Madem adetliyken hormonlar tavan yapıyor o zaman saçımızı kestirsek daha güçlü uzamaz mı :)
aaaa bu topiği daha önce keşfetmemişmiyim beennn:26:
Aycangül vardı sağolsun onun sayesinde tanıştım dolunay epilasyonuyla.
Sizinle devam edeyim.
Ben düğünümden önce katılmıştım aycangüle. 4 seneye yaklaşmış.
geç çıkmıştı tüylerim, bide zayıfladı tüy kökleri.
bu yöntemin güvenlirliğine inanıyorum.
adete 1 gün var o yüzden bitinceki tarihler bana uymayacak sanırım. dün koltukaltlarımı almıştım. adet öncesi ama bakalım ne gibi değişme olacak?
haydı başlayayım
çoğumuzun başına geliyor bu , engel olmakta zor. boş ver kırılanlarda uzar diğer tarihe alırsın[/QUOTE
ee peki bida ki ay yine mi kirilanlar olcam bu hep boyle mi gtcek off
evet zaman almasa eldivenden iyisi yok tabi
kızlar 3-4 gündür griptim. ilk 2 gün ağır atlattım, 3. gün eh işte. bugün ise hiç burun akıntısı halsizlik vs. olmadı. şu an turp gibiyim oldukça sağlıklıyım fakat koku alamıyorummmmmmmmmmmmmm onu farkettimburnum hiç tıkalı değil, parfüm sıktım havaya gelir kokusu diye, hatta bileğime sıktım burnumu yapıştırdım bileğime fakat yok hiç koku alamıyorum. bu konuda bilgisi olan var mı çok üzülüyorum ya hiç düzelmezse bu yüzden yediğim yemeklerin tadını zerre kadar dahi olsa alamıyorum. sadece tatlı mı tuzlu mu onu anlıyorum. gerisi kocaman bir 0 biri bana yardımcı olsun, böyle birşey geçti mi başınızdan
Oooo tarihler gelmis de catmis, aksam oturayimda Temizleneyim.
ben sadece dolunaya uyuyorum bacım, ve inancım çok yüksek. her şeyin başı psikolojidir. her uygulamada yüksek moral ve enerjiyle başlarsan ve hep AZALACAK, AZALIYOR dersen emin ol sende bizden olacaksın
bir önceki tarihte epilasyon yapmamıştım sanırım yılbaşıydı evet yılbaşıydı herneyse epey uzamışlardı artık dün ameliyat eldiveni deneyeyim dedim ve benim için sanırım ağda gibi yapış yapış şeylerin devri bitmiştir
nördün bacım bitti mi
kızlar 3-4 gündür griptim. ilk 2 gün ağır atlattım, 3. gün eh işte. bugün ise hiç burun akıntısı halsizlik vs. olmadı. şu an turp gibiyim oldukça sağlıklıyım fakat koku alamıyorummmmmmmmmmmmmm onu farkettimburnum hiç tıkalı değil, parfüm sıktım havaya gelir kokusu diye, hatta bileğime sıktım burnumu yapıştırdım bileğime fakat yok hiç koku alamıyorum. bu konuda bilgisi olan var mı çok üzülüyorum ya hiç düzelmezse bu yüzden yediğim yemeklerin tadını zerre kadar dahi olsa alamıyorum. sadece tatlı mı tuzlu mu onu anlıyorum. gerisi kocaman bir 0 biri bana yardımcı olsun, böyle birşey geçti mi başınızdan
ay canım ya oturayımda temizlik yapayım demişsin cok güldüm valla ben hep ayakta yaparım da
kk de okudugum en ilginç bölüm oldu bu paylasım içi teşekkürler deneyelim bakalım :)
Ayy canim nerdeee ayakta, maasallahi var benimkilerin al al bitmiyoyari oturur yari ayakta takiliyoruz
Rica ederim bacım şifa olsun
canım ben 21 komple ağda mı yaptırdım ve dünden beri karınca yumurtası yağını sürüyorum sabah ve akşam bu 3 gün sürecek değil mi epilasyondan sonra..............
2014 içinde yazsan