Dolunay epilasyonu

Madem adetliyken hormonlar tavan yapıyor o zaman saçımızı kestirsek daha güçlü uzamaz mı :) :KK14:

saç hormonal, çevre kirliliği, stres vs. konulardan çabuk etkilenen bir parçamız. misal dökülmesi, uzamaması, kepeklenmesi bunlar bu gibi çoğu nedene bağlı olabilir. hormonlarının yüksek olduğu dönemde saç kesimi yaparsan ters tepebilir, çünkü tüyler için geçerli olan saç için geçerli olmuyor çoğu zaman. mesela maya içme yöntemi saç uzasın diye yapılır fakat yüksek oranda vücuttaki tüylenmeyi arttırıp bir de üstüne saçı uzatmaz çoğu uygulayanlarda. yani biz işimizi garantiye alıyoruz. ADET DÖNEMİNİ vücudun dinlenme evresi olarak kabul ediyoruz. bakım vs yapmıyoruz :KK54:

aaaa bu topiği daha önce keşfetmemişmiyim beennn:26:
Aycangül vardı sağolsun onun sayesinde tanıştım dolunay epilasyonuyla.
Sizinle devam edeyim.
Ben düğünümden önce katılmıştım aycangüle. 4 seneye yaklaşmış.
geç çıkmıştı tüylerim, bide zayıfladı tüy kökleri.
bu yöntemin güvenlirliğine inanıyorum.

adete 1 gün var o yüzden bitinceki tarihler bana uymayacak sanırım. dün koltukaltlarımı almıştım. adet öncesi ama bakalım ne gibi değişme olacak?
haydı başlayayım:KK52:

aaaa bu topiği daha önce keşfetmemişmiyim beennn:26:
Aycangül vardı sağolsun onun sayesinde tanıştım dolunay epilasyonuyla.
Sizinle devam edeyim.
Ben düğünümden önce katılmıştım aycangüle. 4 seneye yaklaşmış.
geç çıkmıştı tüylerim, bide zayıfladı tüy kökleri.
bu yöntemin güvenlirliğine inanıyorum.

adete 1 gün var o yüzden bitinceki tarihler bana uymayacak sanırım. dün koltukaltlarımı almıştım. adet öncesi ama bakalım ne gibi değişme olacak?
haydı başlayayım:KK52:

hoşgeldin bacım aramıza :KK16:

Son düzenleme:
kızlar 3-4 gündür griptim. ilk 2 gün ağır atlattım, 3. gün eh işte. bugün ise hiç burun akıntısı halsizlik vs. olmadı. şu an turp gibiyim oldukça sağlıklıyım fakat koku alamıyorummmmmmmmmmmmmm onu farkettim :KK14: :KK14: :KK14: :KK14: :KK14: burnum hiç tıkalı değil, parfüm sıktım havaya gelir kokusu diye, hatta bileğime sıktım burnumu yapıştırdım bileğime fakat yok hiç koku alamıyorum. bu konuda bilgisi olan var mı çok üzülüyorum ya hiç düzelmezse :KK14: bu yüzden yediğim yemeklerin tadını zerre kadar dahi olsa alamıyorum. sadece tatlı mı tuzlu mu onu anlıyorum. gerisi kocaman bir 0 :KK43: biri bana yardımcı olsun, böyle birşey geçti mi başınızdan :KK14:

Son düzenleme:
evet zaman almasa eldivenden iyisi yok tabi :KK16:

valla canım benim bikini ve kol altı beraber yarım saat falan sürdü :)

canım burnunla ilgili de şöyle türk kahvesi kutusuna burnunu dayayıp derince koklarsan bir faydası olabilir koku alma duyusu yorulup kaybolduğunda yapılır genelde uyarmak için yine koku alan reseptörleri

burnunda kuruluk falan varsa burun için kullanıyorum ben böyle burun damlası ama tek kullanımlık tüplerde sıkıyorum nemleniyır burnumun içi, koku almada burnun içinin nemli olması önemli

çok geçmiş olsun canım gerçi hastalık geçmiş ama koku alamama kalmış :44:

kızlar 3-4 gündür griptim. ilk 2 gün ağır atlattım, 3. gün eh işte. bugün ise hiç burun akıntısı halsizlik vs. olmadı. şu an turp gibiyim oldukça sağlıklıyım fakat koku alamıyorummmmmmmmmmmmmm onu farkettim :KK14: :KK14: :KK14: :KK14: :KK14: burnum hiç tıkalı değil, parfüm sıktım havaya gelir kokusu diye, hatta bileğime sıktım burnumu yapıştırdım bileğime fakat yok hiç koku alamıyorum. bu konuda bilgisi olan var mı çok üzülüyorum ya hiç düzelmezse :KK14: bu yüzden yediğim yemeklerin tadını zerre kadar dahi olsa alamıyorum. sadece tatlı mı tuzlu mu onu anlıyorum. gerisi kocaman bir 0 :KK43: biri bana yardımcı olsun, böyle birşey geçti mi başınızdan :KK14:

konu ile ilgili yakın geçmişte bir yazı okumuştum. burunda koku alma hücreleri gripte yok oluyormuş. ve kök hücre olmamasına rağmen mucizevi şekilde kendini yenileyebiliyormuş. ki bunu gripte hepimiz mutlaka yaşıyoruz. sıkıntı yok canım. normal bir süreç. 2 hafta süresi var normal sınırlara dönmenin.. olduki daha da uzadı bu süre, o vakit doktora git.

bu sitenin sorunu ne yaa
topiklere girmek istediğimde beni anasayfaya yönlendiriyor
buraya bile Google sayesinde girebildim :KK31:

ben sadece dolunaya uyuyorum bacım, ve inancım çok yüksek. her şeyin başı psikolojidir. her uygulamada yüksek moral ve enerjiyle başlarsan ve hep AZALACAK, AZALIYOR dersen emin ol sende bizden olacaksın :KK54:

aynen ya benımde ınancım cok yuksek cok mutluyum azalacak ben cok eminim :KK16:

bir önceki tarihte epilasyon yapmamıştım sanırım yılbaşıydı evet yılbaşıydı herneyse epey uzamışlardı artık dün ameliyat eldiveni deneyeyim dedim ve benim için sanırım ağda gibi yapış yapış şeylerin devri bitmiştir :KK23:

Ay onumuzdeki tarihlerde bende deniycem bu yontemi. Ben 4 seans lazere gittim koltukalti ve genitale bayagi azaldi. Devam edemiyorum su an, bulundugum yerde oyle bir imkan yok maalesef. Eldivenle cekivereyim bende.

nördün bacım bitti mi :KK1:

Yok bacim yaa, Turkiye deydim gecen hafta, yeni geldim esimin yanina. Ev cok batmis temizlik yordu beni. Diger tarih yakin nasilsa :KK8:

Gecmis olsun melegim, bi arkadas cok guzel anlatmis, kisa zamanda duzelir bence de. Iyi bak kendine kiz. :KK39:

:KK9::KK9::KK9: ay canım ya oturayımda temizlik yapayım demişsin cok güldüm valla ben hep ayakta yaparım da :KK16::21:

Ayy canim nerdeee ayakta, maasallahi var benimkilerin al al bitmiyo :KK31: yari oturur yari ayakta takiliyoruz :KK37:

X