun ve sevildiğimi bileyim çünkü ben şımartılmaya bayılırım, yoğurdum da beni öyle tavlamıştı zaten

Son düzenleme:
Aaaa epilasyon gunu, gecen tarihte yapamamistim, bugun yapmam sart. Offf cok isim var cokk.

yeni sistem iki bölümden oluşuyor..ygs kısmı martta sınavı var umarım kayıt yaptırmışsındır :) bizim eski sistem gibi türkçe, matematik, tarih, coğrayya vs aynı testler var..

ikinci bölüm yani lys kısmı ise haziranda olacak biliyorsundur zaten..bunda bölümüne göre tm, sayısal yada sözel hangisiysen o test türüne giriyorsun..işte diyelim sayısalsın cumartesi lys 1 yani matematik geometri testinden sınava gireceksin..pazarda lys 2 yani fizik kimya biyolojiden sınav olacaksın..

lys 3 , lys 4 de var onlarda tm ve sözeller arasında işte..umarım analatabilmişimdir :119:

anladım bacım çok sağol ben ygs ye girsem kafi çünkü yoğurt bey açıköğretim okuyalım diyor. lys ye girseydim 1 ve 2 ye girerdim ama lys ye girmeyeceğim bu arada evet başvuru yaptık

bugün koca göbeğimle ben de bir epilsyon yapmaya çalışayım bakalım.1,5 aydır tüylerimi almıyorum.bacaklarımdakiler ince ve seyrek çıktılar.hamilelik hormonlarımın kimisini olumlu etkiledi sanırım

Nörün bacım duyduğuma gördüğüme göre Kayseri'liymişsin bende Babadan Sivas Gemerek'liyim yakın sayılırız:)) Ama sana bi abla tavsiyesi vereyim öle börekler çörekler ne oluyor nişanlıyken yaww öyle her işe atlama bence evlenince eşine döktürürsün yoksa ilerde çoluk çocuk iş güç derken bide bunlar sorumluluk diye yüklenir ama şimdi yaptığındaki gibi tatlı gelmez insana ilerde yapamayınca kötü olmazsın en azından sen bi kulak ver istersen dediklerime tecrübe konuşur:) bide bırakcam evlenince burayı demişsin hep benim şansım bu konuda bişe yapcak olsam yarım kalıyo gitme dahaaa:))

aslında haklısın da ne bileyim ben övülmeyi çok severim ya işte aceleciliğim yüzünden hep böyle oluyor :26: ama olsun senede 1 hafta ramazan bayramında oraya gideceğiz, 1 hafta kurban bayramında gideceğiz. aralık ocak gibi de 1 hafta onlar buraya gelecek yani içiçe değiliz ki :44: hem ben tek gelinim ben yapmazsam kim yapacak

yok bacım evlendikten sonra işimizde çalışmaya devam edeceğim 1-2 sene daha rahat olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…