Dolunay epilasyonu

EPİLASYON HESAPLAMASI'nın nasıl yapılacağını konunun ilk mesajına yazdım. artık ben olmadığımda tarihleri öğrenebilirsiniz. diğer bakım tarihlerini de zamanla yazarım bacılarım

merak ettiğim için aycangül'ün sayfasına da bakındım o sadece küçülen fazın değil dolunay fazınında etkili olduğunu yazmış. doğru değil dimi

merak ettiğim için aycangül'ün sayfasına da bakındım o sadece küçülen fazın değil dolunay fazınında etkili olduğunu yazmış. doğru değil dimi

dolunay kurt adam yapar, çünkü ışığın en çok olduğu zaman dilimidir. sen benim dediklerime kulak as canım. bırak başkası ne yapıyorsa yapsın

Merhaba,
Her ay tarihleri yeniliyordunuz bu ayda tarihleri güncelleyebilirseniz seviniriz..Şimdiden teşekkürler kolay gelsin...:)

öğrendim bennn, haziran ayına kadar ki tarihleri çıkardım bile. telefonumun alarmınıda ayarladım ki kaçırmayayım saatleri ve günleri :) teşekkürler ay_perisi :)

ben anlayamadim . bende bir sorun var demek ki yada bilgisayardan girmedigim icin ay resmine gelince bisey yazmiyo

öğrendim bennn, haziran ayına kadar ki tarihleri çıkardım bile. telefonumun alarmınıda ayarladım ki kaçırmayayım saatleri ve günleri :) teşekkürler ay_perisi :)

tebrikler bacım arada bir tarihleri buradan da eşleştir ki doğruluğunu teyit et dikkat etmeniz gereken bir yer var. Mesela ;

başlangıçta küçülen ay var fakat ertesi gün yeniay gerçekleşiyor. yani ay büyümeye başlıyor. yani büyüyen faza geçiş oluyor. böyle bir durumda yeniay'ın gerçekleştiği saatte epilasyon tarihini bitiriyorsunuz

sağol bacım şu bronşiti bi geçirseydim keşke hep öksürüyorum ciğerlerim ağrıyor geceleri uyuyamıyorum

geçmiş olsun canım harnup pekmezi içsene bronşite çok faydalı ayrıca şubat tarihleri için çoook teşekkürler bu hasta haline bizlere yardım ettiğin için allah senden razı olsun............

geçmiş olsun canım harnup pekmezi içsene bronşite çok faydalı ayrıca şubat tarihleri için çoook teşekkürler bu hasta haline bizlere yardım ettiğin için allah senden razı olsun............

pekmezi de hiç sevmem :120: yoğurdum turplu ballı bişey yaptırdı sıvılaşınca onu içecekmişim :26: tarihler içinse önemi yok canım elimden geldiğince sizlerleyim İnşallah

Melegim tatihler icin sagol, unutmam insallah daha var cunki. Sen birde epilasyon gununden bi gun once bizi arasan, hatirlatsan. Buraya bakmaz unutursak diye ay ne cok sey istiyorum demi :26: yok olmadi bi gel sen yol bari

Melegim tatihler icin sagol, unutmam insallah daha var cunki. Sen birde epilasyon gununden bi gun once bizi arasan, hatirlatsan. Buraya bakmaz unutursak diye ay ne cok sey istiyorum demi :26: yok olmadi bi gel sen yol bari

ben tarihleri görür görmez bi yere not alıyorum yada telefonuma bi gün öncesine hatırlatma kuruyorum çok iyi oluyo hiç kaçırma gibi bi durumum olmuyo sende deneyebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…