Dolunay epilasyonu

en kısa sürede aydınlatmanı beklıom :):44::44::44::44:

evet geldim bacım. ay'a göre yaşam çok eskiden uygulanan bir yöntemdir. hatta konunun ilk mısrasında da belirtildiği gibi ay'ın ve güneşin yaşamımızda etkisi ayette de verilmiştir. o yüzden ay'a uyum sağlıyoruz ve konunun ilk sayfasında verilen bilgilere uyarak bakımımızı yapıyoruz. epilasyon zamanında, saç kesiminde veya boyama işlemimizde, saç ve vücut bakımlarında yani neredeyse herşeyde yine orada verilen tarihlere göre işlem yapıp daha çok verim alıyoruz :KK54: 1-2 seneye gitme ihtimalim olduğu için zamanla bu tarihlerin hesaplanma yöntemini yine bu konunun ilk mesajına yazıp size de hesaplamayı öğreteceğim ve böylece sizde gelecek nesillere aktarabileceksiniz. :KK19:

Son düzenleme:
neyi bacım şubat tarihlerini mi :44: 15-16-25 Şubatta epilasyon serüveni var , net saat aralıkları şubat ayında belli olacak bacım :KK54:

Ya bayılırım böyle gizemli olaylara he :)) takıpteyım konuyu,bu kez de aya göre yapayım bakalım... (bu arada hesaplamayı da öğrettt ltfen bize ayperisiii:))

evet geldim bacım. ay'a göre yaşam çok eskiden uygulanan bir yöntemdir. hatta konunun ilk mısrasında da belirtildiği gibi ay'ın ve güneşin yaşamımızda etkisi ayette de verilmiştir. o yüzden ay'a uyum sağlıyoruz ve konunun ilk sayfasında verilen bilgilere uyarak bakımımızı yapıyoruz. epilasyon zamanında, saç kesiminde veya boyama işlemimizde, saç ve vücut bakımlarında yani neredeyse herşeyde yine orada verilen tarihlere göre işlem yapıp daha çok verim alıyoruz :KK54: 1-2 seneye gitme ihtimalim olduğu için zamanla bu tarihlerin hesaplanma yöntemini yine bu konunun ilk mesajına yazıp size de hesaplamayı öğreteceğim ve böylece sizde gelecek nesillere aktarabileceksiniz. :KK19:

teşekkurler
:):KK52::KK52::KK52::KK52:

Ouy oyy sanirim subatin ortalari olcak bu ay. Gecen ay ilkperiotta aldim heryerleeimi ama bikini kaldiydi ikinci postada yaparim dediydim. Bu ay da stresten erken adet oldum. Kaldi.... subati bekliyordum ama oda cok var amannnn.. cok zor bu beklemekler... hadi simdik nisanliyim derdim bi bana. Evliyken nasil yapiosunuz? Yani kuzum beklemekler cok garip olmuyomusunuz

Geçmiş olsun rabbim şifa versin.
Bir önceki mesajımda herşeyi biliyorum diyip üstüne alma demiştim ya ben aynı şehirde olcaksınız ailesi ile diye düşünmüştüm çok sık takip edemiyorum çünkü burayı o zaman sen en iyisini bilirsin göster marifetlerini:))))

2 gündür evde yorgan döşek yatıyordum şimdi tekrar iş başı yaptım yine iyi değilim belki yine bir süre gelmeyebilirim kızlar :2:

X